Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 235
  • 917
  •   1
Отговори
# 435
Раждах по спешност със секцио. Няма нищо страшно, на който и екип да попаднеш, всички са много мили и ако имаш въпроси веднага ти обесняват. Ако си с пълна упойка ще изпуснеш най-хубавото! След като го прегледат и облекат, носят до теб бебето да го видиш, докато си още на операционната маса.   bouquet

# 436
Дами, знаете ли дали мога да си запазя час за преглед в клиниката с направление. Бях чела в сайта й,че е имало такъв вариант,но не знам дали е все още актуален. Благодаря!

# 437
Може с направление да те прегледат само лабораторията не работи със здравна каса и си плащаш. Ако решиш може да ползваш и друга.

# 438
Може с направление да те прегледат само лабораторията не работи със здравна каса и си плащаш. Ако решиш може да ползваш и друга.

А знаете ли прегледа какво точно включва? Ехограф,цитонамазка и т.н.? 

# 439
Благодаря за отговорите. Реших да се подложа с спинална упойка да се надяваме всичко да бъде наред

# 440

При мен прегледа включваше ехограф, преглед на стола и консултация с доктора и струваше 50 лв.

# 441

При мен прегледа включваше ехограф, преглед на стола и консултация с доктора и струваше 50 лв.

Аз имам предвид с направление Simple Smile Иначе ти благодаря за информацията.

# 442

Мисля, че включва ехограф, цитонамазка и микробиология.
Аз започнах да ходя там след като забременях и не съм плащала нищо (освен в лабораторията). Цитонамазката беше 30 и няколко лева, ако не се лъжа.
Тъй че, ако сте бременна нищо не дължите. Ако не сте и отивате просто на преглед с направление мисля, че прегледа си включва абсолютно всичко.

# 443
Здравейте отново! Бях на преглед за първи път в клиниката при д-р Стратев. Честно казано, или съм отишла с големи очаквания,защото след всичко написано за него ми беше прехвален, или не сме се опознали все още, но не съм доволна за съжаление. Ще изчакам женската консултация и ще реша дали да остана при него или ще се наложи да си търся друг специалист. Simple Smile

# 444
Какво те разочарова, Сънисмайл?

# 445
Искам да предупредя момичетата, които ще са със спинална упойка, ако могат да избират анестезиолог да изберат д-р Стоянов, а не Стоичков. За съжаление се паднах при Стоичков, който според мен е доста некадърен, упойката не ме хвана добре и усетих ужасна болка, докато извикам, за да ми сложи още упойка. Преживяването беше ужасно. След това при разговор с другите майки родили при него със спинална упойка от 4 момичета, 3 сме усетили болка и не ни е хванала както трябва упойката. Така че, явно проблема не е в мен. Затова внимавайте освен операцията и кой ще ви прави упойката!

# 446
Аз само Стоянов заварих, другият беше в отпуск. С две ръце гласувам за него. Сложи ми епидурална. Всичко ми обясни, разсейваше ме даже в някои моменти. Много е готин.

# 447
Здравейте отново! Бях на преглед за първи път в клиниката при д-р Стратев. Честно казано, или съм отишла с големи очаквания,защото след всичко написано за него ми беше прехвален, или не сме се опознали все още, но не съм доволна за съжаление. Ще изчакам женската консултация и ще реша дали да остана при него или ще се наложи да си търся друг специалист. Simple Smile
Здравей Sunny,  не са ти били големи очакванията д-р Стратев е некадърен!!! Миналата година лятото забременях, в 5-6 седмица имах леко зацапване и след хиляди препоръки реших да отида при него на преглед, той ме прегледа с вагинален видеозон... вечерта след прегледа течението се засили, а на следващия ден се случи най-лошото спонтанен аборт... Когато отидох в Св. Георги лекарят, който ме прегледа там каза, че този вид преглед не е подходящ при наличието на кървене, защото може да доведе до отлепнаве на плодното сакче в толкоа ранна бременност.... Всъщност думите, с които ме посрещна след като му разказах какъв ми е проблема бяха - "Да си знаеш  бременна се пита отдолу чак в 9-ти месец при започнало раждане".... Когато влязах в Торакс да раждам засякох едно момиче, с първа бременност и кървене в 6-7 седмица, ж.к. беше при д-р Стратев и присъствах на разговор, в който тя му звънна да пита нещо за медикаментите дето й беше изписал, при което той и казал "Вие не сте частна пациентка да ми звъните, когато искате, следващия път, когато имаме консултация питайте или елате в частния ми кабинет.... Тя беше много разстроена и цял ден плака... такова отношение е неприемливо!!! Това е моят опит с д-р Стратев, през 2016г., когато отново забременях записах женската консултация при д-р Динко Мандов (страхотен лекар, изражда в Торакс) и сега се радвам на здраво момченце. Препоръчвам ти, ако търсиш друг лекар да отидеш при д-р Мандов да видиш как е, според мен е страхотен специалист и човек, много спокоен и обяснителен!

П.С. Понеже съм чувала разнопосочни мнения за прегледа с вагинелен видеозон не твърдя, че този вид преглед е винаги опасен!

# 448
И аз гласувам с две ръце за д-р Стоянов, страхотен е, дори направи видео на изваждането на бебето, в един момент каза "къде ти е телефона" на таткото, взе го и започна да снима, за което много му благодаря!!!

И да добавя още нещо за Торакс, някои от лекарите там са добри специалисти, но самата клиника не е на очкваното ниво....Първо акушерките имат отвратително държание много съм разочарована, защото след като разговарях с педиатъра и анестезиолога, че дори секцио никой от медикаментите няма да навреди на бебчо и мога да започна да го кърмя още на втория час, което много ме зарадва и им казах категорично, че отказвам бебо да бъде хранен с шише. След като излязах от операционната след 3-4 часа помолих акушерката да ми донесе бебо, който плачеше много да ми покаше как да го сложа а гърдата, за да го накърмя (казаха ми, че всички акушерки там са консултанти по кърмене и че кърменето е приоритет в болницата, ЛЪЖА!!!!) Акушерката го донесе по случайност и таткото беше в този момент при мен да ме види, даде му детото и излезе от стаята, след 10 минутни опити да накараме бебчо да засуче, същата акушерка се върна и ме попита -"нахрани ли го, казвам й не, не мога да го накрам да суче, а тя ми отговори "ами да можеш, детето не може да стои повече тук ще му дам АМ, за да спи", при което аз и казвам, че не съм съгласна на АМ, а тя ми вика "не ме интересува, утре на визитацията, ако не е наддало детето,аз ще съм виновна, така че кърми си го като си идеш у вас". За всичките 5 дни престой в болницата дедето не иска да яде от гърда, кърмата я цедях и му я давах на шише, защото гърдите ми бяха адски болезнени понеже не сучеше. Да не говорим, че като разговарях с педиатърката преди раждането тя каза, че имат помпи за кърма да не си нося, имали дори електрическа.... но явно нямаха помпи, защото ми донесоха една многооо стара и накрая мъжът ми ми донесе моята. Та не получих никаква подкрепа за кърменето, но не се отказах и с бебче се кърмим успешно вече 2 месеца Simple Smile))
Останах адски разочарована от престоя си в клиниката, ако д-р Мандов не израждаше там, нямаше да избера Торакс! В крайна сметка родих там само заради лекаря, но не очаквайте адекватни грижи в следродилния процес. Това е моето мнение Simple Smile

# 449
Здравейте.
Изчетох темата,беше ми много полезна. Но искам да попитам за д-р Динко Мандов- дали изражда в Торакс или съм се объркала?
И още нещо -повечето, които са писали в темата, са родили секцио,много малко срещнах коментари за нормално раждане. Аз родих първото си дете нормално и ако не се наложи бих искала и сега да е така. И се надявам лекарите от Торакс да не убеждават за секцио. Ако има повече мами,родили нормално в Торакс, нека да пишат.
Здравей, д-р Мандов изражда в Торакс и го препоръчвам горещо!!! Успех и леко раждане! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт