10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 599
  • 503
  •   1
Отговори
# 405
  • някъде ... тук ...
Благодаря за хубавия празник! Купонът беше супер  bouquet

# 406
  • София
За незнам си кой път ще кажа и напиша

МАММА И ТАТТ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВСИЧКО!

Няма такъв купон, няма такава веселба, няма толкова готини хора, събрани на едно място!

Страхотия! Искаше ми се да не свършва Sad

Танцувахме, играхме, пяхме и се драхме, пихме, куфяхме, смяхме се от сърце, правихме дивотии... абе... беше супер як купон - достоен за юбилей   bouquet

И музиката... ахххх музиката - яко рок и никаква чалга  Heart Eyes Адмирации!

# 407
  • София
Малко снимки от снощното парти  Mr. Green

Скрит текст:

# 408
  • София и там където не се пуши
Малко снимки от снощното парти  Mr. Green

Скрит текст:
Супер сме  Joy Joy Joy . Жалко че не мога да се тагна.

# 409
Благодаря на Мамма и Татти за прекрасното тържество, което огранизираха!

Благодаря и на Октопод, Lavender и Avrora, че ме приютиха на тяхната маса  Hug

Чакам снимките  photo

# 410
  • София
Персонала?! Ами, че аз изпратих и сервитьорките преди да си тръгна.  Blush

След като изпратихме М и Т се карахме и обиждахме на воля, без страх от бан. Крещяха ми "Новак смотан!" едни шматки дето изядоха и изпиха остатъците от чуждите маси. Laughing

Е тва е, ходи доказвай, че нямаш сестра Simple Smile
1. пиЙнЙето си беше наше
2.На бг мамма купоните няма мое, твое, чуждо- сичко е наше  Twisted Evil, ма нали си новак, простено ти е Simple Smile
3.тва не беше каране, а споделяне на култови, емблематични истории от живата история на форума, Франзела, долетяла от далчени земи да пръска енергия е нещо, което не се случва толкова често, че да бъде игнорнато Laughing
4. Много ме кефиш, ще почна да се завъртам да те чета какви ги диплиш, зер трябва да има приемственост Simple Smile

Купонът беше супер, за пореден път се убедих, че хората със сходни емоции, разбирания и еднакви ценности могат да не се виждат с години, но това не влияе на гарантирано пълноценната комуникация и хубавото изкарване, когато едни страхотни Мамма и Татти ги съберат в чудесното пространство на bg-mamma- виртуално или реално!
Спомням се практиката преди години да се пишат едни ала Оскар церемонии постове с благодаря на тоя, на оня, за снимките, за незнам си кво си, ще го пропусна..
Чувствах се прекрасно, ПРИЯТЕЛИ!!  bouquet

п.с. Благодаря на Мамма Hug и Татти  Hug, че се обединихме около идеята да занеса гигантската торта, която остана в дома в Драгалевци- ако има желаещи да гушкат и позанимават сладкишчетата там- утре сутринта могат да заповядат, пишете ми на ЛС.

# 411
МАМА, ТАТИ, купонът беше супер!  МЕРСИ! newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Чакам снимки Simple Smile

# 412
1. пиЙнЙето си беше наше...

Аз никове не съм споменавала, но ти щом реши да си признаеш...  Mr. Green Whistling

# 413
  • София
1. пиЙнЙето си беше наше...

Аз никове не съм споменавала, но ти щом реши да си признаеш...  Mr. Green Whistling

Е то "шматки" плюс фактологичния хинт, че сме били последни...какво да ти кажа Simple Smile- няма свобода за други хипотези  Laughing, разпознават ни с Правда, Резето и другите муцуни от раз Simple Smile

# 414
Жесток купон!

Ей това е бг-мама - приятели, смях, кеф и невероятна близост с уж виртуални, ама съвсем реални и все да му се невиди невероятно готини хора!!

Честит Рождееен Деееен!  Mr. Green  bouquet

# 415
  • София
И тук,  и във FB се наслаждавам на още един позабравен приятен феномен- готините "пост" емоции- май всички изкарваме голяма част от деня след купона в мониторинг на мнения, споделени впечатления и така май го изживяваме отново Simple Smile
Голям кеф!  bouquet

# 416
Искам да покажа на аудиторията как пиян модератор се гаври с тялото ми - цък
Какво не прави човек, за да се спаси от бан в днешно време!  Crazy

# 417
  • София
Искам да покажа на аудиторията как пиян модератор се гаври с тялото ми - цък
Какво не прави човек, за да се спаси от бан в днешно време!  Crazy

Ти пак се радвай, че се погаври с ръцете ти, а милата Франзела Калина,
какво да каже - на фейса й грееха сърца и звезди  Joy
Остави това, ами така си тръгна, а таксиджията пита, на маскарад ли сме били  Mr. Green

# 418
Задигнах фотоапарата на Тат и правих едни снимки...  Blush Бедрата са модераторски, а гърдите на съпорта.  Laughing А иначе снимките са кифли, кифли, кифли, Франзелата, кифли, кифли....

# 419
  • София
Хич не се оплаквайте за вашия "боди арт". Ако знаете на мъжа ми каква беше физиономията когато ме посрещна на вратата в 3 през нощта, нахилена до уши и с изрисувани кълки  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт