Торакс Пловдив - пак и отново

• 169 192
  • 917
  •   1
Отговори
# 675
За моя лекар не съм носила, той беше нощна предната вечер и в деня на изписването го нямаше. Взехме бонбони, бюбезалкохолно, малко ядки. Бяхме само аз и ММ, защото дядото беше с каката, която вдигна Т в деня на изписването. Мислехме да вземем пици, но просто нямаше кой и как.

# 676
  • Пловдив
Здравейте, как стои въпросът с лекарската комисия в "Торакс"?
Имам издаден първичен болничен, който не е от лекар, работещ в "Торакс". Може ли да се продължи при тях? Основно ме интересува да платя и да си взема болничния без да трябва да минавам пак на прегледи.

# 677
  • Gotham City
Здравейте,

някой има ли идея, дали документа (болничен до колкото знам), който се издава 45 дни преди термина, се заплаща в Торакс? И ако да, то каква е цената му?

# 678
Здравейте,

някой има ли идея, дали документа (болничен до колкото знам), който се издава 45 дни преди термина, се заплаща в Торакс? И ако да, то каква е цената му?
Не се заплаща.

# 679
  • Gotham City
Благодаря много за бързия отговор Елси Simple Smile))

# 680
Знаете ли дали дават някакви документи след излизане в последния 45 дневен болничен,тоест хоспитализация документи до момента със всички прегледи,дори и ако ще раждаш при тях.

# 681
Знаете ли дали дават някакви документи след излизане в последния 45 дневен болничен,тоест хоспитализация документи до момента със всички прегледи,дори и ако ще раждаш при тях.
Ако ще раждаш при тях, нищо не ти дават, трябва ти само консултация с анестазиоюог и лична карта, когато дойде момента. Ако не раждаш при тях, не знам какво точно дават.

# 682
Здравейте,предстои ми секцио след 4 дни в Торакс.Искам да попитам раждалите вече там,какво включваше багажа ви за вас и бебетата?

# 683
Родих там преди 20 дни.. за бебето нищо не съм носила всичко дават.. за мен чехлички и лични принадлежности, всичко друго дават.. може да си вземете само допълнително малка кърпа за лице и ръце, понеже дават голяма за къпане.. но пък там има салфетки за ръцете, така че може и да не ви потрябва.. питайте, ако нещо се сетите.. Blush

# 684
Родих там преди 20 дни.. за бебето нищо не съм носила всичко дават.. за мен чехлички и лични принадлежности, всичко друго дават.. може да си вземете само допълнително малка кърпа за лице и ръце, понеже дават голяма за къпане.. но пък там има салфетки за ръцете, така че може и да не ви потрябва.. питайте, ако нещо се сетите.. Blush

Ами аз съм си нагласила кърпа,2 нощница,четка и паста за зъби,чехли,помпа за кърма чудя се за превръзки,лигнин и еднократни гащи.А за бебето трябват ли шишета,биба и др неща?

# 685
Нощници дават, превръзки дават, лигнин не ви трябва, слагат еднократни подложки и ги сменят редовно..(нужни са само за първата нощ, докато ви раздвижат),еднократни гащи не съм носила, носих си аз лично по дълбочки памучни гащи, лично на мен са ми по-удобни, вие си преценете за тях..помпа също е ваш избор- винаги може и някой близък да ви я донесе на свижданията.. вие си преценяте.. Blush
За бебето не съм носила нищо- имат шишета, биби имат( на мен не ми е трябвала там да я ползвам), дрехи дават...

# 686
  • Gotham City
Относно нощниците дори не позволяват да сте с ваша, най-вероятно от хигиенна гледна точка.
За хавлия не знаех, че осигуряват, сигурно със същата идея, но въпреки това, аз смятам да си взема.
Помпа за кърма също дават в случай, че се наложи, изрично питах моя доктор за нея, за да знам, дали да купуваме, каза, че няма смисъл.

# 687
Здравейте , аз съм в 31 седмица , имам още време до големия ден Hug Искам да родя нормално (ако всичко е наред до тогава) Водя консултациите си в Торакс при д-р Иван Главчев , с него не сме говорили още за самото раждане , когато го попитах ми каза че като наближи момента ще обсъдим ... Та въпроса ми е “Някоя от вас раждала ли е при него? Доволни ли сте от отношението в болницата? Колко струва естественото раждане?”

# 688
  • Gotham City
За Главчев нямам мнение.
От отношението съм много доволна.
Цената е една и за секцио и за нормално раждане - 1130лв, като тази цена включва всичко.

# 689
Мога да кажа за отношението също, че всичко е ок и аз също съм много доволна.. цената е тази, която и Харлиин е споделила.. Blush

Общи условия

Активация на акаунт