Къде в Пловдив??? - 37

• 60 309
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Момичета какво сега ходи до автогара Родопи/нали правят ремонт до сточна гара/. Ще го хвана от спирката на бул Източен до централни гробища.

# 436
  • ПЛОВДИВ
Момичета какво сега ходи до автогара Родопи/нали правят ремонт до сточна гара/. Ще го хвана от спирката на бул Източен до централни гробища.
Автобус 29 ходи до централна жп гара а до автогара Родопи може да минете под подлеза. 

# 437
  • Пловдив
Автобус 29 ходи до централна жп гара а до автогара Родопи може да минете под подлеза. 
Само че 29 не минава през Централни гробища. Търси автобус, който ходи до гарата и от там през подлеза за 5 минути си до Родопи.
От там мисля, че можеш да хванеш маршрутка 2, която отива на гарата.
Ето тук - http://www.masov-gt.com/vremenni_promeni.php можеш да видиш кое от къде минава в момента.
Като че ли 36 ти върши най-добра работа в момента - http://www.masov-gt.com/googleMaps.php?table=36_1D1M0p&Den=1 … 81%D0%BA%D0%B8%29

# 438
  • Пловдив
Искам да питам къде правят букети или аранжировки от сухи цветя?
Да си повторя въпроса за сухите цветя! Някой , ако има идея ще съм благодарна Simple Smile

# 439
  • ПЛОВДИВ
ginbay, точно 29 минава по бул. Източен и има спирка а централните гробища са близко до самия булевард а и Evvaa, както разбрах, ще хване автобуса от тази спирка.

# 440
  • Пловдив
Искам да питам къде правят букети или аранжировки от сухи цветя?
Да си повторя въпроса за сухите цветя! Някой , ако има идея ще съм благодарна Simple Smile

Милена, ето http://grabo.bg/tzvetna-iznenada-kombiniran-buket-ili-aranjirovka-09fbm
освен, че е на оферта, пише долу в описанието и сухи цветя  Mr. Green

# 441
Днес видях момчето,което прави графитите на у-ще Европа.Казва се Иван  0898570043 . Много ме радват такива рисунки,а не просто драсканици по стените.

# 442
  • Пловдив
благодаря Трапезица, аз още не съм открила моя човек! Къде мога да видя какво е направил Иван?

# 443
  • Пловдив
ginbay, точно 29 минава по бул. Източен и има спирка а централните гробища са близко до самия булевард а и Evvaa, както разбрах, ще хване автобуса от тази спирка.
Извинявам се, тотално се омотах с тези промени на транспорта #Crazy

# 444
  • Пловдив
Josefin, благодаря за инфото за сухите цветя! Преди 20тина дни видях голяма орда от младежи да рисуват по подлеза до баня Старинна. Сигурно са свършили вече, но може да се види какво са направили, пък и от магазинчетата може да знаят от къде са.

# 445
Здравейте,момичета!
Имате ли представа къде на търговиите на Брезовска има склад за парфюми реплики?
Разбрах,че имало,но и идея си нямам къде да го търся  Thinking От ляво,от дясно в голяма търговия  newsm78
Не става въпрос за козметичните магазинчета в малката търговия,а за парфюми реплики  Peace

# 446
Може ли да повторите пак, кои са работилниците за ортопедични обувки в града, работещи със ЗК?
Много ли са грозни обувките за възрастни хора и за колко време се изработват?

Повтарям си питането.   bouquet

# 447
  • Пловдив
Здравейте момичета, знаете ли някъде да боядисват дрехи от изкуствена кожа? Предварително благодаря!

# 448
Виждала съм на гърба на " Симфония" , на " Авксентий Велешки " в химическото чистене ( "рефреш" май бяха ?) .

# 449
  • Пловдив
За боядисвабне не бих препоръчала Рефреш Close
Съсипаха ми два панталона... Повече не посмях да им се доверя #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт