Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 8

• 117 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Не е точно виц:

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet
Скрит текст:

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не е истина Grinning Grinning Grinning

# 631
Със сълзи на очите го дочетох .................. Joy
И аз така  hahaha hahaha hahaha
+ още 1
Нели, уникална си!  bouquet

# 632
Това, ако е истина... Joy

# 633
И аз много се смях, но ако се чудите (щото аз се чудих, де) какво е това "стар растафар", ето един:
Скрит текст:

# 634
ОООо  Joy Joy сцепих се от смях..., толкова невероятно звучи, че чак се чудя дали е истина

# 635
Двама хомобандити пътували в самолет от Европа за САЩ. Дълъг нощен презокеански полет. Доскучало им и единият казал:
- Искаш ли опитаме да го направим тук на 10000 метра над океана? Представи си, каква романтика ще е само ...
- Добре. Обаче чакай да заспят всички и тогава. Няма да се излагаме. Все пак ние сме бизнесмени.
Изчакали да загасят лампите в салона и да се приберат стюардесите. Тогава пасивният казал:
- Ще направя една проба. Ще си поискам една кока-кола и ако никой не реагира - започваме!
- Може ли една кока-кола! - провикнал се той, никой не реагирал и започнали секса.
На сутринта стюардесата влиза в салона и пита:
- Драги пътници, добре ли изкарахте нощта? Защо така, цяла нощ никой не си поиска нищо?
Един пътник се обадил:
- Е, как да си поискаш? Един се опита да си поръча кока-кола и му спукаха задника цяла нощ!

# 636
Пич спечелва добри пари и отива да си купи хубав мотор. Продавачът му казва:
-Моделът е страхотен, само да не се повреди лъскавото покритие, трябва винаги да носите с вас тубичка вазелин и като видите, че ще вали – намазвате го.
Взел си пичът мотора, носи вазелина, ползва го и всичко е ОК. Забил след време едно гадже
и то го кани на вечеря у тях да го запознае с родителите си:
-Само че у нас има правило - който пръв проговори на вечеря, мие всички съдове!
Отиват у тях, гледа пичът от вратата - камара съдове, немити от месеци. Сядат, вечерят, никой дума не обелва и чака друг да се натресе. Свършили с яденето и пичът си мисли какво да направи, та да се измъкне от миенето. Хваща той гаджето, оправя го на масата пред родителите ѝ - онези нищо не казват. Хваща майката - оправя я и нея – никой дума не обелва. По едно време чул, че навън прогърмяло - ще вали - и извадил вазелина. Бащата моментално скочил:
-Спокойно бе, момче, аз ще измия съдовете, само спокойно…

# 637
  • Italia
Не е точно виц:

Отзиви за мъжки гел за депилация Veet

Точно за него идвах... Сълзи ми потекоха  Joy Joy Joy

# 638
Ейй много се смях на този виц  Joy Joy Joy

Отишъл шопа на лекар:
- Докторе, подуя ми са коленете.
- Под уя са ествествено, ти къде искаш да бъдат?!

# 639
Кумчо Влъчо причекал Червената Шапчица
и я завлекъл у 'растите.
- Давай!
- Ама Кумчо Вълчо, ти си дрът и грозен!
- Айде давай, ма!
- Ама Кумчо Вълчо, моу си голем бе, а я такава мъненка!
- Давай, ше се едосам, ма!
Червената Шапчица запретнала поличка, смъкнала гащетата и се одупила.
- Ама оооу, я да не съм те довел тука да сереш ма, давай питката, че умрех от глад...

# 640
Много мъже си мислят, че когато жена им не е в настроение, значи си има проблеми.
Всъщност, когато жена ви не е в настроение, вие си имате проблем.

# 641
Мадам Блум при семейния лекар:
- Докторе, къде се намира сърцето?
- На два пръста под лявата гръд.
Съобщение в местния вестник:
"Вчера мадам Блум направи неуспешен опит за самоубийство. Простреля се в лявото коляно."

# 642
  • София
И аз много се смях, но ако се чудите (щото аз се чудих, де) какво е това "стар растафар", ето един:
Скрит текст:

Не мога! Просто ще умра всеки един момент

# 643
Шеф се обажда на подчинен:
- Дали може да дойдеш в събота в офиса? Знам, че си имаш планове за уикенда, но фирмата има нужда.
- Няма проблеми. Но вероятно ще закъснея, защото през почивните дни градският транспорт е ужасен.
- Добре, кога мислиш, че можеш да пристигнеш?
- В понеделник.

Какъв пол е компютърът? Учени решили да установят какъв пол има компютърът.
Първата група, съставена само от жени, определила, че е от мъжки пол поради следните причини:
а/ за да ти обръща внимание, трябва да го докосваш;
б/ съдържа много информация, но няма въображение;
в/ предполага се, че ти е от полза, но по-често е източник на проблеми;
г/ когато се сдобиеш със собствен, се оказва, че ако беше изчакала малко, щеше да имаш по-добър.
Втората група, съставена от мъже, установила, че е от женски пол, защото:
а/ никой с изключение на неговия създател не може да разбере логиката му;
б/ езикът, с който комуникира с другите компютри, е неразбираем;
в/ и най-малката грешка се съхранява в паметта и излиза наяве в най-неподходящия момент;
г/ когато най-накрая си вземеш, разбираш, че трябва да си даваш половината заплата за аксесоари.

# 644
Полицай спира леко почерпен водач и го пита:
Пиян ли сте господине?
- М-м-м...не!
- Е, искате да кажете, че сте трезвен ли?!?
- М-м-м...не!
- Е, какъв сте тогава???
- Таман съм си...

Общи условия

Активация на акаунт