Къде в Пловдив??? - 37

• 60 374
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Имам питане къде в Пловдив има магазини, където продават обувки на Капчица и дали са заредили с ботуши, много се чудих апрески ли да купувам на малката и реших, ако ще купувам ботуши, поне да са качествени и малко по-скъпи.Ако избирате между Капчица и К и К на кое бихте се спрели?Досега сме имали няколко чифта обувки на Капчица/но не и от зимните модели/, доволна съм.

# 466
  • Пловдив
Капчица имат магазин на "Иван Вазов", след болницата от същата страна на улицата. Бенджи, за момчета или момичета търсиш якета?

# 467
  • Пловдив
За момиче и за момче... Simple Smile

# 468
Елфи - чак след няколко обличания се разбра, че нещо не е в ред на тези дрехи...Не съм и помисляла да ги връщам, а и вече беше прекалено късно, но и в магазина не съм видяла. 

Бенджи - ще ти пиша довечера, значи Simple Smile

# 469
На дъщеря ми якето за тази зима е от м-н Барбарони на Славееви гори-
дълго е до колената и много дебело, струваше 45 лв, защото се води
от старата колекция. Имаше и размери над 150 см, но това преди 3 седмици.
На бул. Македония също имало м-н Барбарони, но не съм ходила там.
За момченце на 5г. миналата седмица една позната каза, че е взела яке за
60 лв от Бенетона (някакво намалено е било).
И аз ще търся ботуши, първо ще взема кожени, по нататък ако се наложи
и апрески, та на първо време нещо до 60 лв ще търся. Дилемата е дали да са
от КиК или от Дайхман. Като цяло от Колев съм доволна, но при ботушите вече
2 години циповете им се развалят или пък се вдигат трудно иначе не пропускат.
А сега се сетих, че и в Касида може да има нещо, но пък едва ли ще са до 60 лв.

# 470
  • Пловдив
В магазини тип Теранова, Ню Йоркър проверявала ли си? Не може да нямат зимни якета и едва ли ще са скъпи.

# 471
  • Пловдив
  bouquet
И там ще погледнем...доста неща на щерката са от Теранова, сама даже си пазарува оттам, фен им е на дрехите... Wink

# 472
Магазина на Барбарони на бул.Македония не е точно на булеварда, а в една пресечка-по-малък е от този на Славееви гори.

Миналата година, когато купувах първите обувки на малката гледах на КК, на Капчица и на Беко. На Капчица бяха с ужасен шев, крив, с висящи от подметката неизрязани части. На КК бяха ок, но впоследствие бях страшно недоволна от ботушите- пускаха боя, та стой и гледай.Цвета им се промени до неузнаваемост.Иначе не пропускаха, но крачетата и бяха все студени, а уж вътре бяха подплатени.
В момента съм и взела на малката едни маратонки, румънско производство били- Ufo Kids. Ами много по-доволна съм-и като цена и като качество засега. Сега се оглеждам за ботушки, но още на нищо не съм се спряла.Онзи ден гледах в Бейбиленда в Кючука ботуши, но харесах едни момчешки, сини. Не обърнах внимание на марка, бяха, мисля 29лв., но изглеждаха много добре.

От къде в Кючука да взема пижама за 2г. момиче за яслата? Иска ми се да е хубава материя, без копчета на рамото и да е розова по възможност?

# 473
А Мечо Пух къде се намира?Да не би да е този магазин за обувки до супермаркета намиращ се близо до Шел?Мисля, че се намираше до една аптека.От години не съм стъпвала там.
Иначе и ние сме имали сандали на Уфо, със страхотно качество са.Ще видя къде има и техни ботушки, още се колебая точно на каква марка да се спра, но искам да са здрави, да не пропускат и да си изкара зимата с тях, без да се налага да купуваме други.Аз принципно бих могла за ботуш да дам около 30-35 лева, но ако знам, че Капчица ще ни вършат хубава работа и тях съм склонна да купя, т.е. да дам повече пари, но насреща да имам нещо качествено.

# 474
Да,кажа за м-н "Мечо Пух"-в Кичука по бул"Н.Вапцаров"посока Нептун,ще го намериш на лесно място е Peace

# 475
Магазина на Барбарони на бул.Македония не е точно на булеварда, а в една пресечка-по-малък е от този на Славееви гори.

Миналата година, когато купувах първите обувки на малката гледах на КК, на Капчица и на Беко. На Капчица бяха с ужасен шев, крив, с висящи от подметката неизрязани части. На КК бяха ок, но впоследствие бях страшно недоволна от ботушите- пускаха боя, та стой и гледай.Цвета им се промени до неузнаваемост.Иначе не пропускаха, но крачетата и бяха все студени, а уж вътре бяха подплатени.
В момента съм и взела на малката едни маратонки, румънско производство били- Ufo Kids. Ами много по-доволна съм-и като цена и като качество засега. Сега се оглеждам за ботушки, но още на нищо не съм се спряла.Онзи ден гледах в Бейбиленда в Кючука ботуши, но харесах едни момчешки, сини. Не обърнах внимание на марка, бяха, мисля 29лв., но изглеждаха много добре.

От къде в Кючука да взема пижама за 2г. момиче за яслата? Иска ми се да е хубава материя, без копчета на рамото и да е розова по възможност?

Аз купувам от магазинчето до парк Белите Брези, намира се точно срещу китайския ресторант, на улица Пере Тошев. Малко по-навътре от тротоара е, има много хубави детски дрехи на добри цени, редовни клиенти сме. Има много приятни пижамки и на Дисни, цени около 16 лв.

# 476
  • Пловдив
По това време на годината откъде да купя детски очила за плуване? Да са качествени и не много скъпи.

# 477
  • Майничка
Миналата седмица купих от детския магазин на втория етаж на Гранда, онзи с многото дървени играчки. Очилата са в задното помещение.

П.П. Ако някой се е засилил да вади карти за гр.транспорт за дете до 7г. - да не се хаби, няма карти. Чакат към 12-ти. Междувременно още не била излязла заповед да таксуват децата до 7г., така че нямали право все още да събират по левче.

# 478
Миналата година в Халите имаше магазин за палта, на третия етаж, българско производство. Сега няма нищо на третия етаж, преместил ли се е някъде магазинът или са го затворили?

# 479
  • Пловдив
П.П. Ако някой се е засилил да вади карти за гр.транспорт за дете до 7г. - да не се хаби, няма карти. Чакат към 12-ти. Междувременно още не била излязла заповед да таксуват децата до 7г., така че нямали право все още да събират по левче.
....."ах! Жива да не бях!".......  Joy

Общи условия

Активация на акаунт