Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 311
  • 917
  •   1
Отговори
# 345
по скоро за подготовка за забременяване  Simple Smile
Оглед на положението поради така и не открита причина за течение...

# 346
За това не мога да дам отзив.

# 347
А като цяло с добри отзиви ли сте за него?

# 348
Всъщност той беше дежурният, който изроди втория ми син - моят лекар не можа да дойде навреме. Та съм доволна от начина, по който проведе раждането, после на визитации минаваше. За проблемно забременяване може би бих се обърнала към  Даскалов, който обаче не е по ЗК.

# 349
Здравейте преди няколко дни преживях нещо което никога не съм си и помисляла че ще ми се случи някога-Аборт.Моята лекарка е д-р Паскалева но след като се събудих нея я нямаше беше ми оставила рецепта с лекарства на сестрата и си беше тръгнала.Сега незнам нищо за това как е минало, дали всичко е нормално, ще мога ли пак да имам дете и дали правят хистология на плода за да разберат защо се е получило така.Моля ако някоя от вас е минала през това да сподели как беше при нея че вече се побърквам от вкякакви мисли Sad

# 350
Здравейте преди няколко дни преживях нещо което никога не съм си и помисляла че ще ми се случи някога-Аборт.Моята лекарка е д-р Паскалева но след като се събудих нея я нямаше беше ми оставила рецепта с лекарства на сестрата и си беше тръгнала.Сега незнам нищо за това как е минало, дали всичко е нормално, ще мога ли пак да имам дете и дали правят хистология на плода за да разберат защо се е получило така.Моля ако някоя от вас е минала през това да сподели как беше при нея че вече се побърквам от вкякакви мисли Sad
Хм.. Доста неприятна случка и странно поведение. За съжаление не мога да помогна, но съм възмутена от случката..

# 351
  • Пловдив
Съжалявам за случилото се...ама не очаквай някой да стои и да ти държи ръката.Просто ставаш и си заминаваш.При мен беше същото.След процедурата никой нищо не ти казва.Като идеш на контролен преглед след 10-тина дни тогава.

# 352
Аз исках просто да ми кажат как е минало,на теб бяха ли ти направили въпросната хистология?

# 353
След моя К лекарят ми обесни всичко,хистология също имах,ти също щи имаш най-вероятно,ще ти я дадат с епикризата,вероятно след седмица,звъниш на регистратурата ги питаш дали са готови,аз не съм го правила в торакс,но по принцип е така,но хистологията не показва почти нищо за съжаление!  Hug

# 354
Според мен ти е обяснила, но си била под упойка още и не помниш. При мен беше така и съм казала на лекарката да ми запише и пак съм заспала. Правят хистология и дават епикриза. Ужасно е, на мен също ми се случи - спонтанен в 9 седмица и абразио след това. Сега имам син на 3 месеца. Пожелавам и на теб за гушкаш бебе скоро.

# 355
Някой има ли идея каква е цената на колпоскопията?

# 356
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз родих в Торакс преди 6 години и нямам оплаквания. Сега ми предстои една операция на миомен възел и се насочих пак тук,но лекарския екип е съвсем нов.Ходих при д-р Видева,тя ме прати при д-р Кичеков.Много приятен доктор,но в нета няма никакви отзиви за него. Моля ви който се е срещал с него да сподели  Hug

# 357
Моето секцио беше при тях двамата - страхотни са. Професионалисти.

# 358
Здравейте момичета! Аз родих в Торакс преди 6 години и нямам оплаквания. Сега ми предстои една операция на миомен възел и се насочих пак тук,но лекарския екип е съвсем нов.Ходих при д-р Видева,тя ме прати при д-р Кичеков.Много приятен доктор,но в нета няма никакви отзиви за него. Моля ви който се е срещал с него да сподели  Hug
Подкрепям на 100 % мнението на Венинка. Уникални са и  двамата. Те от дълги години работят в екип и бяха и на моето раждане. Др Видева беше главната, а доктор Кичеков просто беше на смяна и ми обърна огромно внимание. Дори той ми пукна мехура, за да ми изтекат водите. Страшно мил и внимателен доктор и абсолютен професионалист! Благодарение на тях, до мен сега лежи един малък принц Heart  Peace

# 359
  • Пловдив
Благодаря ви момичета  Hug Аз съм с толкова хубави спомени от моето раждане,че сега макар и за не толкова приятно нещо ми се иска да е пак в Торакс. Други лекари са,но ще им се доверя. А някой правил ли си е лапороскопия при тях?

Общи условия

Активация на акаунт