Гъбче, честит празник на Ани !Да е здрава и много щастлива !Късметът да е с нея !
И аз днес си имам рожденничка !Моята обична внучка Елиа става на три годинки !
Хайде да се почерпим :

Да ви е сладко !

. Докато светне слънцето и мааалко поне поразгрее ( то пък едно ,,топло - от 2-3 градуса стане едва 10-тина - 15-16-17 * са си вече съвсем ,,прилично''
затопляне) направо не ми се измъкава от леглото и ми е смръзнала кръвчица въпреки, че в стаята е 23*.
си ,,резервирам'' да се родя при Каролин . Кеф - топло и моренце , блаженство направо
.
Митко и теб. Не сме се отказали да ви потърсим за среща, когато идваме към Пловдивско, само дето изникват все по важни и нетърпящи неща и отлагаме за по-натам.
Нелка, цветя за теб!

за баба и мама
за мама
о по късно , че много бързам да излизам . 

Да пийнете по една биричка и заради отсъстващите 
Бебо е с хрема и е голяма мъка. Слагаме му едни капчици в нослето, ама почти няма ефект. Някой знае ли някакви "бабешки" илачи? Дърпаме секрета с една помпичка, мъка! Днес може би ще трябва да идем и на лекар, че да не стане по-сложно. Ама трябва да се отървем от тази хрема и мисля, че това ще реши всичко.
ако нищо не и правят в момента по-добре е да си е у дома.Ама с тези здравни пътеки човек изобщо не знае какво правят и какво не.
за пълнената зелка-пряснна трябва да е и след като я издълбаеш да я вариш за да омекне.При нас също всичко е 50:50-аз и големия обичаме сърми другите не,аз и малкия обичаме пиле другите не,големия яде агнешко малкия не и т.н. списъкът е дълъг