Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 304
  • 917
  •   1
Отговори
# 375
С проблемно забременяване не се ли занимават в Ню Лайф, до автогара Родопи?
Там много хвалят доктор Добринка Петрова, не съм ходила, просто съм чувала/чела мнения.

# 376
  • Пловдив
Там много хвалят доктор Добринка Петрова, не съм ходила, просто съм чувала/чела мнения.

М да...при нея и Даскалов.
А др.Паскалева още ли е в Торакс?

# 377

Да,аз ходя при нея....но ми се струва че прегледите минават някак много набързо...чудя се дали да не пробвам да отида и при някой друг newsm78

# 378
  • Пловдив
Скрит текст:
[/quote]
Да,аз ходя при нея....но ми се струва че прегледите минават някак много набързо...чудя се дали да не пробвам да отида и при някой друг newsm78
[/quote]
М да...при кой обаче?Имаше една руса лекарка...май с В фамилията Thinking или при някой от мъжете.

# 379
И ти ли си със същото мнение за Паскалева?

# 380
  • Пловдив
И ти ли си със същото мнение за Паскалева?
от преди година,да.

# 381
Аз съм си много доволна от др. Паскалева, не я заменям за нищо на света  Heart Eyes
Цяла бременост проследих при нея, но не в Торакс, а на частно.

# 382
И аз ходих и в частния и кабинет и в Торакс и все още ходя при нея...но все тая прегледа е 2 мин. #Crazy Винаги оставам с впечетлението че има нещо не казано и не прегледано,знам ли може  и да греша Thinking

# 383
И аз ходих и в частния и кабинет и в Торакс и все още ходя при нея...но все тая прегледа е 2 мин. #Crazy Винаги оставам с впечетлението че има нещо не казано и не прегледано,знам ли може  и да греша Thinking
Защо не пробваш при друг доктор пак в Торакс. Аз съм мега доволна от др. Видева  Peace (Малко като реклама прозвуча, ама как да кажа на бялото черно? Толкова внимателна, обяснява всичко и определено не трае прегледа 2 мин  Peace)

# 384
  • Пловдив
Защо не пробваш при друг доктор пак в Торакс. Аз съм мега доволна от др. Видева  Peace (Малко като реклама прозвуча, ама как да кажа на бялото черно? Толкова внимателна, обяснява всичко и определено не трае прегледа 2 мин  Peace)
Руса ли е?Средна на ръст?

# 385
Руса ли е?Средна на ръст?
Да  Peace

# 386
И аз може да пробвам ама малко неудобно май ще се получи. Отивам в Торакс виждам Паскалева, казва ми Здрасти и аз хоп в кабинета на друг newsm78

# 387
Да, русата е д-р Видева много добра.

# 388
Здравейте пак момичета, искам от тук публично да се ИЗВИНЯ на др. Паскалева, която явно много се е обидила на поста ми.По никакъв начин не съм искала да петня името и или да подронвам авторитета й.Просто съм изказала мнение както всички тук, не съм очаквала че ще стигне до  ушите й.Нейните пациентки могат да предадат и това.Още веднъж Извинете ме,щом не желаете няма да ви притеснявам повече Sad

# 389
  • Пловдив
Здравейте пак момичета, искам от тук публично да се ИЗВИНЯ на др. Паскалева, която явно много се е обидила на поста ми.По никакъв начин не съм искала да петня името и или да подронвам авторитета й.Просто съм изказала мнение както всички тук, не съм очаквала че ще стигне до  ушите й.Нейните пациентки могат да предадат и това.Още веднъж Извинете ме,щом не желаете няма да ви притеснявам повече Sad
newsm78
Интересно ми е как е разбрала коя си ти?Я разкажи...какво толкова е станало...ти каза,че прегледа е бърз...и?Какво е обидното?

Общи условия

Активация на акаунт