Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 116 873
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Водка с лед разрушава бъбреците. Ром с лед разрушава черния дроб. Уиски с лед разрушава сърцето. Джин с лед разрушава мозъка. Пепси с лед разрушава зъбите. Очевидно ледът е смъртоносен! Предупредете приятелите си - разкарайте леда! Пийте чисто! И не забравяйте - ледът е виновен и за Титаник!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Мъж решил да изпита силата на волята си. Минава покрай магазин и си казва:
- Това е, няма да вляза!
След 10 метра:
- Усложнявам експеримента - ще вляза, но няма да купя!
Влиза в магазина - гледа любимата си ракия:
- Усложнявам експеримента - ще купя, но няма да пия!
Купува ракията и се прибира вкъщи:
- Усложнявам експеримента - ще си налея в чашата, но няма да пия!
Налял в чашата:
- Усложнявам още - ще пия, но няма да гълтам!
Пийнал и го глътнал:
- Еееее, ето това е сила на волята! Не ми се пиеше, но се наложих и пийнах!

# 526
Жена изневерява на мъжа си и се моли:
 – Господи, направи така, че мъжа ми нищо да не разбере! - след което чува глас:
 – Добре, но след време ще се удавиш!
 След време тя печели от лотарията круиз с най-голямата яхта. Корабът започва да потъва, а жената пак се моли:
 – Господи, нали няма заради мен да издавиш всички на кораба! - и пак чува глас:
 – Цяла година съм ви събирал, КУ*ВО!

# 527
- Не ми върви с мацките - въздишайки казва Иван. - Вчера поканих в едно хубаво заведение една супер мацка.А в салатата й червей.Тя повика келнера и му казва:
- "Разкарайте ако обичате тази гадина!"
И какво мислиш?Хвана ме за яката и ме изхвърли от заведението!!

Бабичка продава ябълки на пазара.От време на време подвиква:
- Ябълки от Чернобил!Ябълки от Чернобил...
Един човек я пита:
- Абе, бабе, ти луда ли си с тия ябълки от Чернобил?Кой ще ти ги купи?
- А-а-а, купуват, чедо, купуват.Я за тъща, я за свекърва...

# 528
Диpектоp на мебелна фабpика отишъл в командиpовка в Паpиж. Вpъща се и разказва впечатления:
- Страшен град! Какви улици, какви магазини!
- А жените?
- О-о! Какви жени! Мечта! Разбират те от половин дума! Ето например аз - влизам в едно кафене, сядам на масата. При мен сяда една много красива мадама. Веднага се сети, че не знам и дума френски. Нарисува ми на салфетката чашка. Аз й налях шампанско. Нарисува цигара - дадох й цигара. Нарисува две танцуващи фигурки. Поканих я на танц, потанцувахме.
... - А после?
- Нарисува легло...
- А ти?
- Хмм... и досега се чудя - как позна, че съм диpектоp на мебелна фабpика...

# 529
За дамите:
Не е страшно, ако след пиянска нощ се събудите в нечие легло и не може да си намерите бельото, Страшно е когато на тях има лентичка с надпис "Никога няма да те забравим - Футболен клуб "Свинете" - с.Чепиновци Mr. Green

# 530
  • Карлово
Виждам в опашката пред касата една страхотна блондинка, която стои малко по-напред, маха ми дружелюбно и ми се усмихва. Не мога да разбера, защо едно такова парче ще маха на мен и при това тя ми изглежда позната, обаче не мога да кажа от къде. Ето защо й казвам:
- Извинете, познаваме ли се?
Тя отговаря:
- Не съм много сигурна, но си мисля, че вие трябва да сте бащата на едно от моите деца!
Припомням си за единствения път, когато съм изневерявал.
- За Бога! Ти ли си тази стриптизьорка, с която правих секс на моята ергенска вечер върху масата за тенис пред всички, докато твоята колежка ме пляскаше с мокра целина и ми навираше краставица в задника?

- Не - отговори студено тя… Аз съм класната ръководителка на вашия син.

