Аз също съм се чудила защо за кратко време се смениха доста гинеколози

страхотен специалист. Анестезиолог ми беше др.Ничев- уникална личност..толкова спокойствие и кураж ми вдъхна, което е супер важно..на кратко съм адски доволна от клиниката и целия персонал..Педиатърка др.Димитрова
,др.Кичеков също ме окуражаваше...в операционната ръката ми държеше Милена
...акушерките
Мария Деянова и другите 2-те Марии..безценни съвети и помощ при първите ми контакти с бебо..осаналите лекъри също безкрайно внимателни при визитациите-др.Кунчев старши и др.

следя се при д-р Х.Кунчев и секциото ми ще е при него , искаше ми се нормално раждане но имам полип на цирвикалния канал който е богато кръвоснабден и др. се притеснява да не получа кръвоизлив по време на раждането и затова ще съм секцио. Мисля да съм със спинална упойка , защото и пълната не е най лекия избор за мен понеже съм и с екстрасистолии за които пия бетаблокер ... с 2 думи , яко сум се наплашила как ще мине дано всичко да е ОК
Ако има още мами рпдили в Торакс секцио ще съм доволна също да споделят мнение как е минало , упойката каква е била и впечатлението от екипа и болничния престой ! Хубав ден на всичкииии
Да споделя малко и от мен: В края на 4-тия месец съм с термин 09.05.2015г като от тази седмица ЖК ми води д-р Видева и съм с невероятни впечатления до момента. Мила, усмихната, самата ѝ аура излъчва спокойствие и за сега обмислям да раждам там при нея. Имам 2 тотални неуспеха с държавните болници и съм много разочарована от отношение на лекарите, не знам дали на малшанс се дължи това, но не искам да чувам дори за Хирургиите и за 2ДКЦ. Просто се моля всичко да бъде наред с мен и бобчо и да мине както трябва раждането. Благодаря ви!
Успех на всички мами и безпроблемно бременеене!
специално за самото раждане