10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 548
  • 503
  •   1
Отговори
# 60
  • София
 Mr. Green Айде още едно рамо за организацията да броите от мен.
Ама знам кога да се поява. Ще се радвам да ви видя всички... Поздрави!

# 61
  • out of space
Ще дойда.
Но никакви маски няма да сложа- познавате си ме.
Няма как, след работа ще е и да мъкна торби, да се преобличам в кенефа....
Ааа бе знаете, че не съм менте.

# 62
Ще правя, ще струвам, но ще гледам да дойда. От 5-я РД не съм виждала повечето любими муцунки  Heart Eyes

# 63
  • някъде ... тук ...
засега се пиша към присъстващите Simple Smile

# 64
  • Страната на чудесата
И аз ще дойда, за 9-та година пребиваване по форумските дебри е време да ви видя и наживо Simple Smile

# 65
  • В голямото море...Живот
Записвам се и аз, за сега!
Любопитна съм да видя някои муцуни на живо  Mr. Green

# 66
  • на плажа
  Ще се включа може би и аз. Sunglasses

# 67
Запис, че обмислям да се осветя и аз най-накрая..))

# 68
Дрес-кода е панделка/кордела/фльонга/джуфка или както го наричате. Слагайте си ги в косите, на шиите, реверите, китките или бикините. Щамповайте ги, плетете ги ръчно, апликирайте ги с пайети и ги декорирайте с животински принтове, ако щете. Всекиму спред вкуса и възможностите. Важното е да са на видимо място и да отразяват същността ви.

Новаци с под 50 публикации може да си вържат една голяма панделка през кръста и с бадж да се самоадресират лично до мен.  smile3508

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 13:09 от Октопод с рокля

# 69
Октопод, не мога да не те поздравя за оригинално измисления дрескод Hug
Ама ще се въздържам от поява, че иначе явно ще трябва да се опаковам като подарък Mr. Green

# 70
  • София
Aз съм в потрес от това, което Мамма е написала за пришълците Shocked Тъкмо щях да питам за какво ще е тази идентификация, никога не сме го правили и прочетох за този ужас. Егати, чак не мога да повярвам!
Да помолим тази година сметките да се уреждат при носенето - поръчваш, носят ти, плащаш. Друг начин не виждам.
За баджовете - ясно, че не са задължителни, но без тях няма ли да е малко странно? Как ще се запознаем с тези, които виждаме за първи път, в смисъл - как ще вържеш лицето с ника? Ми то след третия представил се, ще съм ги забравила, да не кажа, още след първия Laughing

Джуфката ми харесва Hug

# 71
Направо ми иде да си вържа панделка на все още липсващия корем, като на ей такава снимка   Sunglasses

# 72
  • Kопенхаген
Окто, супер си го измислила това с фльонгите, тъкмо в мой стил  Grinning

Жалко, че няма да мога да  материализирам образ и подобие  Grinning

# 73
аз съм за,стига да ме устройва часът на срещата,че да оставя двата звяра на доверен дресьор Twisted Evil

# 74
  • Варна
Еее,пак ли в София е срещата!?Направете я по към средата на България. Как да дойда на среща на 450км. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт