10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 508
  • 503
  •   1
Отговори
# 30
  • Galaxy 13197853088
Предлагам, да сменят паролите и да раздават новите на събирането.

# 31
  • Kопенхаген
Бих искала да попитам. Там на тези сбирки- форумски, баджа с никнейма  задължителен ли е?

# 32
Бих искала да попитам. Там на тези сбирки- форумски, баджа с никнейма  задължителен ли е?

+1  Simple Smile

# 33
Е, все пак правим форумна среща, не покана към всеки, който е наминал да погледне темата.
С оглед избягването на външни лица, присъстващи на срещата, на входа този път смятам да се проверява задължително наличието на профил тук, като всеки да има право да доведе максимум още един човек (съпруг/съпруга/приятел/партньор). Все пак съвсем отворено събитие би рискувало да повтори онзи "инцидент", при който след покана във Фейсбук бяха отишли 2000 човека непознати.

Обикновено на входа се пишат бележки с имената/никовете, но не е задължително носенето им.

Аз се опитвам да задействам организацията.
Засега идеята е 17 ноември, При кмета, но още нямам готовност за потвърждение. Следващата седмица се надявам вече да имам конкретно предложение и да можем да пуснем преброителна анкета.

Карнавал ще правим ли или не?
Желаещи доброволци за посрещане, писане на табелки и т.н. има ли?

# 34
OK  Peace
Но с моя ник, примерно, могат да се представят 2837293823718937 човека, като доказателство паролата ли ще се ползва?

# 35
Taзи година съм пас за съжаление. Имайки предвид камерния състав, в който се събираме в последните 2-3 години стискам палци тази година събитието да е в най добрите и многолюдни традиции  Heart Eyes

# 36
  • София
Записвам се да следя, от години не съм идвала на форумска среща и с удоволствие ще дойда, ако се запишат поне 5 познати физиономии/ника   Mr. Green

# 37
OK  Peace
Но с моя ник, примерно, могат да се представят 2837293823718937 човека, като доказателство паролата ли ще се ползва?

Има варианти да се измисли - или на място парола, мейл или друга, недостъпна за останалите потребители информация от профила, или предварително получен на лични съобщения код например Simple Smile

Честно казано, хич не ми е приятно да мисля за такива "ограничения", но предишния път на голяма сбирка се намъкнаха поне 20 външни човека, а имаше случай и на уж новорегистриран (съмнявам се въобще да е имал регистрация), никому непознат, който обаче доведе 5 човека компания, които ядоха, пиха, не си платиха и си тръгнаха... Та за жалост, щем или не щем, трябва да измислим и приложим някаква "цедка".

# 38
  • Kопенхаген
Идеята за авторизиране на никнейма от собственика му било чрез код или друг знак знаещ само той и организатора е добра.
 Защото може и да се злоупотреби с присвояване на форумна личност например. Говоря за хора, които не са в състояние да присъстват на срещата поради една или друга причина

# 39
  • Galaxy 13197853088
Едно таблетче, логва се показва страничката логаут и влиза.
Ако няма доверено лице да потвърди разбира се.

или Мамма да изпрати покани на заявилите участието, да си ги разпечатат и да ги носят.

# 40
Благодаря за пояснението, Mamma Напълно съм съгласна с теб. Ще следя темата, за да разбера кой вариант ще се ползва.  Simple Smile

# 41
предишния път на голяма сбирка се намъкнаха поне 20 външни човека, а имаше случай и на уж новорегистриран (съмнявам се въобще да е имал регистрация), никому непознат, който обаче доведе 5 човека компания, които ядоха, пиха, не си платиха и си тръгнаха...
Shocked

Ще следя темата.  Peace

# 42
Аз мисля, че повечето присъстващи се познаваме и няма да има присвояване на никове. Новите лесно ще ги асимилираме и се съмнявам чак пък такъв наплив от непознати да има. Ако е карнавал обаче още от сега не ме бройте. Маскаради не обичам.

Дрес-кода го измислих, но ще го запазя в тайна, ако решите да го раздаваме на ЛС вместо разните му там кодове.

# 43
Как знам кога да се появя насам..... Заявявам присъствие  bowuu

# 44
  • София
SSSSSSSSSSSSSSSSреща? Новак съм, но с радост бих наминала...

ПП. Пък бебето ми вече към първолак отива!...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт