БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 108
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
здравейте мама искам да ви попитам дали мога да давам пюре на бебека която е на 3 мес. поради причината че отказва да яде мляко на АМ СМЕ нямам кърма- гадии и се и го бута ,а иначе е гладна постоянно ръцете в устата ,плаче отваря си остата и търси давам и не иска.
Благодаря
 Провала съм и с други АМ и пак същото
незнам какво да правя

# 91
  • София
 Може да не не е гладно още  Laughing Поизчакай малко.

# 92
slimse, не може, прекалено рано е. Най-рано може на 4 навършени  Peace

Няма здраво бебе, което да отказва мляко на 3м  Peace

# 93
Как се въвежда мед и до какво количество трябва да стигна?

# 94
Колко е голямо детето?
Мед се въвежда най-рано след годинката, заради риск от ботулизъм.

# 95
на 1 годинка е, да изчакам ли още малко има ли риск

# 96
  • София
До каква възраст детето пие млякото от бебешко шише? Синът ми вече пие от чаша вода и се чудех  дали е редно и млякото да му слагам в чаша или докато приема Ам да е от старото шише.

# 97
Според мен изчакай още
цветка , както ти е удобно. Аз продължавам да давам АМ в шише с биберон

# 98
  • София

Gianna,   bouquet На мен ми е екстра с шише, просто не знам дали не му спирам развитието... Нямам идея за нещата на практика кога и как  ( с теорията няма проблем  Laughing )
И още едно питане- варени на пара броколи и бяла риба ( отделно) колко време е нужно за приготвянето?

# 99
  • на Дъждовен остров
Как се въвежда мед и до какво количество трябва да стигна?
според мен както са ти казали трябва да поизчакаш с меда. 

# 100

След една годинка не е проблем вече да предлагаш  Peace

# 101
До каква възраст детето пие млякото от бебешко шише? Синът ми вече пие от чаша вода и се чудех  дали е редно и млякото да му слагам в чаша или докато приема Ам да е от старото шише.

Моето пи до 4 г. Mr. Green Нямаше филм да пие АМ от чашка. Щом пие и иска да пие от чашка обаче давай му от чашка. Няма причина да му даваш биба.

# 102
Моето почти до 5 години пиеше от шише с биберон, но с огромна дупка. Месец-два преди да откаже напълно формулата, пиеше от чаша.
Ако млякото се изпива бързо, няма проблем да се дава в шише с биберон. Истината е, че ако иска чаша и го пие седнало това е по-добър вариант. Но моят син се глезотеше и пиеше легнал.

# 103
Мога ли да давам за закуска палачинки?Питам, защото никак не съм привърженик на пърженото за малки деца, а все пак и на палачинките се слага малко мазнина, но пък ми се иска от време не време и малко разнообразие в закуската.  newsm78

# 104
Можеш. Може и палачинки като катми да изпечеш във фурната, щом те притеснява пърженото.

Общи условия

Активация на акаунт