Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 180
  • 702
  •   1
Отговори
# 150
  • BG
Предположих,че Пуфиса ще са с повече боя-съответно повече химия и алергени.Каква е тази истерия за цветове,които не се виждат под дрехите?

1. Моето дете не се обрива от тях, а и от други също
2. Доставят ми естетическо удоволствие, на детето също
3. Нашите се виждат, в яслата ги гледат, макар че не това е водещият ми мотив. Детето си ги гледа и им се радва. И много ме кефи, като отворя пакета, вътре да е с нови шарки!
4. Ето и водещият мотив - цената ме устройва идеално. Не съм питала скоро колко струват Памперс, но последно бяха над 60 ст., Пуфис фешън сега ги купувам на 47ст. Има "известна" разлика. Като качество също са много добри, много добре прилепват анатомично, плътни са като за по-хладно време.

# 151
На мен бройката на Памперс ми е на 39ст.....Гащичките им определено обаче са към 60ст. май newsm78,но до гащички в близките няколко месеца няма да стигнем,защото не иска на гърне,а и сега става студено и не мога да го държа мокър по цял ден ooooh!

# 152
  • BG
На мен бройката на Памперс ми е на 39ст.....

Кой номер? На такава цена Памперс съм купувала преди доста време, бил е съвсем бебе. Моето е доста едро, в момента е 14кг.  и много отдавна сме на 5-ца. Мисля, че Памперс Джуниър последно съм вземала на около 62ст. Възможно е да съм забравила и да бъркам. Гащичките също са там някъде. Тях ги вземам само за през нощта, но ако не хвана третото изпикаване, ако ще с тенекиени гащи да е, пера леглото  Grinning.

# 153
На 4+ е в момента!И вече не е съвсем бебе...
5-цата мисля,че е най-много 45ст.,но гащичките определено са към 60ст.

# 154
  • BG
На 4+ е в момента!И вече не е съвсем бебе...
5-цата мисля,че е най-много 45ст.,но гащичките определено са към 60ст.

Права си, проверих. Под 50ст. са 5-цата на Памперс. Отдавна не съм купувала. Всъщност на нас ни върви по един на ден, колкото ако забрави да си каже, да не се намокри, което рядко се случва. И едни гащички през нощта. Добро облекчение за бюджета, между другото.

# 155
  • Пазарджик
Тези гащички какви са? Стават ли вместо памперси? Не съм купувала до сега.

# 156
  • в огледалото на живота
Лично аз не бях доволна.Купувах в периода когато се учехме да пишка,но бързо сдават багажа.
Постоянното смъкване и вдигане лесно разхлабва ластиците и се късат.Може би е добра алтернатива за нощния сън.
На памперс ползвах ето такива:
Скрит текст:

# 157
Аз с голямото дете не съм ползвала гащи .Докато я учех да пиша голямо лепене и разлепяне на памперса .Та накрая дори и да беше сух не можеше да се ползва защото не се залепваха .Та сега си мислех да ползвам памперс гащи .Ама явно щом казва Девичка и те се скапват от сваляне и дигане newsm78

# 158
  • Пазарджик
Ясно, значи ще ги пропуснем. Мерси за отговора!

# 159
  • в огледалото на живота
Мнението ми не е миродавно,споделям как беше при нас.
Плюс това не са и евтини като цена.
Сигурно има и други модели,но за мен не беше удобен този вид.Заредих се с една дузина пликчета и търпение и преодоляхме този момент.

# 160
И аз мислех за периода с отказването на памперса да ползваме памперс-гащички,но до тогава има още време,а и едва ли ще ми се дават толкова пари с това малкото майчинство....Ще видим като му дойде времето!

# 161
  • BG
Мнението ми не е миродавно,споделям как беше при нас.
Плюс това не са и евтини като цена.

Но е съвсем точно. Не съм ги ползвала през деня, точно защото забелязах, че се късат.
Макар че са доста по-удобни от това постоянно да разлепяш и залепяш, както е казала Елл. С Пуфисите нямаме проблеми с лепенките. С пелената, с която го изпращаме на ясла, с нея се прибира и е суха, че си кара и вечерта с нея.
Гащите използвам само за през нощта, защото по-добре прилепват към кръстчето и коремчето и отпред са по-подсилени ( за момиченцата - отдолу). Но и това не помага - тази сутрин пак беше мокър до ушите. То няма пелена, която да поеме такова количество. Пробвах и гащичките на Либеро, те са по-здрави, но са още по-скъпи - над 70ст. Има и по-евтини марки, но не съм пробвала.

# 162
Benisima ,не го ли сменяш през нощта?Или,както по-горе каза-и с тенекиени гащи да е пак е мокър до ушите...

# 163
  • BG
Benisima ,не го ли сменяш през нощта?Или,както по-горе каза-и с тенекиени гащи да е пак е мокър до ушите...

Понякога. Проблемът е в това, че той пълни пампата сутрин рано, преди да стане и ако не го хванем навреме да го изпишкаме, става узас  Grinning. Ходя на работа, с доста дълъг работен ден, много се уморявам и ми е трудно ставането през нощта. И без това ме буди поне 2 пъти за мляко. Понякога ставам да го изпишкам, ако се размърда, но ако спи - в никакъв случай не го пипам. Постоянно опипвам колко е пълна пелената и преценям. Не знам как да намалим млякото. Ако успеем, ще се реши и проблемът с мокренето.

# 164
Benisima ,ясно!Значи нямаш голям избор,но пък млякото си е добре,че го пие!

Момичета,днес видях в магазинчето,от което пазарувам,че вече има и кашон на Памперс 4+ със 120бр. и бройката ми излиза на 37ст.(44.50лв струва кашона)....Въпроса ми е:мисля,че на предните странички някоя мама беше писала,че пампитата в кашоните са по-калпави от пакетите....Така ли е?

Днес си взех и 10бр. Еви бейби да ги пробвам като качество,но нямат ластик на лепките....Стига да ми харесат и да не пропускат са ми по-изгодни от Молфикса...И без това ги ползвам за по 2-3 часа преди банята!

Имаше и на Ганчев,но не ги отварят и съотнетно не продават на бройка.Тях няма да мога да ги изпробвам.

Общи условия

Активация на акаунт