Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 305
  • 917
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile А има ли някой в Торакс, който работи по ЗК?

# 361
Здравейте Simple Smile А има ли някой в Торакс, който работи по ЗК?
Тя самата клиника работи с касата, поне за водене на ЖК доколкото знам.

# 362
  • Пловдив
Защото на цени пише 30 лв на визита... това въпреки ЗК ли се плаща?

# 363
Последния път отидох с направление, платих си само изследванията.

Звъниш на регистратура и питаш, ще ти обяснят всичко  Peace

# 364
  • Пловдив
Много благодаря  bouquet

# 365
За ЖК платих първия път само 3 лв и до последно вс ми беше безплатно,а за обикновен преглед си взимаш направление и пак плащаш само потребителска такса от 3 лв,може и без час да отидиш винаги има кой да те прегледа или се обаждаш да си запазиш за опр лекар

# 366
  • Пловдив
Аз преди седмица ходих на преглед с направление. За преглед,ехограф,цитонамазка ми взеха 2,90. Бях приятно изненадана. Даже няколко пъти попитах за цената на цитонамазка и отговора беше,че е от ЗК.

# 367
  • Пловдив
Аз преди седмица ходих на преглед с направление. За преглед,ехограф,цитонамазка ми взеха 2,90. Бях приятно изненадана. Даже няколко пъти попитах за цената на цитонамазка и отговора беше,че е от ЗК.
newsm78 Верно...?Че тя навсякъде се плаща,та там ли по касата???Ма щом казваш,може нещо ново да е.

# 368
newsm78 Верно...?Че тя навсякъде се плаща,та там ли по касата???Ма щом казваш,може нещо ново да е.
Предполагам, че цитонамазката си я носила в друга лаборатория, защото тази в Торакса не работи със ЗК и там всяко изследване се заплаща? Иначе масово лекарите там работят и по ЗК  Peace

# 369
  • Пловдив
Невероятно ,но факт  В Торакс я оставих Grinning Аз знам,че един път годишно трябва да ти е безплатна цитонамазка,но никъде не го спазват. Взимат си паричките от теб и от ЗК. Сега в Торакс явно са си променили политиката. Поздравления ,за което. Иначе в началото на  септември ще ми махат лапароскопски миомен възел и цената е 550. В Селена ми поискаха 900. За ражданията да не говорим. Аз родих 2010 нормално за 730 с видеозапис. Толкова хубави спомени имам. Цените са си все същите още. Само не ми харесва,че сменят докторите,но да се надяваме,че отново са добър екип.

# 370
И аз не вярвам да е безплатна  newsm78 пуснах си микробиология там преди една седмица и си ми взеха 20 лв. хем с направление.Иначе дадоха ли ви листче с потр. име и парола за изследванията?Аз добре че пуснах микробиологията за да ми дадат и да видя че там имам и още изследвания от престоя ми в болницата....ама то това кой да ти го каже ooooh!

# 371
Невероятно ,но факт  В Торакс я оставих Grinning Аз знам,че един път годишно трябва да ти е безплатна цитонамазка,но никъде не го спазват. Взимат си паричките от теб и от ЗК. Сега в Торакс явно са си променили политиката. Поздравления ,за което. Иначе в началото на  септември ще ми махат лапароскопски миомен възел и цената е 550. В Селена ми поискаха 900. За ражданията да не говорим. Аз родих 2010 нормално за 730 с видеозапис. Толкова хубави спомени имам. Цените са си все същите още. Само не ми харесва,че сменят докторите,но да се надяваме,че отново са добър екип.
Цените не са същите Peace При престоя ми там видях листче с обявени цени от 1000 лв на нормално и на секцио от 1ви юли май беше  Peace

# 372
  • Пловдив
Значи грешката е моя. Може от 1 Юли да има промяна в цената на ражданията. Но за прегледа си беше така.

# 373
  • Пловдив
Има ли в Торакс някой лекар да се занимава с репродуктивни проблеми Thinking

# 374
  • Пловдив
А някой от лекарите да става и за консултация за проблемно забременяване Rolling Eyes
И къде има списък на всички,АГ които работят там в момента newsm78

Общи условия

Активация на акаунт