Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 476
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Момичета здравейте отново!Днес се свързах с доц.Сечанов и на 5.11 ме приема в болницата за операция.Няма какво повече да отлагам.Малко ме е страх,но е нормално предполагам.Стискайте ми плаци!!!Имам още няколко дни да се настроя психически.
не се притесняваи в добри ръце си всичко минава бързо успех newsm10

Благодаря Пипи!!!Да затова избрах именно доцента да ме оперира!Благодаря много за подкрепата!Ще пиша пак когато ме изпишат!!!!Успех и здраве на всички!!!

# 106
berinda,аз съм против химията във всичките и форми,така че няма да съм ти от полза относно боядисването.Колкото до раната-едва ли има опасност да се случи нещо неприятно.Пробождане,мравучкане и какво ли още не-ще има,докато не се нормализира мястото на травмата.
katrin,стискам палци и съм убедена,че всичко ще е ок.Не тръгвай с лоши мисли и страхове,ако искаш нещата да минат по най-лесният и благоприятен начин.Успех!!
Момичета Hug

# 107
 katrin77, успех, не се страхувай Hug - в Бургас ли ще е операцията?
 М Е А Hug, как е хормона, изследва ли го?
Момичета, здраве и късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 108
dobi,благодаря ти,че попита Hug
Хормона ми никакъв го няма,благодарение на кофти опитите,които правя.Докато не си счупя окончателно главата във факта,че хомеопатията не ми помага,не мирясах..Спирам с капките,връщам се към еуторикса и чакам нормални нива на тсх.Симтомите,че нещата не са наред се появиха края на третият месец,за това не се уповавайте на безсимптомността,вземайте мерки навреме,а не пример от такива като мен Crazy

# 109
katrin77, успех, не се страхувай Hug - в Бургас ли ще е операцията?
 М Е А Hug, как е хормона, изследва ли го?
Момичета, здраве и късмет на всички! Flowers Four Leaf Clover

Да в Бургас ще я направя!! Simple SmileПри доц.Сечанов,той идва няколко дни в месеца и оперира в болница Дева Мария!

MEA и аз опитах с хомеопатия но без успех,само като спрях хапчетата и отново направих рецидив.После моята ендокриноложка ми каза че няма как да се излекувам само с хомеопатия,а от друга страна е добра за подаржане на имунитета.Но само толкова.

# 110
М Е А, М Е А, не си прави такива дългосрочни експерименти със здравето fight
Катрин, и аз се възползвах от подобна "екстра" в моя град /при нас идва д-р Ганчев/  и ми беше много спокойно.

# 111
Нали знаеш,кой каквото си направи......сега си сърбам попарата.

# 112
  • гр.Гоце Делчев
 katrin77 едно силно палцестискане от мен .Меа уверила си се,че не трябва да се правят експерименти  Hug Hug Hugна всички момичета и на моите дружки ,които се скриха пак някъде.

# 113
Успех katrin77  Hug

# 114
Благодаря Ви момичета за подкрепата!!! Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet За мен това е важно... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
  • при моите деца .....
 katrin77, успех! Важното е да си спокойна! Всичко ще е ОК!
МЕА, очаквам скоро да споделиш добри новини!
В аванс да честитя на всички учители, писатели, творци, културни деятели утрешния празник - 1 ноември. Съвременните народни будители са всички учители, които си вършат работата с удовлетворение и с хъс, с душа и сърце!
Честит празник на всички българи!  bg bg bg bg bg

# 116
Pepi,е ся вече се уверих Embarassed
Боби,благодаря ти!
На всички будителки,тук в нашият форум-бъдете здрави!!!!!

# 117
# 118
Berinda, аз отидох на фризьор на 4-тия ден след операцията. Едно, че се притеснявах как ще си измия косата без да намокря превръзката, второ, че аз когато съм нещастна отивам да си направя нещо на косата. Та на 4-тия ден отидох подстригах се, боядисах се, направиха ми сешоар, маникюрче и излязох като нов човек.  Grinning
А за болките - аз година по-късно , сега при развалянето на времето и усетих дърпане. Даже се базиках, че нямам нужда от ревматизъм, нали си имам белег за да познавам времето. И сега ми е чувствително там. Не давам, а и аз самата не си пипам много много врата. Не ми е приятно. Само сутрин и вечер си мажа крема и това е.
Катрин, голямо гуш и от мен. Ще се справиш, Мац. Не се притеснявай. Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 00:02 от gery_dobreva

# 119
katrin77, Hug скоро всичко ще ти се струва като лош сън.
 Доби,Гелика,  и всички останали - честит ви празник!!!

Общи условия

Активация на акаунт