Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 117 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Градска девойка за пръв път от години на гости на баба си.
- Бабо, а къде може тука да се ходи нощно време?
- Е в тая кофа...

# 406
  • София
Градска девойка за пръв път от години на гости на баба си.
- Бабо, а къде може тука да се ходи нощно време?
- Е в тая кофа...

ХАХАХАХ!

+ 1 глас и за червената шапчица!

# 407
 Joy Joy Joy Много готини вицове!  Joy Joy Joy

# 408
"‎- Каква е разликата между руската сватба и руското погребение? - Пияните са с един по-малко!"

***********************************************************************************
 "Клиент влиза в магазина: - Имате ли катинари? - Не. - А, секретни брави? - Не. - А, обикновени? - Не. - Тогава, защо изобщо сте отворили магазина? - Ами, как да го затворим?"

# 409
Нощ. Разговор в парка:
- Пиер, свали си очилата! Късаш ми чорапогащника.
След малко:
- Пиер, сложи си пак очилата! Ближеш пейката!

Две студентки се будят след празнуване на 8-ми декември. Гледат в квартирата пуши гол младеж. Едната пита другата: - Чии е този?

# 410
Ало, КАТ ли е?
- Да, кажете какъв е проблема?
- Моля ви да спрете товарен камион Сф XX-XX!
- Не разбирам?
- Вижте, закъсах с колата си между Бургас и Карнобат,...помолих шофьора на камиoна да ме дръпне до Петолъчката, но той ме забрави и подминахме Петолъчката. Сега ме дърпа към София.
- Прецъкай му с фаровете!
- Прецъках му, но той ми маха с ръка през прозореца, показвайки ми, че е готов да го изпреваря.

# 411
  • София
Понеделник сутрин. Мъж чака автобус на спирката. Стои си мрачен и си мисли:
 "Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи..."
 Зад него стои неговият ангел с бележник и записва:
 ""Животът - кофти работа, жената - кучка, хората - само използвачи... Странно, отново същото. Но щом това си пожелава, трябва да се изпълнява".

# 412
Прибирам се вкъщи, а жената ме посреща само по секси бельо. И ми подава две въженца и казва възбудено:
- Вържи ме и прави каквото искаш!
Вързах я... и отидох за риба........

# 413
Прибирам се вкъщи, а жената ме посреща само по секси бельо. И ми подава две въженца и казва възбудено:
- Вържи ме и прави каквото искаш!
Вързах я... и отидох за риба........

JoyБраво ,много готини вицове! Peace

# 414
Пътен полицай спира автомобил за превишена скорост. Почуква по страничното стъкло и що да види - вътре Стивън Кинг.
Станало му любопитно и вместо да тръгне по обичайната процедура, взел, че попитал писателя къде се е разбързал толкова.
И докато слушал обяснението, се опикал два пъти и косата му побеляла ...

Две китари си летели. И както си летели - цопнали в морето.
Какъв е изводът - дрън дрън та пляс !

Научен факт: Учени откриха безспорни доказателства, че заплатата е наркотик

- В деня на раздаването на заплати безпричинно се повишава настроението, иска ти се да се шегуваш и да се смееш (също както след "напушване").

- Човек получи ли заплата веднъж, вече не може без нея, т.е. развива зависимост.

- Забавянето на заплатата провокира депресивни състояния и склонност към черногледство.

- Ако по някакви причини възнаграждението се окаже по-високо от очакваното, възниква еуфория (типично състояние при предозиране).

- При продължителна употреба се стига до необходимост от редовно увеличаване на количеството/дозата, тъй като в даден момент престава да действа.
...
Да очакваме скоро пълната й забрана!

# 415
 "Стои принцът, чака писмо от любимата. Три дни и три нощи чака.
Пристига пощенски гълъб. Щастливият принц развълнуван отваря писмото. А там: "Точа мечове. Изгодно!" (средновековен спам - 15-ти век)"

# 416
Жена отива на работа,щастлива, усмихната… пърха от щастие. Колежките я питат:
-Какво става? Да нямаш любовник?
Тя: – неее, правих секс с мъжа си!
-Е, луда ли си? От двадесет години сте женени… какво толкова правихте?
И жената обяснява:
- Все едно бяхме гаджета… един час любовна игра, после два часа здрав секс и накрая четири часа се гушкахме!

Мъжа й отива на работа (с черни кръгове около очите) и колегите го питат:
- Какво стана, да не си махмурлия?
- Не, просто… правих секс с жена си!
Първо един час не мога да го вдигна, после 2 часа не мога да свърша и накрая като се разсъних… четири часа не мога да заспя!  Shocked

# 417
 Joy въпрос на гледна точка...  Joy

# 418
  • София
Студент влиза в столовата, а там всички столове заети. Сяда на една маса, на която седи един професор. Професорът намръщено казва:
- Свиня и птица не седят на една маса!
Студентът отговорил:
- Ами аз тогава отлитам...
Професорът се ядосал и решил да скъса студента на изпита. На изпита обаче младежът отговорил перфектно на всички въпроси.
- Добре, ще ти задам последен въпрос. Представи си, че вървиш по улицата и намираш две торби - едната с пари, а другата с акъл. Коя от двете ще избереш?
- Тая с парите!
- А аз щях да избера тази с акъла...
- Нормално! Кой каквото няма, това си избира...
Професорът се ядосал още повече, взел книжката на студента и написал вътре "Говедо". Студентът, без да погледне, я взима и напуска стаята. След една минута надниква отново през вратата и казва:
- Господин професор, гледам тука, че сте се подписали, а оценка не сте ми сложили.

# 419
  • София
Двама приятели си говорят за жените си и единият казва:
- Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафене сме отишли на първата среща… Не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням!
Другият помислил и казал:
- Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран?
- Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5,2 кг ! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изскубне въдицата от ръцете ...
- А мислиш ли, че шарана помни нещо?

Общи условия

Активация на акаунт