Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 322
  • 917
  •   1
Отговори
# 315
Аз. Миналия понеделник. При мен беше с д-р Кичеков.
може ли малко впечатления, за др. Видева?  Thinking
аз съм много доволна от нея. Цялата бременност ми следи, както и раждането.
Как си след секциото? Възстанови ли се вече? Как е бебчо? 😊
Възстанових се да, бебчо е добре расте и дивее. Чувствам се добре, все едно не съм раждала.

# 316
Veninka92 Радвам се, че сте добре! Аз също мислех, че ще е секцио, но за сега остава нормално раждане. Имам пълно доверие на др Видева - радвам се, че я избрах.
Вчера бях на преглед и на консултация с анестезиолог - не му запомних името, ама голям майтапчия.. Чак забравих, че всичко на моя.. се пише   Joy hahaha

# 317
Здравейте, мами 🌞 може ли да ми дадете актуална информация за цената на секциото в Торакс 😊 
Мисля, че е 950 лв, но Veninka92 може най-добре да каже Simple Smile

# 318
Да, секциото е 950 освен, ако не си с отрицателен резус фактор. Иначе д-р Видева е твърдо за нормално раждане. Аз също исках, но се наложи секцио.

# 319
Аз мога да препоръчам д-р Христо Кунчев. Много спокоен, показва и обяснява всичко. Моят термин е след две седмици. Ще ви пиша и след раждането Simple Smile
Здравей, мина ли щастливото събитие? Simple Smile И аз съм се насочила към нормално раждане при д-р Кунчев, ще съм благодарна да споделиш как се стекоха при теб нещата.

# 320
Да, секциото е 950 освен, ако не си с отрицателен резус фактор. Иначе д-р Видева е твърдо за нормално раждане. Аз също исках, но се наложи секцио.

Защо се наложи секцио?

# 321
Заради припадъци.

# 322
  • Plovdiv
Здравейте момичета Simple Smile термина ми е 10 Юли и съм се насочила за секцио в Торакс Simple Smile вчера ходих на място ,  обясниха ми всичко, ...  Казаха да си избера лекар и да направя преглед при него, както и с него да говоря за раждането Simple Smile

Не съм се следила там и нямам представа към кой да се насоча Simple Smile дайте ми съвет,препоръки

# 323
  • Пловдив
Аз мога да препоръчам д-р Христо Кунчев. Много спокоен, показва и обяснява всичко. Моят термин е след две седмици. Ще ви пиша и след раждането Simple Smile
Здравей, мина ли щастливото събитие? Simple Smile И аз съм се насочила към нормално раждане при д-р Кунчев, ще съм благодарна да споделиш как се стекоха при теб нещата.

Mometo, родих на 30 март. Започнах с нормално раждане, но се появиха усложнения и спешно ме срязаха. Др Кунчев и екипа реагираха много адекватно и професионално. Въпреки проблемите съм доволна от лекарите. Чувствах се в добри ръце и ссичко завърши наред. Сега сме си вкъщи и се борим с колики.
Понеже доктора знаеше че не искам секцио изчака до последна възможност за нормално раждане. Анестезиолога др Стоянов също се съобрази с желанията ми. Препоръчвам ги.

# 324
Здравейте момичета Simple Smile термина ми е 10 Юли и съм се насочила за секцио в Торакс Simple Smile вчера ходих на място ,  обясниха ми всичко, ...  Казаха да си избера лекар и да направя преглед при него, както и с него да говоря за раждането Simple Smile

Не съм се следила там и нямам представа към кой да се насоча Simple Smile дайте ми съвет,препоръки

Аз съм се насочила към др. Видева. Два пъти вече ходя на преглед, много мила, обяснява и повтаря по сто пъти, ако се наложи. "За" нормалното раждане е (поне от събраната до тук информация).
До колкото разбрах работи с др. Кичеков. Не съм родила още, но до 2-3 седмици ще мога да дам още инфо Simple Smile
Аз съм много спокойна, заради мястото където отивам и заради хората, които работят там. Надявам  се всичко да мине наред и скоро да мога да дам по-конкретно мнение от личен опит. Успех!

# 325
Здравейте искам да попитам мамите,които са си водили ЖК в Торакс как става издаването на 45 дневния болничен ?
Понеже в същия ден нямам час за ЖК?

# 326
Аз отидох без записан час. За акушерките няма смисъл, отиваш, питаш кой е последен, ако има някой и си чакаш реда. Аз така направих.  Laughing

# 327
Благодаря Бориславаа  Praynig

# 328
Здравейте! Да се разпиша и тук  На 1ви юни в клиника Торакс проплака малкия ни син Георги. Отидох предната вечер уж за индуцирано раждане, но нямах този късмет. След дълго упорстване в 20:00 най-сетне сколних да ме срежат, защото тоновете на бебчо баха не стабилни. Секциото мина много бързо, но определено беше доста вълнуващо. Бях с епидурална, чух бабето и заспах на операционната
Сега за моята др. Видева. Нямам думи да ви опиша какъв прекрасен човек и лекар е! През всички дни на презстоя ми беше до мен. През всички часове, докато имах контракции отново. Не познавам толкова всеотдаен човек! Дори в почивния си ден дойде да ме види-нямам думи да ви опиша колкп спокойно и уверено ви кара да се чувствате,  едно такова отношение.
Не мога да не спомена и ак. Стоянова-също беше постоянно до мен по време на опитите ми за нормално раждане. Уникална, истинска, всеотдайна! Благодаря и на двамата анестезиолози, които се погрижиха за доброто ми настроение  и на др. Лазарски, който помагаше при секциото и който също често идваше да ме проверява. И на последно, но не и по важност,благодаря и на педиатърката д-р Миланова. Прекрасдн педиатър и човек.
Това беше моя екип, който направи ражданията ми  и тези 7 дни престой там вълшебен момент, който ще пазя завинаги с сърцето си! Имаше и още лекари, сестри и персонал, които също бяха там, но просто не има знам имената-БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ!

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 21:53 от anelia_888

# 329
Честита рожба, anelia_888bouquet
Радвам се, че всичко при теб е приключило благополучно и си доволна от екипа на Торакс. Но ми стана интересно защо толкова време са те държали - 7 дни? Обикновено след секцио престоят е 5 дни, а в последно време в Торакс това време е намалено до 3-4 дни поради запълнения капацитет на легловата база и големия наплив на родилки Wink

Общи условия

Активация на акаунт