Какви памперси носи вашето бебе?

• 83 160
  • 702
  •   1
Отговори
# 555
  • В полите на Витоша :)
Toujours не са френски, а турски пелени.

# 556
А някой ползвал ли е пелени Baby Time newsm78
Вчера ги загледах в Пени меркет....Специално размера,който на мен ми трябва(12-25кг) беше 15.99лв за 44бр.,но мисля,че и другите бяха на същата цена,но съответно бройката-по-голяма!

# 557
  • On the sea

В никакъв случай не са турски, приятелка ми беше казала за тях, но сигурно се е объркала с френското, аз днес реших все пак да взема един пакет и се оказа, че са италиански, много ми харесват, невероятно качество и много добър дизайн.

# 558
  • Пловдив
А знаете ли дали от памперсите Clever има по-голям р-р от №5/ 12-25кг/ ?

# 559
  • Бургас
Ако чете някой фен на Клевер от Бургас, имам половин пакет 5-ца, който няма да ползвам, но ми е жал да хвърля Rolling Eyes

# 560
  • София
Благодаря на тези, които препоръчаха Clever. Опитах ги и съм много доволна.

# 561
  • Варна
В никакъв случай не са турски, приятелка ми беше казала за тях, но сигурно се е объркала с френското, аз днес реших все пак да взема един пакет и се оказа, че са италиански, много ми харесват, невероятно качество и много добър дизайн.
На тези, които аз съм купувала винаги е пишело, че са произведени в Турция или в Унгария, но напоследък само на турски попадам. Добри са.

# 562
Благодаря на тези, които препоръчаха Clever. Опитах ги и съм много доволна.

И аз от доволните PeaceПърви пакет скоро ще свърши и пак ще си купя!Така или иначе сега го оставями по слипове(уж да се учим да махаме памперса) и като сложа пампито се случва да се на@ка и трябва да слагам нов,после пък решавам,че до вечерта няма да изкара и пак го сменям,но поне са евтини...Бройката на Клевър ми излиза с 15 ст. по-евтина от Памперс ShockedНощем обаче сме си с Памперс-и без това имам пакет с 40бр. ooooh!

# 563
Да, Клевър имат 5ца, но последния път в Билла до ЦГ бяха останали само розовите и взех Тужур, не ми харесват определено, но като няма от първите съм принудена просто.
Преди бяха по-хубави, сега като ги направиха по-тънки и пропускат повече.Но си мисля, че може и малки да й са, понеже пропускат на кръста и отстрани.Две поредни вечери е мокра цялата, а ние ползваме памперс само през нощта.

Единствено Клевър й стават, понеже е по-едра, Пуфис Колор Колекшън взех веднъж и с тях положението беше по-зле от Тужура.

До нас няма Билла вече, понеже я затвориха.Не ми остава нищо друго освен да ходя до ЦГ или до Билла в Халите.

# 564
Може би е обсъждано ,но кои марки имат и памперс гащи ?

# 565
Може би е обсъждано ,но кои марки имат и памперс гащи ?

Памперс, Либеро, Хъджис, Бейбилов на ДМ.
Други не съм виждала на нашия пазар май  newsm78

# 566
  • Пловдив
Последният път реших да пробвам и Хъджис и мисля да мина тях.Изгодни са ми като цена-16,50 за 44бр №5/от 12 до 25кг/По-дълбоки и широки в кръста са от другите марки,а за мен е важно,че малчо е пухкавичък в корема.Приличат на Либерото-имат ластик на кръста.

# 567
Аз пък оня ден като ходих до Билла да си взема памперси останах малко изненадана newsm78Вече цената им не е 12.49лв (на 5-цата),а 15.09лв Rolling EyesПак са изгодни,но явно до сега е имало някаква мноого дълга промоция Crazy

# 568
  • София
Да, същото установих вчера и аз Simple Smile

# 569
връщам се от Билла тъкмо - памперси на Клeвър 4-ка има 2 вида, едните 15 и нещо, другите 13 лв, и двата пакета са 50 бройки, защо така 2 разновидности?

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 18:22 от radystin4ety

Общи условия

Активация на акаунт