Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 100
  • 702
  •   1
Отговори
# 645
памперс-гащички са много неоткриваеми в Бургас Sad има само на памперс и Либеро в Темите, в ДМ търсих и имат само Babylove гащички, видях че цената за бройка идва над 0.60 ст (не помня точно) Sad ако някой е виждал други марки в милия ни роден град да сподели.

# 646
По принцип за голямата кака използвах pufies ,а сега за второто бебче използвам отново pufies,защото съм много доволна и от време на време и molfix. Simple Smile

# 647
Препоръчвам памперси Clever.

Някой да е открил гащи на цена, подобна на памперсите Clever?

# 648
А каква е цената на памперсите Clever? Защото гащи има на различни цени

# 649
44 бр. за 13-14 лв.

# 650
Гащи на Либеро купувам от Кауфланд, бяха някъде към 14 лева, но за 22 броя, в Метро за същите пари и бройки купуваш на Памперс, за момче или за момиче. Така, че гащичките ти излизат два пъти по-скъпи

# 651
4-ти номер- 50 бр. около 14лв.
5-ти номер- 44 бр. около 15лв.

И аз съм много доволна от тези памперси.

# 652
Ще взема да пробвам накрая Клевър-а. Аз съм малко предубедена към марката,  ама пробвах на Кауфланд памперси и останах доволна, редно е да пробвам и на Билла.

# 653
  • Пловдив
А какви са тези памперси на Кауфланд ? Може ли повече информация за тях ?
Някой пробвал ли е Softino от Лидъл ?

# 654
  • Уистерия Лейн
Аз в  началото взех либеро , харесаха ми, после видях че памперс са по евтини и уж са хубави но пропускаха при моето момче. Сега сме с молфикс и съм мнго доволна и от цената и от качеството

# 655
А какви са тези памперси на Кауфланд ? Може ли повече информация за тях ?
Някой пробвал ли е Softino от Лидъл ?
Не помня името,  нещо като  nappies Crazy има емблема на Кауфланд на тях. Взех ги 54бр 4-ка 16лв бяха.

# 656
  • Пловдив
А лепенките еластични ли са , самите памперси ароматизирани ли са, от вътрешната страна слоя бял или зелен е ?

# 657
Със сина си ползвах само памперс, но с щерката съм на клевър и съм много доволна, а памперса са го развалили.

Иначе за памперс гащи bella happy baby pants различни са за момичета и момчета.
Скрит текст:

# 658

sinapovaaya от къде може да се намерят тези гащички? Кауфланд?

# 659
  • Varna
Извинете ме ако вече сте обсъждали това,но каква е разликата между памперсите и пелените единствено забелязах ,че са по евтини,на мен за новородено ми препоръчаха на памперс белия пакет,вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт