Имам чувството, че небето се продъни

ще ходим до личната ама как да излезнем,изсипва се като из ведро.
как сте с ларингита? 
На пук на скапаното време и развалената кола, напук на недоволството на директорката на старото ОДз и на тъпите и подмятания, на спънките които се опита да ми създаде, и на некоректните документи, които ми върнаха. Важното е, че успяхме и се записахме в новото ОДЗ, разходихме се, поканиха я дори в групата, запозна се с децата, учителката се оказа, че познава батко и, като са били сборни групи, му е предавала и веднага се сети и много се зарадва! Беше невероятно изживяване за Вероника, децата я наобиколиха, а едно дори като се развика, че я познава, то живее тук близо до нас и наистина се познаваме! Сега останаха още един два документа да занесем и най важното да се излекуваме напълно, за да я пусна и да тръгне! Кофтито е, че с оздравяването имаме проблем, моай пак само си го пием и втория антибиотик - днес ни е осми ден, но сутринта минахме първо през лекарката - гърлото си и е още червенко, и си има още малко секрет, което ще рече, че май май и този АБ няма да се справи с тази упорита бактерия и какво ще правим тогава - уви незная!!!
!

Препоръчани теми