Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 062
  • 917
  •   1
Отговори
# 165
Подкрепям мнението ви за д-р Краевска с 2 ръце. Страхотна и отзивчива.
Аз също съм се чудила защо за кратко време се смениха доста гинеколози
 Thinking

# 166
dokolkoto 4yh mai malko im plastat....

# 167
Здравейте , изчетох всичко по темата. Скоро ще раждам и съм се насочила към Торакс , като ЖК съм си водила при д-р Х.Кунчев. Изключително доволна съм , раждането ми за сега ще е секцио планово .Искам да попитам дали има майчета които са раждали при Х.Кунчев секцио , ще съм благодарна за споделеби впечатления Simple Smile  Peace

# 168
Аз раждах секцио в Торакс  юни 2014г при д-р Роман Кунчев, бащата на Х. Кунчев, но и двамата бяха в операционната. Много съм доволна, но от двамата препоръчвам д-р Р. Кунчев,  изключително мил и внимателен е!

# 169
Аз раждах секцио в Торакс  юни 2014г при д-р Роман Кунчев, бащата на Х. Кунчев, но и двамата бяха в операционната. Много съм доволна, но от двамата препоръчвам д-р Р. Кунчев,  изключително мил и внимателен е!
[/quote
Сърдечно ти благодаря за отговора ,имах нужда да разбера че са добри защото много ме е страх от самата операция ... Направо съм в ужас  Sick   Confused]

# 170
На 03,11,14 се роди моя прекрасен син  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Планово секцио , епидурална упойка....Бях си избрала др.Троянчев  Flutter страхотен специалист. Анестезиолог ми беше др.Ничев- уникална личност..толкова спокойствие и кураж ми вдъхна, което е супер важно..на кратко съм адски доволна от клиниката и целия персонал..Педиатърка др.Димитрова  Heart Eyes ,др.Кичеков също ме окуражаваше...в операционната ръката ми държеше Милена  Hug...акушерките  Heart Eyes Мария Деянова и другите 2-те Марии..безценни съвети и помощ при първите ми контакти с бебо..осаналите лекъри също безкрайно внимателни при визитациите-др.Кунчев старши и др.
БЛАГОДАРЯ НА БОГ ,ЧЕ БЕШЕ С МЕН И ПОПАДНАХ НА ТОВА МЯСТО С ТЕЗИ ХОРА...раждането ми ще остане  скъп спомен...желая такова раждане и на останалите мами  Hug
 bowuu
 Heart Eyes

# 171
Аз съм с термин за януари ... Simple Smile следя се при д-р Х.Кунчев и секциото ми ще е при него , искаше ми се нормално раждане но имам полип на цирвикалния канал който е богато кръвоснабден и др. се притеснява да не получа кръвоизлив по време на раждането и затова ще съм секцио. Мисля да съм със спинална упойка , защото и пълната не е най лекия избор за мен понеже съм и с екстрасистолии за които пия бетаблокер ... с 2 думи , яко сум се наплашила как ще мине дано всичко да е ОК Simple Smile Ако има още мами рпдили в Торакс секцио ще съм доволна също да споделят мнение как е минало , упойката каква е била и впечатлението от екипа и болничния престой ! Хубав ден на всичкииии   bouquet

# 172
Спиналната упойка е най-добрият избор за мен.При първото раждане имах епидурална и спинална,при второто само спинална.Единственият проблем при нея е,че има точно определени минути на действие,но вярвам всичко да е наред докато те пусне.Не се притеснявай аз съм много доволна  bouquet

# 173
Здравейте и от мен, изчетох всичко в тази тема с голям интерес. Благодаря ви за всичко написано наистина много научих.  Nature Sun With Face Да споделя малко и от мен: В края на 4-тия месец съм с термин 09.05.2015г като от тази седмица ЖК ми води д-р Видева и съм с невероятни впечатления до момента. Мила, усмихната, самата ѝ аура излъчва спокойствие и за сега обмислям да раждам там при нея. Имам 2 тотални неуспеха с държавните болници и съм много разочарована от отношение на лекарите, не знам дали на малшанс се дължи това, но не искам да чувам дори за Хирургиите и за 2ДКЦ. Просто се моля всичко да бъде наред с мен и бобчо и да мине както трябва раждането. Благодаря ви! Grinning Успех на всички мами и безпроблемно бременеене! thumbsup newsm51

# 174
Здравейте, вписвам се и аз в темичката.Ще следя с голям интерес, защото аз съм с термин 06.06.2015 и съм се насочила да раждам в Торакс.Лежах там за задържане и съм изключително доволна от персонала.Докторите, които минаваха на визитации до един бяха много мили и отзивчиви.Акушерките също.Доктора, ккойто ми следи бременноста се казва д-р Мандов.Някой от вас има ли впечатления от него. Rolling Eyes специално за самото раждане

# 175

Dessy,  и случайно лежа с мен в една стая Simple Smile Аз ще ти пиша как е минало моето раждане след има няма 2 седмици  Hug

# 176
Daniviv теб те чакам с нетърпение да споделиш как е минало ражданетж и първата среща с малкото човече. Simple Smile. Желая ти успех и всичко да е наред!

# 177
Хайде и аз да споделя с моето раждене в Торакс.Бремнноста ми следеше др.Стратев и съответно родих при него.Много съм доволна от целия персонал.Специално искам да благодаря на анестезиолога др.Ничев.Невероятен специалист и човек.Момичета да знаете мн.е важно точно той да е мн.добър като лекар.И така-самото раждене:приеха ме в неделя следобяд,следват взимане на кръв,урина анален секрет и това е за вечерта.На следващата сутрин дамски тоалет и вливане на банки с р-р за да ме подготвят за самата операция.В операционната първоначално бях с др.Ничев и няколко сестри.Д-ра ми би 2инжекции в гръбнака изобщо не са страшни ,усещанията са като леко бочкане и после ти става едно топличко по краката.Проверява с лед дали имам усещане и чуствителност и когата прецени вика вашия гениколог и екипа.Започва голямото чакана за срещата с бебо.През това време др.Ничев ме следеше и си говореше с мен.Искам да знаете че няма никаква болка,абсолютно никаква,Но всички други усещания като дърпане,докосване,пипане абе всичко друго се усеща.Не е приятно ,но се забравя.Бебо се появи ,чух му гласчето и го взеха да го оправят преди да ми го покажат.Ей много време ми се видя това чакане и воала -здравей малък мой беборан!Най хубавата гледка беше пред мен.Следва вадене на плацента и в интезивната стая за наблюдение.Там ме държаха24часа и ми вливаха обезболяващи .Тогава вече има малка болка ,но и тя е много индивидуална.След 24 часа те вдигат и сама отиваш до стаята си.Трудно е всяко едно движение,но го правиш.След още 24 часа бебо остава за пистоянно при теб.Ако трябва пак да раждам бих отново родила там.

# 178

eli4e_78 , много ти благодаря за подробния разказ , а колко време горе долу трае самото секцио от начало до край ? и колко доктора оперират , и при самото секцио някакъв дискомфорт усеща ли се откъм дишане , някои казват че е затруднено че им падало кръвното че им ставало лошо . ...  newsm78

# 179
и след колко време горе долу отпуска упойката? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт