Къде в Пловдив??? - 37

• 60 381
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Ние сме ходили миналата година,имаше ревю на кучета и много птици и котки,беше интересно,но за който се интересува!Тази година не бих повторила,че малката вече взе да разбира,и от там ще се връщаме с молби-Искам,куче,искам котка,искам пиле Joy!

# 346
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря типово и грахам брашно, на по-големи от 1кг разфасовки?
Торби по 5кг ме устройват идеално, но и по 20кг става  Peace

# 347
  • Пловдив
benitta мисля,че по-големи опаковки брашно трябва да има в Метро.Аз съм купувала,но бяло,за грахам и типово не съм се оглеждала.

# 348
  • Пловдив
 Mr. Green точно това ми е проблема.... навсякъде има само бяло Cry

# 349
В Метро няма от тези брашна в такива големи чували, има само много пакети в една голяма опаковка...
Честно казано, не съм виждала такива чували никъде Rolling Eyes

# 350
  • Пловдив
Има ли вход в панаира за изложенията Цветна есен и Зоо ревю? Някой дали е ходил и дали си заслужава?

Четох , че има вход - 1лв. за учащи и 3лв. за възрастни   Laughing
А дали си заслужава - не мога да кажа....
Аз малко късно се включвам с информация, но ако някой реши днес да ходи на панаира - билетите са с цени, както минимо  е посочила  Peace.
Според мен, ако не се интересувате професионално от някое от изложенията, не си заслужава.
На фестивала на красотата и прическата се правят демонстрации на различни техники на постригване и можете да си купите професинално оборудване и обзавеждане за фризьорски или козметичен салон; Зоо ревюто - няколкостотин канарчета с различно оперение + стотина гълъба+ няколко змии за реклама на терариума в Сити център.
Булколекто също според мен е само за хора, които се интересуват от нумизматика и филателия.
За Цветната есен - предишни години е имало по-атрактивни цени.

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 16:28 от avia

# 351
Здравейте! В кой магазин в Пловдив мога да намеря декоративни възглавнички, които са пухкави отгоре. Искам да кажа, че не искам материята да е промазана или от гладък плат, а мека като плюшените играчки. Дано да ме разберете. Simple Smile

# 352
В Джъмбо има доста такива (а и други) видове възглавнички, и аз съм им хвърлила око Grinning

Анжело - пожелавам ти успешна кариера занапред, чудесно е, че си решил да се занимаваш с това Hug

# 353
Момичета, изпуснах няколко теми и сигурно много полезни неща.

Някой знае ли къде могат да ми оправят един синджир, който се състои от много синджири, захванати на халкичка. Явно халкичката в единия край се е отхлабила и половината синджири са изпадали.
Не е някакъв лукс, за това не ми се ще да ми одерат кожата за поправката. Така като гледам са необходими малки клещи и остра пиинсета, но нямам такива, да сеопитам да си го оправя.
В Центъра ще ми е най-удобно.

# 354
На отец паисий има две ателиета за поправки. Аз съм доволна от услугите им.

# 355
Записвам се с въпрос - от къде да купя хубави и не много скъпи боти или ботушки за момче - № 34- 35
Нещо все не успявам навреме и не намирам кой знае какво .
магазин Мечо Пух  - три поредни и несполучливи покупки??!!!

# 356
  • Тра-ла-ла
Знаете ли дали в Пловдив има магазин на Кики Рики и къде?

И изобщо търся някакви готини магазинчета за дрехи, където има по-интересни неща. Напоследък има и много хубави дрехи от бг производители, но се срещат инцидентно тук-там.

# 357
преди съм виждала кики-рики на железарска, до писоарите
обаче това беше преди години, не знам дали стои още

# 358
Знаете ли дали в Пловдив има магазин на Кики Рики и къде?

И изобщо търся някакви готини магазинчета за дрехи, където има по-интересни неща. Напоследък има и много хубави дрехи от бг производители, но се срещат инцидентно тук-там.

до у-ще Вапцаров ,в Гагарин, ако не се лъжа

# 359
Кики Рики последно съм виждала в Кючук Париж, до парка Белите брези. Под една червена кооперация.
Онова до писоарите на Джумаята беше Какаду (сега има на Пешеходния мост), но вече не е там, сега има магазин за платове, ако не се лъжа.

Записвам се с въпрос - от къде да купя хубави и не много скъпи боти или ботушки за момче - № 34- 35
Нещо все не успявам навреме и не намирам кой знае какво .
магазин Мечо Пух  - три поредни и несполучливи покупки??!!!
Бих те пратила в Дайхман. Ако искаш, разгледай сайта им, ще видиш модели и цени. За около 30-40лв. можеш да намериш качествени обувки.

Общи условия

Активация на акаунт