Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 048
  • 917
  •   1
Отговори
# 150
# 151
аз родих септември 2013. Да, цените наистина са 700лв за нормално и 950лв за секцио. Имат и срещу 30лв видеозазнемане на раждането Simple Smile

# 152
  • Пловдив
аз родих септември 2013. Да, цените наистина са 700лв за нормално и 950лв за секцио. Имат и срещу 30лв видеозазнемане на раждането Simple Smile

Ти възползва ли се от видеозаснемането Simple Smile

# 153
И на мен ми предстои раждане в Торакс и то едва ли не всеки момент може да започне. Много се радвам, че прочетох толкова положителни мнения. Моля се и се надявам и при мен всичко да е наред Simple Smile

# 154
да, аз се възползвах от видеото. Не е кой знае какво, в смисъл според мен можеше доста по-добре да бъде направено, но е доста вълнуващо да го видиш де. Тъй като при секцио (както знаете) имаш параван пред себе си и нищо не се вижда от др страна...на видеото се вижда как вадят бебето и как до къпят, обличат и вс Simple Smile

# 155
  • Пловдив
да, аз се възползвах от видеото. Не е кой знае какво, в смисъл според мен можеше доста по-добре да бъде направено, но е доста вълнуващо да го видиш де. Тъй като при секцио (както знаете) имаш параван пред себе си и нищо не се вижда от др страна...на видеото се вижда как вадят бебето и как до къпят, обличат и вс Simple Smile

Благодаря Simple Smile И ние скоро ще се възползваме, дори и татито уж ще присъства, ама да видим в последния момент дали няма да размисли Simple Smile Кой лекар те оперира? Ако ти се занимава да разкажеш как мина операцията и възстановяването после...

# 156
И при мен моментът наближава и вече трябва да реша при кой доктор ще лягам /секцио/
 Crazy Crazy Crazy Blush Heart Eyes

# 157
НАшия тати беше вътре през цялото време. И лекар мога да ви препоръчам - д-р Емил Заимов. Уникален човек и лекар. Не работи обаче по ЗК и последните няколко преглада при него ще се наложи да си ги заплатите., 35лв мисля беше цената. Иначе бях чела какви ли не глупости по негов адрес, че искал пари допълнително за себе си и не знам си какво, но няма такова нещо. Още по-малко когато ме настаниха в родилния сектор на клиниката във всяка стая има поставен лист, на който ясно е описано, че парични суми не се дават на служителите.

# 158
  • Пазарджик
Момичета препоръчайте ми лекар, предпочитам жена. Звъннах на регистратура и ми издекламираха сумати имена, но кой да избера. Раждала съм при д-р Маркова, знам и д-р Петкова, но и двете вече не са там.

# 159
Тъй като вашите положителни мнения за раждането ви в клиника Торакс ми вдъхнаха увереност искам и аз да споделя мнението си за там за да помогна на бъдещите мами, които още не са взели решение къде искат да родят.
Аз родих в Торакс преди седмица и съм изключително доволна от всичко. От отношението, от грижите, които положиха всички за мен и моята дъщеричка. Изключително сигурна се чувствах през престоя си там и за мен раждането ми и няколкото дни прекарани в родилното ще останат прекрасен спомен Simple Smile Родих нормално. Предизвикано раждане заради намалели води. Никой за миг не се опита да ме накара да родя секцио. Чакаха ме хората цял ден докато получа разкритие. Непрестанно бяха до мен и направиха всичко възможно за да родя нормално и така и стана Simple Smile Имах епидурална упойка, която доста забърза нещата с разкритието след като ми я поставиха. Усещах си напъните съвсем нормално и участвах напълно в процеса. Много съм доволна от целия екип.
След раждането грижите за мен и за детето ми бяха перфектни. Дори не съм очаквала такова отношение.
Нямам база за сравнение, тъй като ми е първо раждане, но определено дай Боже да имам второ дете, бих го родила отново там Simple Smile

# 160
Leyaa , да ти е жива и здрава рожбичката !!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам да чета такива положителни коментари... дай Боже всекиму.
Д-р Краевска излезна в болничен и аз още обмислям при кой да се преместя
А за раждането обмислям д-р Троянчев

# 161
misha777, и аз раждах първият път при д-р Маркова, а д-р Петрова минаваше визитации.  Сега следя бременността си отново в Торакс, при д-р Видева (по Здравна каса). Смятам отново да раждам там, когато дойде моментът. Доволна съм от избраната от мен лекарка, много е внимателна, прегледите са обстойни и отговаря на всичките ми въпроси (даже и на това, което чета по форумите Simple Smile))

# 162
freespoken, доволна си значи от д-р Видева
И аз се чудя за нея или д-р Кунчев да ми продължат следенето по ЗК

# 163
d-r ki4ekov i dr kyn4ev,ot jenite dr kraevska,tova sa za men dobri lekari Simple Smile)))

# 164
Доктор Краевска е наистина прекрасен лекар - и като компетентност, и като отношение - но е в майчинство в момента. Simple Smile
Имам един въпрос, който ме вълнува вече много дълго - клиент съм на Торакс вече 7 години, като ходя минимум 2-3 пъти годишно. Е не знам друга клиника, в която да има такова текучество на кадри! Постоянно сменят гинеколозите, много малко от тях се задържат дълги периоди. На какво се дължи това всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт