БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ-хранене и захранване-23

• 22 530
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Може ли райската ябълка да предизвика алергична реакция?

Райската ябълка е много полезна и може да се дава след 8ми месец. Не би трябвало да има алергична реакция към нея, освен ако детето не е предразположено към алергии и вече показало такива.

# 421
  • София
Може ли райската ябълка да предизвика алергична реакция?

Райската ябълка е много полезна и може да се дава след 8ми месец. Не би трябвало да има алергична реакция към нея, освен ако детето не е предразположено към алергии и вече показало такива.

Забелязах някакви пъпчици, не съм сигурна че от нея затова питам. Дадох я преди 3 часа.

# 422
  • на Дъждовен остров
...
По повод пилетата, които коментирах по-горе: 8 пъти над нормата антибиотици и 4 пъти над нормата хормони.

по този повод: днес се рових в нета да търся реепта за пилешки пържоли и чета един коментар (рецептата е за големи хора)

malko hora znayat, che tezi vkusnoizglejdasti pileshki parjoli imat 15 vaxini, za vremeto [35]dni ot yaiceto do zakolvaneto na pileto i exportiraneto mu do targovskata mreja do potrebitelj . tova e informaciata, kojato imam ot dostoverev iztochnik, rebotest v pticekombinati.
http://mysweethobby.blogspot.co.uk/2012/02/blog-post_10.html

..

Забелязах някакви пъпчици, не съм сигурна че от нея затова питам. Дадох я преди 3 часа.
поповод пъпчиците по бузите. Искам да попитам как се процедира.  Знам че въпроса е тъп. но като водя детето на доктор ми казват че медицината тук не се занимава с това и детето до 5год ще ги израстне.  Спирах глутени, млечни, мазнини и нищо не помага. 

# 423
  • София
Мен ми казват "Ще отмине", нищо не дават да се пие или маже.  newsm78

# 424
Пъпките по бузите не е задължително да са следствие на хранителен алерген. Може да са от куп други неща - контактен дерматит, непоносимост към студ, вятър, прах, косми.
Често бебета, които се лигавят много имат обривания по бузите.

# 425
10 гр. месо от общо 120 гр. храна за вечеря много ли е? месото е пилешко.

# 426
10 гр. месо от общо 120 гр. храна за вечеря много ли е? месото е пилешко.

Никак не е много.

# 427
  • София
Моля за съвет относно въвеждането на сирене и масло, тъй като искам вече да давам попара на малкия. Първо сиренето ли се въвежда, колко дни е въвеждането 4-5 или повече и с какво количество се започва? Купила съм моцарела на Плазмон, според вас по-подходящо ли е да започна с нея захранването със сирене и ако някой е давал такова моля да сподели за количествата...Благодаря за отговорите предварително!!
Синът ми е на 8.5 месеца и се захранваме от 5тия месец...

# 428
Моцарелата се дава на доста по-късен етап, тъй като тя е недоузряло сирене.Аз лично въведох първо сиренето и после маслото,но ги давах след 10-ти месец.По 4-5 дена мисля, че е достатъчно за въвеждането им. Peace

# 429
Здравейте,

искам да попитам от кога детето започва вечер да яде супа , а не кисело мляко с бисквити?

# 430
  • Варна
Здравейте! Моля ви, препоръчайте ми някое адаптирано мляко - 3-ка, без мирис и вкус /без банани разни и т.н./.

# 431
NAN 3 /за след 10 месец/ мисля е такова. Ако някой по- запознат потвърди, ще го пробвам, защото и без това го обмислям в последно време

# 432
  • София
Hipp Combiotic също.

# 433
  • Berlin
svetl@, направо взимай АМ за след 1г. - Нестле Джуниър, Лактана Киндер, Хип (не знам кой номер точно 3 или 4) ... Другите не ги знам. Simple Smile

# 434

Hipp Combiotic 3
Нетно тегло: 300гр.

Преходно мляко с аромат на ванилия от 10-ия месец

Обогатено с Пробиотик- Lactobacillus fermentum hereditum®, който протектира развитието на алергии, осигурява естествената имунна защита и поддържа развитието на здравословната.....

•С аромат на ванилия  
Използва се като млечна напитка, както и за приготвяне на млечна каша или други храни от детското меню.
Възраст: 10+месеца
Вид АМ: За общо хранене

без мирис и вкус --- а ванилята има  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт