Торакс Пловдив - пак и отново

• 168 959
  • 917
  •   1
Отговори
# 75
Ще ходя на преглед и да видя болницата.

# 76
За преглед при кой лекар ще си?
Щом е за преглед мисля, че трябва да си запазиш час, за да ти е по-сигурно Simple Smile
А иначе...съм сигурна, че от болницата ще останеш възхитена. Много е чисто, всичко вътре е ново, на мен лично много ми харесва,аз съм лежала там и дори не мога да кажа, че съм се чувствала като в болница Simple Smile И все пак да не забравяме и че е частна Simple Smile няма как да не поддържат високи стандарти! Лекарите, сестрите, акушерките...всички са на ниво и са с прекрасно отношение към пациентите си!
Аз все още не съм влизала да видя родилната зала, но не знам дали ще ми позволят, все пак там е стерилно...и едва ли ще пускат всеки Simple Smile но на 9.09 съм пак на преглед и ще попитам докито дали не мога да отида да ми я покажат защото ми е интересно

# 77
  • Пловдив
Момичета, отдавна чета темата и вашите тревоги вече съм ги минала.
Не може да се каже кое и къде е най-добре. Най-добре е всичко да мине наред, Господ да е с вас, а ако и обстановката ви кара да се чувствате по-добре-това си е голям плюс.
За упойките-първото си дете раждах в Торакс, с пълна упойка. Второто - в другата частна клиника, със спинална. Но за второ секцио не се препоръчва пълна по принцип.
И двата пъти бях доволна, но не бих препоръчала пълната. Нямах проблеми с нея, но усещането, че просто се събудих и ми показаха едно бебе не ми беше приятно. А и доста време бях в полусън. Със спиналната нищо не усетих. Нито опъване, натискане и т.н. Просто изведнъж ми олекна и си видях омазаното бебе Simple Smile
И в двете болници обслужването е на ниво. Аз също се чувствах като на хотел там. От втората съм повече доволна, защото си имат специални акушерки, които се занимават с кърменето. В Торакс не получих адекватни съвети за кърменето и това ме доведе до нервен срив в следващите месец и половина. Просто очаквах друго отношение, но там явно не държаха толкова на кърменето. Все пак говоря за 2009г. Може тези неща да са се променили.

# 78
И аз се записах при д-р Краевска,датата ще е 20 септември за сега,но аз мисля да съм с епидурална и тя не ми каза че после ще ме упояват ,и аз на 9 съм на преглед ще попитам допълнително Simple Smile

# 79
Може би ще се засечем в болницата Simple Smile аз на 15ти влизам Simple Smile за сега просто за наблюдение, иначе ще изчакаме Simple Smile
явно всеки доктор си има предпочитания за упойките...

# 80
Може би ще се засечем в болницата Simple Smile аз на 15ти влизам Simple Smile за сега просто за наблюдение, иначе ще изчакаме Simple Smile
явно всеки доктор си има предпочитания за упойките...
Сигурно,аз съм от 15:00 на преглед Simple Smile))))

# 81
Здравейте аз съм решила да раждам с епидурална,но все пак искам да ви питам да ходя ли на анестезиолог,лекарката каза че е хубаво да отида но аз съм изчела всичко и съм решила как.Вие ходихте ли?

# 82
Моя доктор каза, че не е необходимо да се тествам Simple Smile
Иначе тестове правят в кожния за 48лв доколкото разбрах за 16 упойки

# 83
Тест не съм правила с първото ми дете,имах само интервю с анестезиолог в деветия месец.Прозвуча ми задължително,но така и не се сетих да попитам дали е така.Зададе ми няколко въпроса за вероятни алергии,обясни ми видовете анестезия и така.Определено не ми се струва нещо без което не можеш.Щом пък си си решила и с каква да родиш съвсем не е наложително,освен ако не искаш да се запознаеш със самия анестезиолог,макар мен да ме интервюира един,а на раждането беше съвсем друг newsm78Самото посещение при него се заплащаше,поне по времето когато раждах-2009 година,но аз родих в Селена.Сега ходя в Торакс,след няколко дни влизам в осмия и още не съм се интересувала как стоят нещата.Ще чакам отзиви от мамите,които ще ме изпреварят  bouquet

# 84
Аз също ще раждам там, живи и здрави другата седмица. Вчера ходих на консултация с анестезиолог и останах доволна. Струва 30лв., но според мен си заслужаваше. Консултацията ми я проведе д-р Ничев и ме разпита подробно за това какви алергии имам, дали съм претърпявала някакви операции, какви и къде. В следствие на това, което си говорихме каза, че е на мнение да не давам допълнително пари за тестване за упойките, но при всеки е индивидуално. Отдели ми много време за да ми обясни всичко и не съжалявам за парите, които платих за това.

# 85
 FIFORANA с теб май май ще се засечем за раждане Simple Smile Simple Smile Simple Smile И аз съм другата седмица Simple Smile
Аз още не съм правила консултация с анестезиолог, но д-р Заимов ми препоръча ако искам да правя да е при д-р Ничев Simple Smile За сега се чудя, то така или иначе другата седмица ще се видим с него няма как иначе Simple Smile Но съм решила да съм с пълна...
Ти и ти ли ще раждаш секцио?

# 86
Аз за сега ще раждам нормално, но има минимален процент вероятност да се премине към спешно секцио. Иначе мога да ти кажа, че няма да сбъркаш ако отидеш на консултация при д-р Ничев. Поне аз останах много доволна. Обръща голямо внимания и разяснява всичко в най-малко подробности. Simple Smile

# 87
ооооооооооо момичета вие вече сте на финала, много се радвам за вас , дано всичко е на добрата страна и скоро да се похвалите с живи и здрави бебчета и да давате кураж на нас които ни предстои, за упойките и аз се колебая , първото си детенце съм раждала с пълна знам как е но сега пък много препоръчват епидоралната незнам - имам време още, аз и с доктора не съм го обсъдила в детайли . Все си казвам имам време!! newsm78

# 88
мили момичета, които ще раждате  или сте родили скоро в Торакс, да ви питам има ли някой АГ, който изражда в Торакс, но работи и със ЗК, от който сте доволни и може да ми препоръчате? Също ме вълнува въпросът как стои с болничните - давали ли са ви по-продължителен болничен и струва ли ви нещо? чудя се дали този път да не се насоча към раждане в Торакс, преди години (2009) бях в Селена, но не останах супер очарована, та ако тук все пак е и по-евтино, е същото - нямам причина да се върна там. Но ви моля за отзиви и за препоръки на добри АГ които работят с Торакс!!

# 89
Аз от години ходя при д-р Николай Иванов, той и изроди дъщеря ми в Торакс, и благодарение на него ни с ерамзина спешно секцио,защото тоновете на беба се загубиха, но той регира на време и малката принцеса излезе.Адски благодарна съм му и винаги ще съм.Той има частен кабинет в т-ц Гранд аедно с ПАтишанов и Велевски.Аз прегледите си ги правих там при него, също и ме записа по ЗК, работи с касата и болнични си взимах , но те се плащат по 20лв, тези , които са преди 45 дневния, но навсякъде се плащат дори и повече.Аз съм доволна от д-р Иванов и смятам и второто един ден да е пак при него, много е спокоен, не говори излишно, но винаги ме е успокоявал и не създава излишно глупости само за да ви вземе парите

Общи условия

Активация на акаунт