Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 016
  • 917
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Това е лошото на часните клиники Wink

Дано по-бързо да си прибереш и гушнеш бебчето.
Но не във всички частни клиники е така. В другата частна пловдивска си имат неонатологично отделение.

# 106
Момичета много сте прави за това, че трябва внимателно да се избира, но все пак нали за това ни правят един куп прегледи през цялата бременност, че и в деня преди раждане и дори и в деня след. На бебка също и правиха какви ли не изследвания, само кръвната й група не разбрах...казаха ми, че понеже аз съм + фактор и таткото също не било нужно да я изследват за кръвна група. Ние също имахме жълтеничка, но си ни изписаха заедно, от едно място. Даже до преди няколко дни си я имаше. В четвъртък на прегледа в Торакс установихме, че е минала вече Simple Smile

Аз бях в клиниката когато това се случи с бебенцето ти и много съжалявам за това...но е трябвало да те предопредят от самото начало какво би могло да се случи за да знаеш как да реагираш...

# 107
Момичета много сте прави за това, че трябва внимателно да се избира, но все пак нали за това ни правят един куп прегледи през цялата бременност, че и в деня преди раждане и дори и в деня след. На бебка също и правиха какви ли не изследвания, само кръвната й група не разбрах...казаха ми, че понеже аз съм + фактор и таткото също не било нужно да я изследват за кръвна група. Ние също имахме жълтеничка, но си ни изписаха заедно, от едно място. Даже до преди няколко дни си я имаше. В четвъртък на прегледа в Торакс установихме, че е минала вече Simple Smile

Аз бях в клиниката когато това се случи с бебенцето ти и много съжалявам за това...но е трябвало да те предопредят от самото начало какво би могло да се случи за да знаеш как да реагираш...

Да няма проблеми вече е при нас малката и много и се радваме,иначе съм много доволна от клиниката особенно от д-р Краевска Simple Smile

# 108
Ах, да...д-р Краевска е страхотна. Била съм само на преглед при нея, но наистина нищо лошо не мога да кажа за нея!

# 109
Аз не разбрах дали мога да водя бебо на прегледи в Торакс. Останах доволна от детските лекари,но не разбрах дали имат кабинети или са само в отделението. newsm78

# 110
Педиатрите не работят със ЗК. Аз бях много доволна от д-р Вълчева. Прегледа се заплаща 22 лв.

# 111
Аз докато бях там не можах да засека Вълчева, но съм чувала само хубави неща за нея.Останах с добро впечатление от Димитрова.

# 112
Горещо препоръчвам Вълчева. Аз като родих тя идваше на преглед, а после ходих и няколко пъти специално при нея. Много съм доволна!

# 113
Всички лекари - педиатри в Торакс са страхотни. Наистина не работят със ЗК, но 22-те лв които се заплащат си заслужават за вниманието, което обръщат

# 114
Мисля нормално да раждам. Д-р Кичеков ми води ЖК и в понеделник като отида на преглед ще обсъдим раждането.
Мариелче доволна ли си от доктор кичеков?

# 115
  • планетата Земя
Някои да си е водил ЖК то в Торакс?Какви са ви впечатленията?

# 116
От както разбрах,че съм бременна,до самото раждане ходех в Торакс.Моята лекарка има договор със здравната и за всички прегледи през цялата бременност платих 2.90 лв.

# 117
Здравейте мили момичета Simple Smile Бременна съм в 6-я месец мисля да раждам в Торакс и ми се иска да се прехвърля за ЖК при някой доктор там. Чувам много добри отзиви за д-р Христо Кунчев, може ли някой да ми каже дали той работи със здравната каса.

# 118
  • планетата Земя
Чувам много добри отзиви за д-р Христо Кунчев, може ли някой да ми каже дали той работи със здравната каса.

Да,той води ЖК по касата в Торакс.Взимаш си от ЛЛ направление за преизбор на АГ по прогрмата майчино здраве и се записваш при него.От старото ЖК си вземи изследванията от началото-Хеб Б,Васерман,кръвна група

# 119
Milena, благодаря ти! Ще си взема направление от ЛЛ, а що се отнася до изследванията те са си при мен Simple Smile Притеснява ме само това,, че сегашният ми лекар ми написа болнични за един месец и не знам дали няма да е проблем  newsm78 ох.. не знам вече много се обърках, много ме е страх да не оплескам нещо...

Общи условия

Активация на акаунт