Къде в Пловдив??? - 37

• 60 294
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Къде около центъра, Тримонциум мога да намеря никотинова течност? С изключение на пушком!
Далече ли ти е началото на Мария Луиза?Близо до църквата Света Петка(точно до Амадеус) отвориха едно магазинче за електронни цигарки.Само че не знам какво точно продават вътре. Mr. Green

# 661
Къде около центъра, Тримонциум мога да намеря никотинова течност? С изключение на пушком!
Далече ли ти е началото на Мария Луиза?Близо до църквата Света Петка(точно до Амадеус) отвориха едно магазинче за електронни цигарки.Само че не знам какво точно продават вътре. Mr. Green
Много, много благодаря Simple Smile Още утре ще го преслушам Simple Smile

# 662

Малко по-далече е може би, но вчера видях, че е изникнало магазинче за електронни цигари на бул. Руски точно след колелото на гарата (след Лидер). Не съм влизала, но предполагам че има тъй като е специализирано  Simple Smile

# 663
Четох, че "ретин А" помага при пъпки и белези, понеже олющвал кожата, обаче вече не го продавали. Имате ли отзиви и дали още се продава някъде?

Това е витамин А, който определено помага за такива неща, но в никакъв случай не бих казала, че олющва кожата. Добре е да се приема заедно с витамин Е, който спомага за усвояването му. Комбинация от двата ще намериш като "Геритамин Нео" или "Герикапс" . Първия е български, втория не е, но не съм сигурна за държавата производител. Герикапс е малко по-евтин, но като състав са идентични  Simple Smile

# 664
Четох, че "ретин А" помага при пъпки и белези, понеже олющвал кожата, обаче вече не го продавали. Имате ли отзиви и дали още се продава някъде?

Това е витамин А, който определено помага за такива неща, но в никакъв случай не бих казала, че олющва кожата. Добре е да се приема заедно с витамин Е, който спомага за усвояването му. Комбинация от двата ще намериш като "Геритамин Нео" или "Герикапс" . Първия е български, втория не е, но не съм сигурна за държавата производител. Герикапс е малко по-евтин, но като състав са идентични  Simple Smile

Благодаря! Обаче не се ли пълнее от него? Може и на лични. Peace

# 665
  • Пловдив
Здравословно място за хранене (не много скъпо) около пощата?
  • КО ШИ ЯМ - до Римския
  • пици/картофи до Адидас - забравих му името
    • Храна от хранителния магазин в центъра

# 666

Supa Bar  до Художествената галерия.

# 667
Срещу Бижуленд има нещо като стол, но в пъти по-приятен и ЧИСТ от тези, които сме свикнали да виждаме. Май се казваше "7-те супи" или нещо подобно. Дано ти хареса, аз винаги оставам супер доволна  Peace

# 668

Аз наскоро хапнах с една малка компания в новия ресторант "Ереван",мисля  че последно се казваше "Медитеранео", на ул.Златарска ...Останах много приятно изненадана от храната, от обстановката  и от обслужването. Не се притеснявай, не е скъпо, примерно ще хапнеш за към 5-7 лв.
Ако ти идва повечко, кажи да ни насочиш за какви парички и какво обичая да хапваш, на обед ли, или по-принцип?

# 669
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да закупя НОВИ палети от този тип http://obiavi.grad.bg/o-302260-%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0 … 1%80%D0%BE%D0%B9?   bouquet

# 670
  • Пловдив

Мелето фреш хаус, но не е много до Пощата...

# 671
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да закупя НОВИ палети от този тип http://obiavi.grad.bg/o-302260-%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0 … 1%80%D0%BE%D0%B9?   bouquet

Провери тук. Нямам представа дали продават единични бройки или само на едро. Иначе в магазините за строително материали, евентуално.  Thinking

# 672
Срещу Бижуленд има нещо като стол, но в пъти по-приятен и ЧИСТ от тези, които сме свикнали да виждаме. Май се казваше "7-те супи" или нещо подобно. Дано ти хареса, аз винаги оставам супер доволна  Peace
Това е Адисата .Има и супи ,а в другата ,която е срещу бившия Урал няма супи .Това е разликата .

# 673
Аз да се включа по въпроса с шапките,ние понеже сме фенове на Мини и на Хелоу Кити,дълго търсих нещо подходящо зимно,но в интерес на истината,нищо не ми допадна,после открих един сайт на дама,плетяща всякакви шапки,обаче пък цената не ме устройваше,нищо против,знам колко е трудоемко,но 50лв ми се сториха прекалено!И така,харесах си от плетящите мами в Продавалника,гледах да е от Пловдив и вече си имаме шапка с Мини,за половината цена,а същия модел,който бях харесала!Много съм доволна,оригинално е и е различно от масовите,дебел акрил е и си е точно за зимата!

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 09:10 от Liliq_Zlatna

# 674
  • Пловдив

Провери тук. Нямам представа дали продават единични бройки или само на едро. Иначе в магазините за строително материали, евентуално.  Thinking

Благодаря ти много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт