Радвам се, че всичко при теб е приключило благополучно и си доволна от екипа на Торакс. Но ми стана интересно защо толкова време са те държали - 7 дни? Обикновено след секцио престоят е 5 дни, а в последно време в Торакс това време е намалено до 3-4 дни поради запълнения капацитет на легловата база и големия наплив на родилки

Благодаря! Аз влезнах на 31ви следобед, защото имахме намерение да предизвикаме раждане сутринта, но поради непредвидени обстоятелства се наложи секцио, което беше чак в 20:00 вечерта на 1ви юни. От там трябваше да имам 4 пълни дни за да ме изпишат, което пък от своя страна се падаше неделя вечер и за това чак в понеделник на 6ти ме изписаха. Не се оплаквам - не ми се тръгваше
Толкова е успокояващо да знаеш, че само на ръка разстояние има и доктори и сестри и акушери и изобщо хора, които могат да дадат адекватен отговор на всичките ти въпроси. Сега вкъщи имаме само баби, ама и това не е малко
интересуват ме мнения за доктор Паскалева или да препоръчате някой друг в Торакс
имам си четири