10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 520
  • 503
  •   1
Отговори
# 45
Предлагам, да сменят паролите и да раздават новите на събирането.

hahaha

Другият вариант за оторизация и на мен ми хрумна - логин, логаут пред зорките очи на фейсконтрол.  Mr. Green Кодът на лични е по-добрата опция, според мен.

Няма да присъствам, но ще следя темата.

# 46
  • Варна
Не минаваш пас-контрола Mr. Green

# 47
  • В Космоса

Еми като е такъв строг, ще ме чакате до догодина, когато надявам се да съм изучила всички форумни абревиатури, кодови наименования и ключови личности. Whistling

# 48
Ако е карнавал обаче още от сега не ме бройте. Маскаради не обичам.

И аз така  Blush
Обаче не знам дали и дрес код мога да спазя, я кажи какво измисли  Laughing

# 49
  • Варна
Нещо по Лабрадор ще да е  Mr. Green
П.П. Имам високи токчета с червени подметки. Mr. Green

# 50
  • sofia
Цоп пак Crazy
Малееееее, колко сте изписали Mr. Green
Аз за дрес кода си мислех да няма такъв. Да не е карнавал, а да сме си ние, 10 год. по-късно Joy Но, всяка интересна идея е добре дошла.
За пропусквателния режим не знам какво да кажа , не ми хрумва нищо оригинално и лесно осъществимо newsm78

Пиша се доброволец за каквото ви хрумне. Маринка, каквото се присетиш, ползУвай ме Simple Smile Най-малкото, сега си давам сметка какво ти причиних с тази идея и тема  hahaha Ще трябва да отработвам май причинени вреди Joy

# 51
  • Galaxy 13197853088
Да се главя за цербер  Twisted Evil

# 52
Старите се барат за нови, ама ние знаем, че са стари:)
Мамче пиши ни доброволци, така или иначе носим на много пиене:)

# 53
Дрес-кода е част от идентичността на партито. Не може без него, неуважително е към важността на събитето. Последният път се увивахме с шалове и малцина бяха тези, които не се съобразиха. Няма да искам от вас нещо, което не е налично по гадеробите или не стои възхитително върху всЕкоЕ форумско тЕлО. Wink

# 54
Пу и аз  Hug
Много искам да дойда... Blush

Еовин, ти ще си с бременно коремче, така че отвсякъде си издържала дрескода  Mr. Green

# 55
Еовин, ти ще си с бременно коремче, така че отвсякъде си издържала дрескода  Mr. Green

Чшшшшш! Не всявай смут, ей! У този форум има повече писатели отколкото читатели и ей сега ще се нахвърлят на мъжете си погрешно разбрали, че дрес-кода е рокля за бременни.

# 56

Чшшшшш! Не всявай смут, ей! У този форум има повече писатели отколкото читатели и ей сега ще се нахвърлят на мъжете си погрешно разбрали, че дрес-кода е рокля за бременни.

Whistling
Ти мисли, мисли детайлите за дрескода, ама да знаеш, че жълто не нося  Crazy

# 57
  • UK
Само да не са шапки, че имам само една голяма, хартиена, островърха шапка на вещица.

# 58
  • sofia
Ама Руме, кво ли ще го мислиш, много внимавай hahaha Идвам как кажеш #2gunfire

# 59
  • София
Да взема да намина този път, че да се запознаем  Mr. Green

Обаче много зависи от дрес-кода, де.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт