давате ли да гледа тв

• 2 865
  • 80
  •   1
Отговори
# 45
  • зад парка
да, не съм се замисляла въобще по въпроса.

не съм забелязала дъщеря ми да има някакъв проблем с превъзбуда или зачервяване на очите.

когато е в стая с ТВ, гледа и до момента, но не се задържа дълго вниманието й.

Най-обича чалга и сапунени опери.  ooooh!

# 46
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Ами и телевизора и компа са постоянно включени и се заглежда,на където и да я обърна,тя сама си върти главата.Гледам все пак да не е от много близо.

# 47
  • Резерват "Северозапад"
Да, давам.  Peace
Не мисля, че има проблем.
Аз също давам...ама на нас вече не ни е интересно Wink

# 48
  • София
И аз давам! Наскоро четох, че са правени изследвания, които показват, че децата гледали и слушали телевизия в ранно детство се развиват по-бързо от деца на същата възраст, които не са гледали телевизия.

# 49
DAVATE LI NA BEBET DA GLEDA  V TELEVIZORA?
MOETO ZAMO KATO MINEM POKRAI TELEVIZORA I SHTE SI S4UPI VRATA DA GO GLEDA.GLEDAME V NEGOVO PRIZASTVIE DA GO IZKLU4VAME

Последна редакция: сб, 21 яну 2006, 12:19 от Аурелия

# 50
  • Бургас
наща си гледа ТВ от 3-4 месечна. Но я ограничавах. Сега само на рекламите се зазяпва. Гледай да не е от много близко

# 51
И моя мъник не отлепя очи от екрана ако го мерне дори отдалеч. И аз се чудех доколко е вредно за бебето... Скоро попаднах на това: https://www.babyeinstein.com/Store/ProductListing.asp?ThemeID=0& … p;ProductTypeID=0
И си мисля, че щом някой е решил да прави видео филми специално за бебета може би не е чак толкова вредно. Разправят че помагало за развиване на малкото мозъче. Е, със сигурност няма да го направи Айнщайн (той май не е гледал ТВ Thinking ), смятам да опитам Grinning ...  А за това от какво разтояние: колкото по-далеч, по-добре.

# 52
и нашият "залепва" на телевизора Shocked, но само при реклами ...

# 53
И на моето бебче любимото занимание  е да гледа телевизия:)Аз не го ограничавам изобщо-даже и в момента гледа "КОй е по-по-най"Simple Smile

# 54
Обожаваме рекламите по Fox life какво то и да прави в този момент спира и гледа като хипнотизирана  Grinning

# 55
Да,давах и давам.Не съм я ограничавала.Когато започна да се движи,телевизорът остана на заден план и почти не му обръщаше внимание.В последните месеци се задлежда в детски филмчета или ако дават животни,но за не повече от 5 мин,дори не може да го изгледа цялото.
И друг път съм писала,че телевизорите сега не са като тези от преди 20-30 години.

# 56
Телевизора ми е в спалнята и затова гледам да ограничавам мъника в гледането. Пускам го следобед като се събуди от сън. Но пак телевизора си остава любимото занимание на Мартин - а пуснат ли реклами, той е ухилен до уши и естествено нищо друго не може да му отвлече вниманието. Сега се учим да ходим и дори като минава покрай него, още малко и ще го разцелува. Heart Eyes

# 57
Таня е на 2.3г и при нас рекламите минават от мода. Сега е голяма фенка на адреналинките и балета на Слави

# 58
Немога да я спра да гледа, само като чуе реклами и е ей така Shocked и музика или нещо интересно за нея.

# 59
Гледа телевизия.Най-обича рекламите и анимационните филми-не съм я ограничавала!

Общи условия

Активация на акаунт