Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 322
  • 917
  •   1
Отговори
# 330
Честита рожба, anelia_888bouquet
Радвам се, че всичко при теб е приключило благополучно и си доволна от екипа на Торакс. Но ми стана интересно защо толкова време са те държали - 7 дни? Обикновено след секцио престоят е 5 дни, а в последно време в Торакс това време е намалено до 3-4 дни поради запълнения капацитет на легловата база и големия наплив на родилки Wink

Благодаря! Аз влезнах на 31ви следобед, защото имахме намерение да предизвикаме раждане сутринта, но поради непредвидени обстоятелства се наложи секцио, което беше чак в 20:00 вечерта на 1ви юни. От там трябваше да имам 4 пълни дни за да ме изпишат, което пък от своя страна се падаше неделя вечер и за това чак в понеделник на 6ти ме изписаха. Не се оплаквам - не ми се тръгваше Grinning Толкова е успокояващо да знаеш, че само на ръка разстояние има и доктори и сестри и  акушери и изобщо хора, които могат да дадат адекватен отговор на всичките ти въпроси. Сега вкъщи имаме само баби, ама и това не е малко Grinning

# 331
Благодаря! Аз влезнах на 31ви следобед, защото имахме намерение да предизвикаме раждане сутринта, но поради непредвидени обстоятелства се наложи секцио, което беше чак в 20:00 вечерта на 1ви юни. От там трябваше да имам 4 пълни дни за да ме изпишат, което пък от своя страна се падаше неделя вечер и за това чак в понеделник на 6ти ме изписаха. Не се оплаквам - не ми се тръгваше Grinning Толкова е успокояващо да знаеш, че само на ръка разстояние има и доктори и сестри и  акушери и изобщо хора, които могат да дадат адекватен отговор на всичките ти въпроси. Сега вкъщи имаме само баби, ама и това не е малко Grinning
Ясно, мерси за разясненията!  bouquet
Понякога бабите, въпреки остарелите им разбирания по отношение гледането на бебе, са доста полезни Wink Sunglasses Mr. Green

# 332
Ясно, мерси за разясненията!  bouquet
Понякога бабите, въпреки остарелите им разбирания по отношение гледането на бебе, са доста полезни Wink Sunglasses Mr. Green
Абсолютно! Heart Eyes

# 333
Здравейте,искам да попитам мамите,които са си водили ЖК в Торакс,но не са раждали там,кога ви дадаха картоните и документите,които ще ви трябват за раждане?

# 334
Здравейте,искам да попитам мамите,които са си водили ЖК в Торакс,но не са раждали там,кога ви дадаха картоните и документите,които ще ви трябват за раждане?
До колкото помня документите ми ги дадоха някъде първата седмица на 9-ия месец. Но дават само 2-3 листа като документация, всичко останало, което се е трупало при прегледите по време на цялата бременност, си остава в техния архив.  Peace

# 335
Здравейте Simple Smile интересуват ме мнения за доктор Паскалева или да препоръчате някой друг в Торакс

# 336
Цялата бременност ми я води доктор Паскалева, изключително съм доволна от отношението й. Всичко ти се обяснява,дори повтаря, когато има нужда. Когато й се обаждах винаги си вдигаше телефона, но й звънях само, когато наистина имах нужда, понеже бременността ми имаше леки усложнения. Родих си при нея със спешно секцио, реагира на време и сега си имаме живо и здраво момиченце на 3 месеца. Аз съм и с двете ръце за нея.  bouquet bouquet bouquet

# 337
Здравейте Simple Smile интересуват ме мнения за доктор Паскалева или да препоръчате някой друг в Торакс
Нямам мнение за др. Паскалева - аз родих при др. Видева, от която съм изключително доволна, меко казано, но при който и в Торакс да отидете няма да сгрешите  Peace

# 338
Утре съм на първи прегледрпри Паскалева след 7 дни закъснение,ако се види нещо ще ми даде ли снимка?

# 339
Утре съм на първи прегледрпри Паскалева след 7 дни закъснение,ако се види нещо ще ми даде ли снимка?
Ами моята бременност си я водих в друга клиника и ми даваха снимка при всеки преглед, така че предполагам, че да Simple Smile

# 340
Даваше ми  Blush имам си четири

# 341
Имате ли представа за цените на фетална морфология и 4д в Торакс?

# 342
За 4 Д знам,че е 60 лв.Аз си водих ЖК там за фетална,дори и за 4 Д не съм плащала,незнам защо,може би се объркаха нещо,БХС не съм правила там.

# 343
Здравейте, може ли мнение за д-р Лазаровски?  Thinking

# 344
За раждане или ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт