Къде в Пловдив??? - 37

• 60 318
  • 763
  •   1
Отговори
# 360
Знаете ли дали в Пловдив има магазин на Кики Рики и къде?

И изобщо търся някакви готини магазинчета за дрехи, където има по-интересни неща. Напоследък има и много хубави дрехи от бг производители, но се срещат инцидентно тук-там.

до у-ще Вапцаров ,в Гагарин, ако не се лъжа

Я, аз живея там и сега се чудя къде точно ще е това.... Rolling Eyes

# 361
Кики Рики има в един ъглов магазин на "Победа", срещу бившата данъчна служба в Кършияка.
Тоест като слизаш с кола от моста на Герджика, се пада вдясно, преди кръстовището с бул. "България".

# 362
  • Пловдив

На мястото на бившата Видео зона има магазин на Кики Рики.Не знам дали още е там.Пада се накрая на ул братя Обрейкови,към училището Вапцаров

Имаше и един друг,на същата улица,но към Цар Борис Трети.Него обаче със сигурност го затвориха

# 363
pavlinka5 , от Паоло Ботичели взех боти 33 номер.
За втори път взимам от там детски обувки и за двамата. Първият път бях много доволна.

# 364
  • Пловдив
Магазин на Кики Рики наистина има на ул.Пере Тошев срещу пощата, и на бул. 6-ти септември срещу поликлиниката на ресторант Стадиона./ магазина се намира между този за гоблени и Дирекция Горско стопанство/

# 365

На мястото на бившата Видео зона има магазин на Кики Рики.Не знам дали още е там.Пада се накрая на ул братя Обрейкови,към училището Вапцаров

Имаше и един друг,на същата улица,но към Цар Борис Трети.Него обаче със сигурност го затвориха

Да, точно видео зоната където беше, там бил и магазина на Кики Рики. Утре ще го наобиколя. Simple Smile

# 366
Може да погледнеш и тук: http://www.melinafashion.com/ Не съм им клиент, но съм си набелязала няколко неща.

# 367
Шофьорките да казват ... Laughing къде минавате техн.преглед Rolling Eyes Трябва ми някъде в Тракия или около Полиграфията.Сега звънях и ме стресираха с цена от 45лв. Shocked

Преди месец минах преглед на пункт до Бриколаж /и аз съм в Тракия/. Беше около 30-35 лв. Искат и платен годишен данък за колата!!!

# 368
Търся блузи с дълъг ръкав - изчистени и с някакви десени, не претруфени, до към 15лв. горе-долу, че трябва няколко да взимам. Хубави зимни палта с качулка също търся. В "Хали"-те са затворили магазина на третия етаж май, в който продаваха такива палта.

От МОЛ Пловдив преди 3 дни си купих три броя памучни блузи с V образно деколте и дълъг ръкав, на цената на 2. От Тали..../нещо си/. Обикновено не пазарувам от там, защото е по-младежки.
В Том Тейлър също са намалени.

# 369
  • Пловдив Белащица
 Момичета, виждали ли сте в някой магазин детски микрофон, но искам от тези, които са 2 на стойка.

Също търся свястни мъжки блузи трико, с дълъг ръкав, в черно на цени по около 15-20 лв.

# 370
Мъжки блузи трико изчистени отпреди съм взимала на Лорд от щанда за бельо в базара до Слънчеви лъчи.Имам спомен,че не бяха скъпи.След време образуват пилинг от прането,но като цяло ми харесват,стоят добре и не се отпускат.

# 371
Момичета, виждали ли сте в някой магазин детски микрофон, но искам от тези, които са 2 на стойка.

Също търся свястни мъжки блузи трико, с дълъг ръкав, в черно на цени по около 15-20 лв.
В момента на промоция в Уайкики - МОЛ Галерия има прилични мъжки  блузи. Памучни са, 13 лв /бр вчера взех две за мъжа ми. Като цветове са различни, но не са един цвят.

# 372
  • Пловдив
Благодаря ви за препоръките за оптика   bouquet
А някой може ли да ме ориентира за цена - понеже не нося очила, освен слънчеви, и идея си нямам кое е евтино или скъпо.

# 373
  • Пловдив
Jul, за оптика аз бих ти препоръчала "Маркрит", намират се в една пряка на ул'Бетовен" (в нета им има адрес и тел).
Искам да питам къде правят букети или аранжировки от сухи цветя?

# 374
  • Пловдив
Благодаря ви за препоръките за оптика   bouquet
А някой може ли да ме ориентира за цена - понеже не нося очила, освен слънчеви, и идея си нямам кое е евтино или скъпо.
Препоръчвам "Оптодент", на "Цариградско шосе" №12, до Полиграфията. Наистина са професионалисти, имат хубава техника, цените им са нормални, дори бих казала ниски за пазара и правят и отспъпки. На място обясняват разликите между различните видове стъкла, така че клиентът да прецени правилното за него съотношение цена- качество. Имат и сайт.

Общи условия

Активация на акаунт