Операция на щитовидната жлеза-7

• 76 543
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • гр.Гоце Делчев
Честит 8-ми март и от мен със закъснение мили момичета,желая ви да сте здрави,обичани и много щастливи  Hug Hug Hug  bouquet.

# 736
Момичета имаме ли нова тема, или просто никой не е писал от пет дни?

Аз в понеделник на 11.03 се свързах по тел. с Пандевр помоли ме да му изпратя имейл с подробности за мен (да си припомни коя съм)за да уточни дата за операция. На другата сутрин 12.03 получих имейл с отговор "Ще ви изпратя инфо за ОП термин" и оттогава нищо. Взех да се притеснявам, да не ме е забравил. Може ли цяла седмица да не може да насрочи една операция. Преди малко пак пробвах да му звънна да разбера какво става, но телефона му пак е изключен. Хем не смея да насилвам нещата и да нахалствам, хем пък се изнервям да чакам.........
Вие имали ли сте подобни случаи?

# 737
Пиши му отново мейл. Макар и професионалист, не е изключено и да забрави.
Нова тема няма. Никой не е писал тия дни.

# 738
Има вероятност да е извън България щом е с изключен телефон.При мен мейла не сработи,надеждна беше телефонната връзка.Какво значи да насилваш...звъниш,докато се свържеш.
Гелика,ако хвърляш все още очо насам и ако имаш нужното време,би ли пуснала нова тема?Praynig
Момичета Hug

# 739
Здравейте, не е в чужбина Пандев, днес щеше да се събира онкокомисията и да решат как ще продължи лечението! Аз също получих мейл от него на 11.03, ще се видим на 20.03 да видим как ще я караме натам. Той каза, че изключва телефона през деня, най- надеждно било по мейла, но трябва да се въоръжиш с търпение.....

# 740
  • В голямото море...Живот
Мина ми прегледа при доки - Л-Тироксин 50мг  newsm78
След месец пак - за проверка.
Хубаво, ма станах малко нервна (да не кажа много), добре че половин-а ме извинява с климактериума  Twisted Evil

# 741
  • При розите и топлата вода ......!
 М Е А , винаги хвърлям по оченце. Wink Heart Eyes
Довечера ще пусна нова тема, че отивам на курс, да се дообразовам. smile3529

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 08:26 от Гелика

# 742
  • София
Момичета, може ли и аз да се запиша.Предстои ми операция на щитовидната жлеза след един месец.Препоръчаха ми Сечанов или Ганчев, сега се колебая кой да избера..При мен няма възли от 2 години съм с тиреотоксикоза ,която премина в хашимото.Операцията е с цел евентуална бременност след това..Сега се връщам назад да чета, но мисля че съм точно за тази тема..  
Ох, много ми е притеснено, но знам че всички сте минали по този път и може да ми помогнете да го преодолея..  bouquet

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 09:18 от Сърчице***

# 743
Сърчице,дано момичетата оперирани от двамата хирурзи се включат.Притесненията и страховете са големи,но в крайна сметка се оказва,че нещата,колкото и трудно да се получават са в пъти по-лесни от представите ни:)Виж какъв голям отбор сме,ще помагаме. Hug
Гелика, newsm51

# 744
Сърчице***, здравей и добре дошла! В правилната тема си. Аз съм оперирана от д-р Ганчев, само че в клиника в провинцията.  10 месеца след операцията и направена ехография мога да кажа, че нямам забележки.  Анестезията беше с ларингеална маска /а не с интубационна тръба/ и не съм имала никакви болки и проблеми с гърлото. Доколкото знам и в майчин дом има анестезиолог, който прилага този метод. В тази тема не съм срещала оплаквания и от доц. Сечанов. Виждам, че си от София, ако искаш срещни се и с двамата и прецени кой ти вдъхва повече доверие и спокойствие. И споделяй - ние сме за това. Когато всичко мине, ще видиш че не е толкова страшно.  Hug

# 745
  • гр.Гоце Делчев
леле Гелика много учена ще станеш внимавай  Grinning HugДобре,че си ти да ни пускаш нова темичка,че иначе нас никакви ни няма в тези неща .

# 746
Момичета, някоя усещала ли е сърбеж около белега? Мен почти постоянно ме сърби, особено ако съм с някоя дреха,която се търка там ?Ендокринолога каза,че не е възпалено, не е червено около него,но ме притеснява Sad  Иначе мажа с Медикасол,той облекчава моментно и белега със всеки изминал ден личи все по-малко.

# 747
  • София
И мен ме сърбеше и то дълго време, но не мисля, че е повод за притеснение. Дори и сега когато нося дреха или шал, които се търкат в белега пак ме сърби, но вече по-малко.

# 748
  • При розите и топлата вода ......!
Хайде момичета, време е за нова тема! Hug
Заповядайте! Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709160.msg24645341#msg24645341

# 749
Операция,хормони и метаболизъм са тясно свързани и не е повод за притеснение факта,че си отслабнала.Ще имаш време да си наваксаш Crazy
Белезите са факт и според мен е строго индивидуално(ако всичко от страна на хирурга е изпипано)дали ще са видими или незабележими.Имах неприятно преживяване след излагане на силно слънце и поради тази причина послушах Пандев и не допуснах подобно нещо след третата операция.
Епикризите ми след двете операции са меко казани неточни и пълни с грешки.
Алекса,колкото до отлагането-има си причина за всичко случващо се,дори да не го съзнаваме в момента.По-добре излекувана инфекция и леко преминаване на операцията както и  последващо възстановяване,отколкото неприятни изненади.Минах и през това и знам какво е усещането.Оперира ме 6 дни след насрочената дата,въпреки натоварения си график.
Момичета Hug
Гелика,как си? newsm51

Общи условия

Активация на акаунт