Аз съм останала с впечатление, че са я изкарали децата, когато беше болен мъжът ти преди време със зостера.Уинксче, наред ли е всичко с Ема, прибрахте ли се? Криси как се чувства?

Дебела поларена шапка от тези с козирките и за ушите. Старателно беше нахлюпена, така че да да обхване максимално главата на детето. Дебело шушляково яке с полар отвътре, пак старателно закопчано. Бяха забравили да сложат качулката на детето и шал, но пък беше така вързана, че да не му подухне изобщо на вратлето.
Не обърнах внимание колко ката анцунзи майката съблече от детето, че бях прекалено изумена. Аз още водя борба и преговори всяка сутрин, като слагам на Кривчо анорака...
че не иска да е с дълъг ръкав, не иска втора дреха, нищо че ще я свалим като отидем в градината, за шапка още не съм си помислила, при все че и аз излизам от къщи по къс ръкав и тънка горница и ми е добре. Аз ли съм сбъркана?

/, но Депеш не ги пропускам;) На мен концерта 2006 много ми хареса страхотна атмосфера имаше на стадиона /или поне аз така се чувствах
/
за въртележка, за сокче евентуално, идея си нямам
Обаче как предварително ги бяха надъхали, че ще ходят на екскурзия с АВТОБУС
а иначе госпожите тактично ни обясняват правилата: "На 19 или 21 ще има екскурзия до Котел и Жеравна. Това е декларацията, която трябва да подпишете и в понеделник да ни я донесете заедно с 21 лева, ако ще идва. Ако няма да идва, ще трябва да си го гледате в къщи"
Добре де, ако работиш, но нямаш възможност да отделиш парите и да изпратиш детето, нямаш възможност да си останеш в къщи - какво правят тези родители? Много мразя така да ми извиват ръцете и да се правят на ударени.
Добре де, ако работиш, но нямаш възможност да отделиш парите и да изпратиш детето, нямаш възможност да си останеш в къщи - какво правят тези родители? Много мразя така да ми извиват ръцете и да се правят на ударени.