10 години БГ-Мамма - форумна среща, 17 ноември, след 18.30 ч., София - При Кмета

• 26 518
  • 503
  •   1
Отговори
# 465
Мамм, Татт,
Благодаря отново!
 Забавлявах се невероятно много!
Беше ми  адски приятно !
А Всички които бяха там са страхотни!

# 466
  • София
Не мога да намеря снимките в фейса  Confused

Жалко, че не можах да дойда...., имах намерение, ама не можах да отсъствам на ЧРД на свеки  Cry

# 467
 Купоните на бг мамма са като мощно земетресение, вторичните трусове отшумяват бавно и продължително... hahaha
Лус, ти се шегуваш, една от мацките беше дошла зарязвайки мъжа си на годишнина от сватбата им. Бг мамма над всичко...  Grinning

# 468
  • София
Искам да помоля на лични за някой и друг линк със снимки, годен за ползване от нерегистрирани във фейсбук. Ало, фотографките Mr. Green Смилете се над бедната душа! И ний сме 'ора!

# 469
  • София
 И аз моля за линк, ако може  Praynig

# 470
  • София и там където не се пуши
Татти, нали пусна за нерегистрирани.

От мен една снимка, някой си гепва от тортата  newsm78

# 471
Снимките във ФБ вече са заключени защото са пряко свързани с лицата на потребителите. Да разкриеш чужда анонимност както знаете е против правилата, така че просто следващия път не пропускайте.  Wink

# 472
  • София
Ми аз не съм пропуснала, ама пак искам да видя снимки Crazy
Голяма конспирация, значи...Качете ги някъде в албум с парола де. Знаех си аз, че нищо добро няма да излезне от тоя ФБ Crossing Arms
И искам да попитам чие беше детенцето със зелената тениска, седеше точно зад мен, на масата на Драконката. Ей, скри ми шапката това хлапе! Толкова артистично, браво!

# 473
Мацките от фотографския що си траят?Да пускат компроматите.На Мина късият стриптиз го знаем,че я гонят някакви касапски настроения видяхме.......Дайте и другите компромати де. Laughing

# 474
  • София

От мен една снимка, някой си гепва от тортата  newsm78

Аз  Blush, ма не за мен, а за малкия сладкиш на Не съм, който бе така любезен да ми посвети прегръдките си за едно известно време Simple Smile Други компромати се надявам да нямам Simple Smile

# 475
  • София и там където не се пуши
 Joy Joy Joy аз чак като я качих снимката тук, видях  Joy Joy Joy и е така ми дойде коментара.

# 476
  • София
Купоните на бг мамма са като мощно земетресение, вторичните трусове отшумяват бавно и продължително... hahaha
Лус, ти се шегуваш, една от мацките беше дошла зарязвайки мъжа си на годишнина от сватбата им. Бг мамма над всичко...  Grinning

Годишнината от сватбата не е нищо по сравнение със ЧРД на свекито. Живея у тях, готвих за ЧРД цял ден... Не забравяйте, че съм чужденка... Нямам мама под ръка и никоя друга роднина... Като ми дадат шут в Г*за няма къде да се подслоня Mr. Green  Засега освен деца моето в България нищо нямам Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Така, че пени се не пени се....

# 477
Всички дечица бяха страхотни   Heart Eyes

Една  Hug за дъщеричката на Рапунцел  Blush

# 478
  • sofia
Всички дечица бяха страхотни   Heart Eyes

Една  Hug за дъщеричката на Рапунцел  Blush

Радвам се, че имаше толкова свежо попълнение на купона. Не било страшно, нали? Това го пиша заради всички, които много се притесняваха, че не познават никой Twisted Evil
Аз обаче моля, всеки, който снима някакси да намери начин да ни пусне снимки. На мейл ли, в дропбокса ли......Моля Crazy

# 479
Всички хлапетии бяха страхотни - от съвсем бебешорите, до почти имащите право да пият  Mr. Green Младежът със зелената тениска беше наистина невероятен - то е ясно, че художествените изяви на децата са балсам за душата, но този образ има артистично бъдеще  Peace
Аз отново моля за някакъв достъп до снимките направени от злата модераторка  Heart Eyes
Мисля, че порядъчно се изложих и заслужавам  поне намек за тапия  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт