Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 065
  • 702
  •   1
Отговори
# 660
  • Истанбул
Мартин вали аз ползвам на памперс белия пакет те са Памперс премиум кеър. Страшно съм доволна. Скъпи са в сравнение с другите на пазара но за мен си струват парите. Меки са, тънки са, памучни са, не пропускат. Според мен купи си един пакет и пробвай. Сама ще си прецениш.

# 661
Мартин вали, питаш каква е разликата между пелените за еднократа и за многократна употреба ли?

# 662
  • Varna
Не,за пелените който приличат на памперси...... но не са за много кратна употреба ,а май по евтини...

# 663
Мартин Вали, Памперс е марка пелени за еднократна употреба. Всички се наричат пелени, дори и тези, които са марка "Памперс".  Иначе тук всички пелени за еднократна употреба ги наричат "памперси", което е грешно. Има най различни марки пелени за еднократна употреба. В анкетата на първа страница са посочени някои от тях. Има доста пелени, коИто са по-евтини от Памперс. Аз бих препоръчала мнокократни пелени, но ако трябва да се ползват еднократни, бих препоръчала да са Еко (екологично чисти), но те са  по-скъпи от Памперс. Белите пелени "Памперс" са за бебета с много чувствителна кожа  уж и би трябвало да се понасят най-добре от всички други техни, обаче аз съм случвала и от тях да миришат много на химия.

# 664
  • Varna
Благодаря

# 665
  • София
Само  pampers,от другите жеднага тругват пъпчоци,а и на чико има едни и те ни понасят,обаче другите хич.Онзи ден ж градината му сложили пуфис май,не видели,че има от неговите и цялото дупе червено та мъжът ми се ясосва.Иначе нито се е подсичал ни друго.

# 666
  • Varna
Аз на чико не съм виждала,но ще погледна Simple Smile

# 667
  • София
Едни оранжеви пакети са с едно надупено бебче на тях. Grinning

# 668
  • Варна
Така като ви чета мисля, че добре съм се ориентирала. За начало вземах белия памперс, но четох нещо което малко ме притесни. Памперс имали някаква химия, с която свиквали бебетата и ако се сменят се изривали. Нямам намерение да го сменям ако всичко е наред, но все пак. Някоя мам да има такива наблюдения? Иии още едно въпросче  Simple Smile Имало Памперс от различни държави и съответно с различно качество. Кои да търся?  newsm78

# 669
eli70o0 Аз си ги пазарувам от UK.

# 670
Има полски Памперс - на него си пише Памперс. Има и турски - на него вместо Памперс пише Прима. Има хора доволни от едните, има доволни от другите. И двата са не лоши, въпроса е детето с кои е по-добре.
За моето дете нито единият от двата не се оказа подходящ - пропускаха постоянно. Периодично вземам по някой бройка и пак пропускат. При избора на пелени за мен е важно да няма излишна химия - избирам да не са оцветени и да нямат миризма. Та колкото и да е странно, моето дете е най-добре с КанБебе. Никога не са пропускали, нямат аромат, а цената е повече от добра. Пробвала съм Пуфис, Памперс, Либеро, Прима, Молфикс. С КанБебе си е най-суха.
За оранжевия Памперс знам, че се води летен, защото е по-тънък, но се налага и по-честа смяна. Има много недоволни от него. За белия съм чувала, че много деца се изриват от някаква мрежа, която има вътре, ако са с по-чувствителна кожа.

# 671
  • Истанбул
Аз ползвам памперс от раждането на дъщеря ми. Доволна съм. При моето дете не се наблюдава изриване когато сменя марката. Памперс не са някякви зли учени от атимационно филмче. Ползвам Полските, от Турските не съм доволна, по твърди са и материята им е по малко памучна, НО ТОВА Е ПРОСТО МОЕТО МНЕНИЕ!

# 672
Памперс не са някякви зли учени от атимационно филмче.

Това какво значи?

# 673
Че в тях няма химикали, които да карат детето да се изрива от други марки, предполагам. Така беше писал някой малко по-нагоре.

# 674
  • Истанбул
Преси точно това имам предвид. Те не слагат химикали с които детето да свикне и да се обрива от други памперси. Може детето да се обрива и от Памперс премиум кеър, а от други марки не. Но това е съвсем друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт