Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 219
  • 917
  •   1
Отговори
# 405
Привет, аз родих там преди няколко месеца. Повечето ми впечатления са доста добри. Всички се стараят, дори санитарките са изключително любезни и усмихнати. Сумата, която заплатих беше 700 лв., като това включва всичко (за нормално раждане става дума). Ако имаш някакви конкретни въпроси мога да ти отговоря Simple Smile

# 406
Привет, аз родих там преди няколко месеца. Повечето ми впечатления са доста добри. Всички се стараят, дори санитарките са изключително любезни и усмихнати. Сумата, която заплатих беше 700 лв., като това включва всичко (за нормално раждане става дума). Ако имаш някакви конкретни въпроси мога да ти отговоря Simple Smile

Хммм.. Странно ми е,тъй като бях писала емайл до клиниката относно цената и ми отговориха,че струва 1000 лв,както по естествен път, така и секцио Thinking А бебчето при Вас ли беше през престоя Ви или го носеха на няколко часа? Относно методите на плащане има ли някакъв избор?

Последна редакция: чт, 27 окт 2016, 13:42 от SunnySmile17

# 407
Преди няколко месеца наистина беше 700 лв цената,  но вече е вдигната на 1000. Бебето е при теб през цялото време.

# 408
Преди няколко месеца наистина беше 700 лв цената,  но вече е вдигната на 1000. Бебето е при теб през цялото време.

Благодаря, а имате ли информация, дали е възможно да се плати на разсрочено?

# 409
Нямам представа, съжалявам. Звъннете на регистратурата.

# 410

Хммм.. Странно ми е,тъй като бях писала емайл до клиниката относно цената и ми отговориха,че струва 1000 лв,както по естествен път, така и секцио Thinking А бебчето при Вас ли беше през престоя Ви или го носеха на няколко часа? Относно методите на плащане има ли някакъв избор?

Ами може и да са повишили цената.. не знам. Иначе бебето ми го дадоха може би след 3 часа и ди беше при мен. Обясниха ми, че ако не се чувствам добре или съм уморена може да го оставя в стаята при сестрите при другите бебета, но бях добре и той си беше при мен. Ако мислиш да сте секцио, ще ти го донесат на следващия ден за постоянно.
Колкото до плащането, аз си платих в брой на регистратурата, но предполагам може и с карта например, ако това имаш предвид.
Иначе стаите са добри. Храната мисля, че е кетеринг, доста е безвкусна, но все пак това не е най-важното.
Също в тези 700 лв влизаше всичко. Чехли, нощници, превръзки, всичко за бебето.
Бебетата ги къпят всяка сутрин. Идват да те извикат и го къпят пред теб. Общо взето обясняват ти всичко.
Ако имаш и други въпроси не се притеснявай да питаш. Simple Smile

# 411

Ами може и да са повишили цената.. не знам. Иначе бебето ми го дадоха може би след 3 часа и ди беше при мен. Обясниха ми, че ако не се чувствам добре или съм уморена може да го оставя в стаята при сестрите при другите бебета, но бях добре и той си беше при мен. Ако мислиш да сте секцио, ще ти го донесат на следващия ден за постоянно.
Колкото до плащането, аз си платих в брой на регистратурата, но предполагам може и с карта например, ако това имаш предвид.
Иначе стаите са добри. Храната мисля, че е кетеринг, доста е безвкусна, но все пак това не е най-важното.
Също в тези 700 лв влизаше всичко. Чехли, нощници, превръзки, всичко за бебето.
Бебетата ги къпят всяка сутрин. Идват да те извикат и го къпят пред теб. Общо взето обясняват ти всичко.
Ако имаш и други въпроси не се притеснявай да питаш. Simple Smile

Много Ви благодаря за информацията! Пожелавам да Ви е живо и здраво!  Hug
А кой доктор води цялото раждане, какви са впечатленията Ви от екипа и общо взето моля за насока и съвет към кой доктор да се ориентирам,тъй като чета отзиви само за клиниката,но не и за екип. Благодаря предварително! 

# 412
Моята бременност я води д-р Паскалева, тя беше и на раждането. Акушерката, която дойде ( понеже беше една като влезнах в зала и дойде друга след това), та втората беше мноого добра. Непрекъснато гледаше всичко да ми е чисто, сменяше да не е мокро, докато започне същинския процес. Много съм доволна от нея, за съжаление така и не разбрах как се казва.
Отностно другите лекари, които минаваха на визитация през дните, също съм доволна. Да вметна само, че д-р Стратев е изключителен лекар, той също работи там (аз не знаех първоначално). Като цяло срещнах се с 4-5 лекари докато бях там. Лоши впечатления нямам. И все пак ако трябва да избера отново, може би бих се обърнала към Стратев, изключително добре обяснява всичко и се старае.

# 413
Здравейте,

дали в Торакс правят прегледи на гърди?
Може ли някой да ме насочи към лекар?
Благодаря

# 414
  • Пловдив
В хирургиите на пещерско започвали безплатни профилактични, ако искаш провери там  Peace

# 415
Здравейте! Бих искала да ви попитам за мнение за Д-р Паскалева? Ще провеждам консултация при нея и може би дори и тя ще ми бъде на раждането. Чета доста добри отзиви за нея, но дали всички са верни и какви са условията в Клиника Торакс.  Wink Wink

# 416
Здравей, моето лично мнение е, че е много важно каква е акушерката, която ще бъде на смяна при раждането. Тя прави почти всичко. Кои точно условия те интересуват в Торакс?

# 417
Интересуваме по принцип дали в тези 1000 лв който се плащат за раждането влиза абсолютно всичко (престой,упойка и т.н.), дали стаите са самостоятелни или не са. И най-вече дали обръщат достатъчно внимание, защото досега не съм ходила там за прегледи и консултации и не съм запозната с докторите.

# 418
  • Майна Сити
Да, абсолютно всичко влиза каквото се сетиш (но си носи помпа за кърма де). Стаите са като нови, всеки ден чистят и мият, самостоятелни са, но с обща баня и тоалетна със съседната стая (банята е с 2 врати, които се заключват от вътрешната страна). Дали обръщат достатъчно внимание - ОоОо, повярвай ми, при мен бяха даже досадни. На 10 минути имам чувството че се подава една глава да те пита имаш ли нужда от нещо, а излезеш ли извън стаята и поне двама ще те питат как си и какво ти трябва.
Накратко казано - перфектни са от към отношение! Забележки нямам, колкото и странно да звучи. Ако живот и здраве имам второ дете, директно отивам пак там!

# 419
Не са самостоятелни стаите, т.е. в една стая си с друга родилка. Иначе да, всичко влиза в цената + памперси и дрехи за бебето.

Общи условия

Активация на акаунт