Beer, Brats and Babble - Our Tower of Babel (Кафене на езиколюбителите - 8)

• 16 430
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ники, смяната се е доказала  Crazy в детската градинка научи: палатка, палатка, ела да ти ударя една.... почти лебед  Blush

първите две песни от вокалната група са Хава Нагила и Ропотамо.
мисля, че вече нищо не може да ме стресне.  Thinking може би само лекинко ще потръпна ако се окаже, че следващата песен е "дърт козел млада върба лющеше"  Rolling Eyes

# 61
ники, смяната се е доказала  Crazy в детската градинка научи: палатка, палатка, ела да ти ударя една.... почти лебед  Blush

Е, тази и аз не я знаех. Отивам да се срамувам в ъгъла.
На млади тийн години си тананикам една песен на Черно фередже. Дочува майка ми и с ей такива очи възмутено пита: "Тези песни къде си ги научила!"  Mr. Green

# 62
На млади тийн години си тананикам една песен на Черно фередже. Дочува майка ми и с ей такива очи възмутено пита: "Тези песни къде си ги научила!"  Mr. Green
Joy Крушата-дървото и те така.  hahaha   Hug Освен ако не мрази много марсилезата.  Mr. Green

# 63
  • Mars Hotel
Ей, как не сме се сетили досега за Черно фередже! Как ни отива на пъба само!
Поздрав за Фсички Флюбени:

# 64
Оххх, Свеееее. Ще отворя пак ВЕЦ-а, от смях!

# 65
  • Mars Hotel
Щом е от смях, може.  Grinning

# 66
  • n/a
Малки били ... ник'ви малки не са, ама много знаят, много.
Шъ ходя у дома с бележници, че не успявам да запомня всичкото бисерно на детето, требе си водя записки.

От типа: "Мамо, как да докажа на Митко, че не е прав да нарича Гошко гей, само защото  бил го чул да казва на Иванчо, че го обича" - почти дословно поставен въпрос.

Или:

"Мамо, колко пъти сме по-малки от Земята? Аха, добре. А колко са китайците? А ние, българите? Нали това, че сме малко не ни прави (внимание) НЕДОСТОЙНА ДЪРЖАВА? Нали размерът (още повече внимание!) няма значение?" (това е снощи при приспиване). Забравих, че после последва рецитация на Вазов на "Аз съм българче".

Или тази сутрин:
Таткото казва "Ти обаче как майсторски ми се измъкна от въпроса за занимания по математика ..." "Тате, това как да го разбирам - като похвала или като мъмрене?"  Joy

# 67
Егати, Лоана, какво разкошно дете си имаш!   bouquet

# 68
  • София
Ние пък си имаме магически АРТЕФАКТИ  smile3544

# 69
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
свееее, убих тееее  Joy Joy Joy

преди години: откачени нощни смени по 12 часа  Crazy , към 4-5 сутринта вече не можем очите си да държим отворени и колегите пускат "черно фередже" на фул макс, че да ни разсъни.
то кой знае какъв ефект нямаше, но точно когато певците завиха неистово коя точно част от анатомията си ще напъхат къде точно в анатомията на другия, и точно колко и какво окосмяване, по вид и цвят има въпросния орган,  във фургона плахичко се намъкна един от по-по-най-висшите началници.

# 70
  • София
Добро утро! (тъжно се привлачва към една отдалечена маса с чаша гореща вода в ръка)
Днес съм ходеща реклама на Тайлол хот и тоалетна хартия Емека (подходяща за духане на носа).

Лоана, много свежо го раздава твоя дечко!

# 71
  • гр. София
Ох, извъртели сте дватриста кила бира докато се домъкна, но все и за мен нещо ще да е останало.

Днес докато чаках тролея се зачетох в едни плакати на спирката. Четох, четох, па накрая извадих една химикалчица и чинно си преписах някои неща (да не взема да забравя):

Jazz No6
Q-Check
Surmata Harry
Kozza Mostra  15

Вчера пък с една приятелка обсъждахме хубавата дума "мол". И стигнахме до извода, че си имаме нашенски еквивалент - РУМ  Mr. Green ЦУМ е един, а понеже София е голям град, та нямаме ГУМ. Значи мол=РУМ.  Laughing

# 72
  • Ænima/Albuquerque
Ееей, че ко им е на Q-Check? Едно бивше гадже пее там. Найш къв е хубав?  Crossing Arms

# 73
Мен Коза Мостра ме кефи.  hahaha

# 74
  • Ænima/Albuquerque
А Сърмата Хари е малко богче. Самороден талант.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт