Торакс Пловдив - пак и отново

• 168 963
  • 917
  •   1
Отговори
# 90
Хей мами и аз съм за 23 направо да си ви кажа,кажете вие за кога сте.Сигурно ще се засечем,но докторката ми каза че бебето може да излезне и по рано Simple Smile)))Иначе за консултацията май няма смисъл да ходя,алергии нямам никакви само във 1-клас ми махнаха носната сливица Simple Smile

# 91
Аз вече си минах по реда Simple Smile и да ви кажа горещо препоръчвам Торакс за раждане...независимо нормално или секцио.
Аз бях секцио. Със спинална упойка. Възстанових си много бързо. Детенцето ми го донесоха веднага след като ме преместиха в реанимация, защото поисках да си я видя! Бащата беше  с мен в операционната и бяхме доволни.
Вече сме си вкъщи и сме щастливи, радваме се на малката сладурка и нямам думи да опиша колко съм благодарна на Господ за това малко чудо с което ни дари!
Пожелавам успех на всяка една от вас!

# 92
Много се радвам jivodara за вас , че всичко е минало успешно, надявам се да си останала доволна както от болницата така и от д-р Заимов. Ще чакам с нетърпение като имаш повече време да драснеш някой ред с повече подробности.

# 93
Честито бебче,Живодара:)Пожелавам ви много щастливи мигове заедно:)

# 94
На 17 септември и аз родих нормално в Торакс, момченце.Останах очарована и от болницата и от персонала работещ там.Вече сме си вкъщи и се нагласяме  един към друг.
Jivodara май по едно и също време сме били там.

# 95
Мариелчето честито и на теб рожба ,желая много здраве и щастие на цялото ви семейство!!!!

# 96
mariel4eto_88,честито бебче.Да ти е живо и здраво smile3504 smile3504 newsm07

# 97
Мариела да определено сме били по едно и също време там, даже на няколко пъти съм чувала докторите да споменават името ти Simple Smile
Колкото до раждането ми...ето малко повече инфо:
Постъпих една вечер преди операцията. Всичко за постъпването ми беше организирано и готово. Още на регистратура като застанах и момичето ми спомена името и се обади на сестрата да дойде да ме вземе. Сестрата ме заведе до 2 етаж и ми показа стаята ми. Беше ми донесла нощници за през нощта, за самата операция манта и пакет дамски превръзки. В самата стая имах натурален сок и минерална вода. Инструктираха ме, че няма да ям до другия ден а с течностите да приключа в 23ч същата вечер.
Понеже не бях се консултирала с анестезиолог, а исках пълна упойка д-р Ничев дойде при мен за да се видим и да обсъдим нещата (плюсовете и минусите за двата вида упойка). Остави ме да си мисля вечерта.
На другия ден, по-притеснена от всякъде...дойдоха сестри да ме подготвят. Много рано ми направиха клизма. После ми сложиха абокат и ми пуснаха 2 литра оводнителни системи за всеки случай, ако реша да съм със спинална упойка.
В последствие реших, че ще бъда точно с такава.
В 10ч. влезнахме в операционната и започнаха да ме подготвят. Накараха ме да се свия като коте, за да ми бия упойката. Наистина нищо не се усещаше. Боцкат те два пъти, все едно те хапе комар. Ужасно много ме беше страх...да си призная без бой.
Събра се екипа. Д-р Заимов и д-р Стратев бяха моите лекари. Съответно аз бях избрала д-р Заимов, останалото беше от него Simple Smile
Упойката ме започна да ме хваща...сложиха ми катетър. Вързаха ми краката и ръцете, да не мърдам. Включиха ми системи. Започна да ми се повръща, но не успях. Скоро това чувство премина. В началото бях с маска, за да дишам по-леко, после и нея махнаха Simple Smile не ми бе нужна.
Понеже се бяхме разбрали, че мъжа ми ще е с мен на самата операция започнах да си го търся понеже не го бяха довели и д-р Заимов изпрати веднага да го доведат, за да ми е спокойно и да могат да започнат и те, че иначе не давах Simple Smile
Едната ти ръка е вързана и по нея ти пускат системи, другата също е вързана, но на нея има само апарат за измерване на кръвното ти. Слагат ти параван над гърдите и не виждаш какво става там. Анестезиолога стои до главата ти.
Доведоха мъжа ми и сякаш камък падна от сърцето ми, успокоих се. Операцията започна. Усещах само натискане и то много леко и от време на време дърпане.
Не знам след колко време чух малката да изплаква. Плака доста детето. Почистиха я, прегледаха я, казаха колко тежи и ми я показаха, успях да я цункам веднъж и толкова след това я дадоха на баща й да я гушне и я отнесоха. Започнаха да ме шият, а аз не спирах да благодаря на Господ, че всичко е наред!
После следва реанимация или интензивно (тук ще ви излъжа). Там бяхме с още едно момиче. Мен упойката ме пусна много бързо и започнах да мърдам краката си. Лекарите казаха, че това е много добре, защото си помагам за раздвижването на следващия ден. Пак слагаха системи, но този път с окситоцин, за да предизвикат контракции за свиване на матката. Не мога да кажа колко литри се изляха. Слагаха и обезболяващи системи. Накрая ми вляха 2 литра уводняващи системи, чисти, без антибиотици в тях и понеже ги пускат по-бързо да текат ми стана страшно студено и бях завита с три олекотени завивки Simple Smile
Цял ден не ядох, понеже чакат да пуснеш газове и тогава да те захранят. Захранването започва с кисело мляко в малка дозичка Simple Smile Иначе водичка ти дават веднага.
Нямаше и 10тина минути след като вече ме бяха извадили от операционната и сестрата дойде да ме попита от какво имам нужда, отговора ми беше, че искам да си видя детенцето. Тя се учуди, че толкова бързо я искам и ми я донесе. После сестрата дори ходи до стаята ми, за да ми донесе телефона и зарядното. На другия ден станах и се раздвижих, трудно беше, но успях дори преди момичето, чиято операция беше минала преди моята...

Аз да си призная съм супер доволна от обслужването, персонала и най-вече от лекаря който избрах! Горещо ви го препоръчвам както за раждане, така и просто за преглед. Сега отделен е въпроса, че той не работи по ЗК и прегледа в частния му кабинет е 35лв.
Дано съм помогнала с тази информация на бъдещите мами!

# 98
А  и да ви кажа докато аз бях там май бях единствената с момиченце Simple Smile всички бяха с момченца Simple Smile

# 99
И аз раждах със спинална+епидурална,но клизма не са ми правили newsm78

# 100
Jivodara, Честити  и от мен.Бях писала в другата тема мнение за др Заимов . Много се радвам че всичко е минало успешно и сте добре с бебчето. А за др. Заимов не съм се и съмнявала,той е изключителен. Аз също ще съм със секцио края на другия месец при него, но още не съм решила дали да е Торакс или Селена. Още веднъж поздравления !

# 101
Здравейтепи аз родих на 23 прекрасно слънчице,родих секцио при д-р Краевска уникален лекар и човек!!!От клиниката и отношението също съм очарована,.Препоръчвам я на всички,само че единствения и минус е че няма детско отделение(апаратура специалисти).Малката хвана жълтеница и и падна калция,във 12 вечерта немогат да разберат какво и е а аз изпаднах в шок ,вдигнаха я за окръжна и до другия ден на обяд докато кажат какво и е аз изпаднах в шок.Днес аз си тръгвам от Торакс без нея.Това е лошото на часните клиники Wink

# 102
Да ти е честито бебчето,аз също съм родена на 23-ти:)През ноември ми предстои раждане при д-р Краевска,предполагам пак секцио,тъй като първото раждане ми беше така.Сега като чета поста ти леко се притесних.Дано по-бързо се оправи бебчето и да сте си заедно.Имам наблюдения,че момченцата ги държи повече жълтеницата,ти какво бебче имаш?

# 103
Да ти е честито бебчето,аз също съм родена на 23-ти:)През ноември ми предстои раждане при д-р Краевска,предполагам пак секцио,тъй като първото раждане ми беше така.Сега като чета поста ти леко се притесних.Дано по-бързо се оправи бебчето и да сте си заедно.Имам наблюдения,че момченцата ги държи повече жълтеницата,ти какво бебче имаш?

Момиченце е,но я кара по тежко заради кръвните групи ,защото и двете сме PH -,иначе това е лошото че си тръгвам без нея,но е имало да става:)

# 104
Ох и аз съм 0-,първата ми дъщеря е 0+,затова сега ми следят атителата.До сега изследванията са отрицателни,което ме навежда на мисълта,че този път бебчето може да е с отрицателен като мен.А това закономерност ли е при такива случаи,когато майката и бебето са с отрицателен да прекара по-тежка жълтеница или е конкретен случай при вас?Сега бебчето само ли е в болницата,кога ще ти я върнат?

Общи условия

Активация на акаунт