10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 509
  • 503
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Всички хлапетии бяха страхотни - от съвсем бебешорите, до почти имащите право да пият  Mr. Green Младежът със зелената тениска беше наистина невероятен - то е ясно, че художествените изяви на децата са балсам за душата, но този образ има артистично бъдеще  Peace
Аз отново моля за някакъв достъп до снимките направени от злата модераторка  Heart Eyes
Мисля, че порядъчно се изложих и заслужавам  поне намек за тапия  Crossing Arms

Ако визираш Реза, мисля, че не е пускала никъде newsm78 А Дамаянти качи във фейса цял албум Peace

# 481
  • София и там където не се пуши
Децата наистина бяха страхотни, ама и всички останали. А бебетата , бъдещи купонджии.

Аз също не съм виждала  снимки на Реза.

# 482
Реза все още не се е появявала след събота  hahaha
Твърди се, че жива била.

# 483
  • Пазете Гор
Догодина ще докарам един бидон зелева чорба за афърпартито, или там както се казва. Бас държа, че в благодарностите ще му турят най-отпред.

# 484
Ако и шкембе осигуриш, първото място ти е гарантирано  Mr. Green

# 485
  • София и там където не се пуши
Така и така не ни показаха варене на бира, поне можеше шкембе да сварим в тия казани дето бяха там.  newsm78 Joy

# 486
  • София
Една  Hug за дъщеричката на Рапунцел  Blush

Ооо, тя е такава чаровна сладурана! Heart Eyes

Младежа в зелено също беше много готин!  Mr. Green

Изобщо 1000 пъти съжалих, че не взехме голямата кифла. Щеше да куфее на Черната УФцъ  Crazy Crazy Crazy

Но ако има коледен купон отсега е дала заявка  Twisted Evil

# 487
Коледния май ще го пропуснем. Просто няма кога.
Едната събота е 8-ми декември (абсурд), 15-ти декември е работна събота, а на 22-ри вече повечето ще са отпътували или ангажирани с подготовката за Коледа.

# 488
  • София
Едната събота е 8-ми декември (абсурд), 15-ти декември е работна събота, а на 22-ри вече повечето ще са отпътували или ангажирани с подготовката за Коледа.

За съжаление си много, много права  Sad
Обаче пък тоз купон, ще ми държи влага чак до Коледа  Hug  bouquet

# 489
  • София
А защо трябва да е събота? Какво им има на петъците?  Blush Mr. Green

# 490
Пак е същото. Петък преди 8-ми, петък преди работна събота и петък преди дълги празници.

# 491
  • виртуално
Една  Hug за дъщеричката на Рапунцел  Blush

Ооо, тя е такава чаровна сладурана! Heart Eyes

Hug
според нея това е бил най-страхотният купон досега  Peace

(мернах набързо снимките от ФБ и те изчезнаха, моля ако публикувате другаде - метнете един линк )

# 492
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И аз за снимките - моля, ако се пускат някъде за един линк.  Praynig

# 493
  • София

Eee, ми Великденския значи..  Mr. Green

Рапунцел, право е детето... Wink

# 494
  • Sofia - TelAviv
Момичета, ДБМ държи да ви благодари за събраните средства на купона, за които в благодарност всяка дарила 10лв. получи нашия календар за 2013г. На купона събрахме 330лв, за проекта "ЕлПасо". Ето повече инфо за календара, за тези които не са били и не са го видяли http://www.fdbm.org/bg/news_article_53.html

Благодарим отново на Мамма и Татти за това, че ни подкрепят неотлъчно вече 8 години.
Маринка, Юли, много ви обичаме   bouquet Hug

Благодарим и на всички вас, момичета , а пък тук-там и момчета, както се разбира от календара  Mr. Green затова, че без вас нашата организация и помощта за децата нямаше да ги има!

Общи условия

Активация на акаунт