Страхотно Simple Smile
Ако за миналата година фаворит ми беше македонския 69
подозирам че за тази ще е този с целината и краставицата.

# 531
Седяла си панда на едно дърво. Минал един гущер и я попитал:
- Какво си правиш?
- Ми, пафкам си трева. Що не се качиш при мен да си правим компания?
Качил се гущерът и двамата си пушили и пушили, докато на гущера му пресъхнала устата.
- Ще отида до реката да пийна вода - казал гущерът.
Отишъл той на реката, а там един крокодил.
- Какво правиш, приятел? - обърнал се крокодилът към гущера.
- Ами, пушим си с пандата трева, та ми пресъхна устата и дойдох да пия вода - отвърнал гущерът.
- Я аз да видя тази панда дето пуши трева - казал крокодилът.
Отишъл той при дървото, видяла го пандата и възкликнала:
- Абе, ти колко вода изпи?!

Как изглежда жена, когато си е сложила колана в колата?
- Те така - %

Нецензурни:
Скрит текст:

Един дядка бил обвинен, че е изнасилил 20-годишно момиче. Дядото си наел млада и хубава адвокатка. Адвокатката:
- Погледнете господин съдия, мислите ли, че с тоя увяхнал клон, който съм хванала, може да е направил нещо?
А дядото казва шепнешком на адвокатката:
- Пусни ме, че ще изгубим делото...

Вървят си сперматозоида Пешо и сперматозоида Киро и след доста път Киро пита Пешо:
- А стига бе Пешо, не стигнахме ли до тая матка?
- Киро, Кироо, много си прост, ми ние още сме в хранопровода бе!

След приключване на жътвата от Земеделска кооперация "Урожай" наградили бай Иван комбайнера с нови цървули, 20 лв. и еднодневна екскурзия до София.
Върви си бай Иван из столицата, разглежда разните чудесии, но нищо не му лови окото - вече бил виждал всичко по телевизията. По едно време гледа надпис "Маникюр - педикюр".
"Те тука ще е", рекъл си той и влязъл. Разгърнал портофелчето:
- Момиче, искам да си купя един маникюр-педикюр!
Видяла го маникюристката, че е от село, бръкнала по-надълбоко в портфейла му, па му казала:
- Иди, чиче, в оная кабина, съблечи се и ме чакай.
Съблякъл се той, тя дошла, изчукала го едно хубаво и го пуснала да си ходи по живо - по здраво.
Харесало му на бай Иван, решил следобед да иде пак там. На смяна било друго момиче, ама той - нали вече знае какво е - смело поискал маникюр-педикюр. Момичето му оправило ноктите на ръцете и краката, взело му таксата и го изпроводило.
След това бай Иван обяснява на село какво е видял в столицата:
- София - град като град, малко по-голям от Дряново. Шарении много, ама сме ги гледали по телевизията. Само "Маникюр - педикюр" не бях виждал.
- Е, па що ще е т'ва?
- Остави се, брате! Преди обед ми насадиха дамски пеперудки; следобед ми орязаха ноктите, та не може и да се почеша...

Седнал Иванчо на терасата и чете за кандидатстудентски изпит. По улицата минава Марийка с много къса пола и голямо деколте.
"Мали, к'ва яка пичка" - помислил си Иванчо - "Я да си ударя една бърза и да продължа да си чета на спокойствие".
Ударил той една бърза и продължил да чете. След малко Марийка пак минава под терасата.
"Мали, ма верно е много яка" - помислил си Иванчо - "Я да ударя още една".
Ударил още една и продължил с четенето за изпитите. Минава Марийка трети път, Иванчо хвърлил учебниците и изкрещял от терасата:
- Стига ма, ненаситницо!

На една спирка стои един циганин и българин.По едно време българина се обръща към манго:
-А бе,вие не се ли къпете,много мирешеш?
-Къпем се бе бате,как да не се къпем?
-Е защо тогава толкова много смърдиш?
-Ами като влезна да се къпя,с едната ръка държа к-р-а си ако някой си изпусне сапуна да го изненадам,с другата държа едно метално канче на задника,ако аз изпусна сапуна...
-????
-И с крака докъдето стигна....

