Сайтове за колективно пазаруване- да обсъдим сделките - тема 30

• 46 010
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
  • В свой си свят :))))
Не е по темата, но за хлебарки помага 1 прахче за колорадски бръмбар. Продава се в магазините за сортови семена ( около 1 лв струва, разтваря се в бутилка с вода).  След него не остават живи гадини. Единствения минус е, че ако има малко детенце според мен трябва да се изведе за няколко часа от дома.

А домашни любимци? newsm78 дали е опасно за тях?

# 286
имате ли мнение за мемори-пенните-възглавници в колектива..... МНОГО бих била благодарна   bouquet

# 287
  • София
Не е по темата, но за хлебарки помага 1 прахче за колорадски бръмбар. Продава се в магазините за сортови семена ( около 1 лв струва, разтваря се в бутилка с вода).  След него не остават живи гадини. Единствения минус е, че ако има малко детенце според мен трябва да се изведе за няколко часа от дома.

А домашни любимци? newsm78 дали е опасно за тях?
Предвид, че приятелка скоро си натрови котето с Райд против мравки ( има пиразолони, които ги водят безвредни за топлокръвните  Sad не бих рискувала). Иначе  преди 5 г. пръсках с това прахче и приключихме до момента с идилията на гостенките. Страшно ефективно е, затова си позволявам да спамя.

# 288
Цветка, ще се възползвам от идеята, защото имам "гости", които не успявам да изгоня от известно време.

Някой има ли впечатления от SPA DEMETRA? Ето тази оферта видях:http://www.lapni.bg/offer/4698
Какво мислите за нея?

# 289
  • София
VAVA, в Спа Деметра съм ходила неколкократно на златна терапия- много съм доволна, едно от добрите ми ваучерни попадения.

# 290
VAVA, в Спа Деметра съм ходила неколкократно на златна терапия- много съм доволна, едно от добрите ми ваучерни попадения.
Благодаря, тогава утре ще платя ваучера.

# 291
  • София
В Офертомат често виждам оферти за сладкарница Лагуна, но за ястия с гарнитура + парче торта + напитка, които се консумират на място. Някой пробвал ли е? Малко ми е необичайно в сладкарница да има свински врат с гарнитура или нещо подобно.  newsm78  Да не са някои полуфабрикати, които да затоплят на място?

# 292
  • София
В Лагуна от край време е имало разни ястия, не само торти.

# 293
  • София
Има оферта за представленето Магията на Ненчо в Армията  - за утре http://grabo.bg/sofia/bilet-za-magiiata-na-nencho-s-liubo-neikov … -4-noemvri-02v74q
Аз сега си заявих ваучери и утре ще водим децата.
Дъщеря ми е на 2 години и за нея не съм поръчвала билет. Нали не мислите, че ще се запънат да искат билет и за 2-годишното?  newsm78

# 294
  • София
По това време на деня изпитвам голям интерес към офертите за хапване. Някой може ли да каже дали се справят добре в този ресторант?  chef

Mиналата година бяха похвалили ресторанта, но не съм пробвала лично. Мисля да пробвам, но аз бих взела от тази оферта, защото сам избираш какво да си поръчаш, а отстъпката е същата.  Wink

Много сме доволни от ресторант "Сол и пипер". Всичко беше много вкусно. Дори се изкушавам да купя още ваучери.

Последна редакция: сб, 03 ное 2012, 22:54 от Тaня67

# 295
Включвам се да похваля тортите от сладкарски цех "Карамел". Поръчах за детската градина на сина ми с доставка. Имах известни притеснения дали всичко ще е наред, т.к. до сега не съм поръчвала от тях. За съжаление не разбрах, че ще я доставят направо в групата, т.к. при уговорката по телефона не ми поискаха кода на ваучера и реших, че аз ще я получа пред градината. Та тортата беше пристигнала малко по-рано от уречения час и за мое съжаление не можахме да направим снимки, но госпожата каза, че била много вкусна и всички дечица искали допълнително. Това много ме зарадва, т.к. знам че децата се кефят най-вече на картинките и парчетата им остават по чиниите. При следващ повод ще вземем за вкъщи от техните торти, та да пробваме и да се убедим лично във вкуса.

# 296
Здравейте! Искам да изкажа огромното си възмущение фризьорката от Студио за красота Пепина в Дианабад, която ще се мести в Мискик 400м над хотел "Вега". Имах час за днес в 10.30 за подстригване с ваучер от "Групово". Отидох в салон Пепина, който беше заключен и висяха бележки, че се е преместила в мистик. Опитах да се свържа по телефона, но никой не вдигаше. Тръгнах към Мистик, но там фризьор въобще нямаше, казаха че новата фризьорка започвала от вторник. Продължих да опитвам да се свържа по телефона напълно неуспешно. Моля за идеи къде и как да се оплача. С малко дете съм и работя и ми струва голямо планиране и организация да отида на фризьор.

# 297
  • София
Здравейте! Искам да изкажа огромното си възмущение фризьорката от Студио за красота Пепина в Дианабад, която ще се мести в Мискик 400м над хотел "Вега". Имах час за днес в 10.30 за подстригване с ваучер от "Групово". Отидох в салон Пепина, който беше заключен и висяха бележки, че се е преместила в мистик. Опитах да се свържа по телефона, но никой не вдигаше. Тръгнах към Мистик, но там фризьор въобще нямаше, казаха че новата фризьорка започвала от вторник. Продължих да опитвам да се свържа по телефона напълно неуспешно. Моля за идеи къде и как да се оплача. С малко дете съм и работя и ми струва голямо планиране и организация да отида на фризьор.
Zipy, и аз имах подобни проблеми, но с маникюристката на Пепина преди около половин година. Вече не помня от кой сайт бях купила ваучера, но им писах и те ми върнаха парите по банкова сметка. И на мен никой не ми вдигаше телефона, издирвах от други техни оферти някакви други телефони и накрая попаднах на управителката на салона. Все пак аз съм взела ваучера с оглед мястото да ми е удобно да отида до там, а не да обикалям из цяла София да издирвам фризьорки и маникюристки, които са се преместили.

# 298
  • София
Тъкмо се навих да си взема ваучер за почистване на зъбен камък в Кради Дент и гледам ,че офертата изтекла ,някой ако срещне актуална да свирка  Grinning .

# 299
Здравейте,

имам ваучер за две нощувки със закуски в хотел Рич - Велинград, на стойност 160 лв в двойна луксозна стая, но се оказа, че няма да можем да се възползваме от него. Съответно сега го продавам, ако някой има интерес може да ми пише. Ваучерът е валиден до 30.11.2012, а резервацията, направена от мен за 19-21.11., но предполагам няма да е проблем да се смени. Ваучерът важи за делнични дни.

Общи условия

Активация на акаунт