БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 574
  • 761
  •   1
Отговори
# 285
Спаначена супа добре ли е за вечеря в 19 ч. и в 20.30 ч. кърмене?

# 286
Според мен е добре  Peace!

# 287
Малко по-горе четох, че една майка иска да дава на детето си от ястията, които приготвя на цялото семейство. Няма лошо в това,  но в тази връзка да ви попитам - в такъв случай с какво е хубаво да се готви с олио или със зехтин

# 288
  • София
Специално за вас мисля, че е по-добре зехтин.

# 289
Разбира се зехтин.Даже по-горе нищихме кой вид зехтин е подходящ за готвене. Аз съм за рафиниран Екстра Върджин, на него си пише обикновено, че става за готвене. Който и да избереш не трябва да се готви при висока температура. Въпреки че има един, който и на ниска отделя вредни вещества - този, който се прави от маслиново кюспе.

# 290
  • София
И аз използвам такъв от самото начало. Добър е.

# 291
Sourcherry, момичета, благодаря! Не знаех за Ганчев, но ще се въздържа за кашата (още повече, че се оказа и че ни е раничко за нея  Wink. Много мои приятелки обаче споделиха, че дават на дечицата си пюретата им. Още не съм взимала от тях, но споделете защо да не ги купувам?

Блонди, на кашата на Хумана, която купих (елда с круша) за 4 м. пише, че съдържа обезмаслено мляко, а не АМ.

# 292
Запази я за по-късно и виж срока. За елда е рано сега Peace.

# 293
  • София
Мен специално не ми харесва състава на пюретата, не съвпада със месеците:"Свинско месо над 4 месеца, слънчогледово олио" и разни такива. Да не говорим, че се появяваха и пъпки от тях. Миришат странно на 10001 подправки, а бе не ми харесват!  Sick

# 294
Йоана,всички каши на Хумана са със сухо мляка,а не АМ.

Цитат на: muhmututurka
link=topic=683837.msg23400754#msg23400754 date=1351621305
Мен специално не ми харесва състава на пюретата, не съвпада със месеците:"Свинско месо над 4 месеца, слънчогледово олио" и разни такива. Да не говорим, че се появяваха и пъпки от тях. Миришат странно на 10001 подправки, а бе не ми харесват!  Sick
Тъкмо да те питам на какви подправки миришат кашите Laughing

# 295
  • София
Не знам  моите домашните не миришат.  Heart Eyes

# 296
Разбира се зехтин.Даже по-горе нищихме кой вид зехтин е подходящ за готвене. Аз съм за рафиниран Екстра Върджин
Екстра Върджин е точно нерафинирания зехтин, предполагам него имаш предвид. Wink

# 297
Незнам по какъв признак, но има Екстра Върджин само за салати и е със зеленикав отенък и такъв, който става и за готвене и е по-жълтеникав.
Четох също, че можем да проверим качеството на зехтина като отсипем в малък съд и приберем в хладилника. За 5-10 минути качественият зехтин помътнява.

# 298
А и качествения и некачествения ли замръзват?

# 299
Спаначена супа добре ли е за вечеря в 19 ч. и в 20.30 ч. кърмене?
Да, добре е Peace

Общи условия

Активация на акаунт