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 20:33 от nela_66

# 532
И във връзка с Новогодишното приветствие на г-н Пневнелиев, ето и най- новия
виц:

Американците създали компютър, който предсказвал бъдещето. Барак Обама решил да
го попита:
- Ще има ли трета световна война?
- Да.
- Ще я има ли Америка?
- Да.
...- Моите близки ще бъдат ли живи?
- Да.
- А аз ще бъда ли жив?
- Да.
Обама решил да си направи майтап и попитал:
- А колко ще струва една вечер в Аспен, Колорадо?
- 90 лева.

# 533
Tелефонен секретар на психиатрията

- Здравейте, и добре дошли на горещата линия за умствено болни.
1. Ако сте вманиечено-убедителен натиснете 1 многократно.
2. Ако сте зависим от други хора, помолете някой да натисне 2 вместо вас.
3. Ако страдате от раздвоение на личността натиснете 3 и 4.
4. Ако сте параноичен, ние знаем кой сте и какво искате.Не затваряйте за да можем да проследим обаждането.
5. Ако сте шизофреник слушайте внимателно и тих глас ще ви съобщи кой бутон да натиснете.
6. Ако сте в маниакална депресия няма значение кой бутон ще натиснете, никой няма да ви отговори.
7. Ако сте с нервно разсройство, натискайте всички копчета докато не ви отговори оператор.
8. Ако имате амнезия, натиснете 8 и издиктувайте името и адреса си, телефонния си номер, рожденната си дата, номера на социалната си осигуровка и моминското име на майка си.
9. Ако имате посттравматичен стрес, б-а-в-н-о и в-н-и-м-а-т-е-л-н-о натиснете 000.
10. Ако имате биполярно разстройство, моля оставете съобщение след сигнала или преди сигнала или след сигнала. Моля изчакайте сигнала!
11. Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9 .Ако страдате от краткосрочна памет натиснете 9.
12. Ако имате ниско самочувствие, моля затворете. Всички оператори са прекалено заети за да говорят с вас.
13. Ако СТЕ БЛОНДИНКА НЕ НАТИСКАЙТЕ бутони, за да не прецакате нещо

# 534
Реклама на експлозив: Едно парченце и си там, и там, .. и там.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Толкова много съм спестил за черни дни, че тия черни дни вече ги чакам с нетърпение!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Учителката пита децата за случка - нещо необичайно. Иванчо вдига ръка и казва: - Преди седмица дядо падна в кладенеца.
- О, надявам се сега да е добре!
-Да, вчера спря да вика.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Един мързеливец решил да се пробва за гробар. Дали му една лопата и му показали мястото за гроб. Тръгнал той през гробището и четял:
- Тук почива, тук почива...
Когато стигнал до мястото за копане хвърлил лопатата и казал:
- Ееее, тука всички почиват, само аз ли ще работя!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Пилот към пътниците:
"Дами и господа, моля без паника, ще кацнем принудително в океана! Хората, които могат да плуват, да застанат от дясно на пътеката, а на другите - благодаря, че използвахте нашата авиокомпания."
Мъж се прибирал в къщи много разстроен и казвал на жена си, че е болен от рядка болест и му остават още само 12 часа живот. Жената съчувствено прегърнала съпруга си и му казала:
- Скъпи, тази нощ ще направя за теб нещо, което ти никога няма да забравиш!
Легнали си рано и правили нежна и страстна любов, каквато не били правили от години. Когато свършили, мъжът си обърнал към жена си и й казал:
- Скъпа, това беше фантастично! Нека го направим отново!
И този път били още по-страстни. Но по-късно, когато жената била на ръба на пълното изтощение, мъжът отново казал:
- Хайде, скъпа, нека само още веднъж!
Съпругата отвърнала:
- Лесно ти е на тебе - нали не трябва утре да ставаш рано!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Катастрофа. Идва полиция. Сержант Петров пише протокол:
"Ударили се Лада и Москвич. Станала страшна катастрофа, насекъде парчета от хора. И една глава на троту... торто... тотро...
Спира да пише, тегли един шут на главата и дописва:
"... и една глава на платното."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

# 535
jane1    rotfImbo много добро

# 536
Кубрат Пулев имал рожден ден и събитието отпразнувал в столичен клуб.
На другия ден майка му му звъни, да го пита как са изкарали:
Мама Пулева:
- Как изкарахте снощи маме?
Кобрата:
- Ами, още с влизането в дискотеката, отивам аз при диджейчето и му викам: Слушай сега браточка, начи тоя път искам нещо по-така... по-културно разбираш'и! К'во ше кажеш да започнем с италианска естрада... твааа Тото Котунио, Адриано Челентано, нещо Ерос Рамацоти...
Мама Пулева:
- Браво маме, а Андреа Бочели?
Кобричката:
– Буче, буче.. накрая изпя две от нейните тъпотии, аз се напих и си тръгнахме...

# 537
  • София
Момче споделя с баща си:
- Тате, няма да ми се сърдиш, обаче мама кара по-добре от теб!
- Не бих казал.
- Ти на ръчна не можеш и 1 метър да минеш, а мама кара цели 11 километра!

# 538
 бисерите на Емил Чолаков  Grinning

Скрит текст:
■С една дума – студ, с две думи – кучи студ!
■Цялото това безобразие ще ни се стовари от северозапад.
■Баба Марта яхва топлата метла.
■Гърми, не гърми – имайте слънчев следобед!
■Като погледне човек картата – едни слънца… като палачинки!
■Време! Как да му се разсърдиш?
■Юлското слънце през юни ще изгрее с августовски замах.
■Навсякъде е безсрамно хладно за това време на годината.
■Циганско или индианско – така му викат американците, но лятото продължава слънчево и горещо и през октомври.
■Ще задуха и ще завали – а защо точно през почивните дни… и аз това се питам, ама на – време!
■Планината остава без настроение.
■Утре вече ще имаме идеалното време за неходене на планина: бурен вятър, дъжд, по високото – сняг. Да, сняг. Не си причинявайте всичко това, освен ако не го наблюдавате някъде пред камината.
■По-качествените, по-тъмни и по-купести облаци са за утре следобед,
■Морето става все по-морско с всеки изминал ден.
■За пореден ден вижте на картата какво си причиняваме.
■На картата така вали, та и студиото ще наводни.
■Морско – откъдето и да го погледнеш – ще бъде времето през почивните дни.
■В четвъртък вече – дъждове, бури, порои и градушки ще има за всички.
■Облаците през цялото време се опитват да саботират прогнозата за необичайното топло време.
■Само след няколко часа градусите ще скочат с 5-6 и така ще скочат, че ще прескочат 30.
■Не знам за вас, но на мен ми дойдоха в повече бурите в тази прогноза, затова предлагам да видим спортните новини.
■Ей такова нестабилно ще е времето – докато се стабилизира.
■То бива промяна, бива рязка промяна, ама чак пък толкоз… А че му е време на времето да се променя – време му е. Не може да е все така нечовешки горещо в средата на септември.
■Във вторник ще задуха, ще завали, ще се разхлади и ще подготви терена есента да се почувства като у дома си.
■Следобед сме си по къс ръкав – сигурен знак, че макар и в по-мургав вариант лятото все още продължава.
■При подухващ северен ветрец морето може би не заслужава вече толкова специално внимание в прогнозите, но… мен ме гони носталгия.
■Сняг ринат вече в Бавария и Швейцария – ако това, разбира се, ви успокоява.

# 539
- Докторе, като лейка ми е!
- Моля?
- Уринирам вместо от един, от 100 отвора. Вижте!
- Ауу, вярно е така! Моля приберете го. Кога се появи оплакването?
- Като се ожених преди три години и с времето се задълбочава.
- Имате ли предположения за причините?
- Възможно е да е от жена ми. Тя е много изискана и преди да го лапне го боде с вилица.

Общи условия

Активация на акаунт