Къде в Пловдив??? - 37

• 60 371
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
очила за плуване - в спортния магазин срещу Баумакс (забравих му името).
Продават и в плувния комплекс (на Гребната).

# 481
По това време на годината откъде да купя детски очила за плуване? Да са качествени и не много скъпи.

Аз купих очила за плуване от главната,точно срещу халите,където има едно кафе със сини столове,от лявата страна е магазина за спортни стоки,има и плувки и очила.Мисля че струваха 14 лева  Peace

# 482
Миналата година в Халите имаше магазин за палта, на третия етаж, българско производство. Сега няма нищо на третия етаж, преместил ли се е някъде магазинът или са го затворили?
М-на се е преместил на ъгъла до пирожките .Там има български палта от производител.Те са били преди в халите .
http://radeks-bg.com/?page_id=273 това и е сайта .

# 483
Миналата година в Халите имаше магазин за палта, на третия етаж, българско производство. Сега няма нищо на третия етаж, преместил ли се е някъде магазинът или са го затворили?
М-на се е преместил на ъгъла до пирожките .Там има български палта от производител.Те са били преди в халите .

Мерси, аз миналия ден минах оттам, обаче нещо ми беше лошо... и като кон с капаци. Mr. Green

# 484
Има ли благотворителни базари,които да са за набиране на средства за техника в някоя болница,или за дом за изоставени бебета,но за пловдивски такива и в двата случая?

# 485
  • Пловдив
Има ли благотворителни базари,които да са за набиране на средства за техника в някоя болница,или за дом за изоставени бебета,но за пловдивски такива и в двата случая?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684601.0 Hug

# 486
Перах,благодаря,ще погледна линкът по-късно,че сега не мога да го отворя Simple Smile

# 487
Здравейте , харесала съм си столче за кола и искам да го разгледам на живо , знаете ли къде в Пловдив ги има ? Столчето е ето това http://koli4ki.com/popup_image.php/pID/2644
Количката съм я виждала на живо , но в Стара Загора столчето не го поддържат налично в магазина.

# 488
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за очилата за плуване.Ще проверя и този магазин на Гребната.

# 489
  • Пловдив
Очила за плуване Арена съм виждала и на витрината на магазин Рънърс (а дали пък не е Булдозер, бъркам ги newsm78) на Главната, след Макдоналдс в ляво се пада. Цена около 10-15 лв. Качествени са, синът ми плува с такива, но купени от друго място.

# 490
Момичета,много спешно ми трябват крилца за момиченце.Става въпрос за тези тънките,които се слагат на гърба.
В Карфур и Барт няма.
Върти ми се в главата,че ги мярнах в Кауфланд преди 2-3 седмици,но не съм 100% сигурна.Мислите ли,че там ще има?Трябва ми магазин  не по-далеч от Тракия,Полиграфия,максимум до Гранда и Богомил  Praynig

# 491
  • Пловдив
elfi4ka, а в Евроленда на Главната проверявала ли си?

# 492
elfi4ka, а в Евроленда на Главната проверявала ли си?

Не  Thinking Но в момента ми идва неудобно,че е трудно за паркиране  ooooh!

# 493
  • Пловдив
Погледни в левчетата в района ти.

# 494
  • Пловдив
elfi4ka, сини вършат ли ти работа?
Ако е така и не е късно, довечера ще мога да ти ги дам Peace

Общи условия

Активация на акаунт