Операция на щитовидната жлеза-7

• 77 123
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, здравейте
След малко тръгвам за София и в сряда е големия ден......Стискайте палци и дано Господ е с мен! Hug

# 586
Стискам палци - много силно.

# 587
Успех и спокойно! Simple Smile

# 588
Лек път и....естествено,че всичко ще е наред:))))Чакам добрите новини Hug Hug

# 589
Момичета, здравейте
След малко тръгвам за София и в сряда е големия ден......Стискайте палци и дано Господ е с мен! Hug
Всичко ще е наред и в петък вече ще пишеш колко добре се чувстваш  Hug

# 590
И от мен едно голямо стискане!!!!Всичко ще е наред,само спокойно,операцията минава много леко.
 Малко инфо и от мен,не съм писала отдавна.Скоро ходих на контролен,от операцията минаха точно 3 месеца,хормона засега е добре,пия по 100мг.еутирокс а в понеделник и петък по 75мг.Докторката започна да ми намаля дозата.Сега ТСХ е 1,68.Дано така да успея да го задържа защото искам скоро да ставам мама.На 6-я месец от операцията ще ми направят едно ехо,за да се види структурата на жлезата.
 Относно белега,някой беше питал по напред в темата,аз започнах да го мажа на 10-я ден от операцията с Dermatix-gel.Немски мехлем,малко по скъп е,но вече 3 месеца откакто се мажа само вечер и белега започва да се заличава.Само да уточня,че имах много малък разрез около 6-7 см.и се  е лепен а не шит.Лекуващата лекарка ми каза да не го излагам изведнъж на слънце,а постепенно,т.е да го пазя в началото.
Извинявам се за дългия пост. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 591
Аз лично, съветвам цикатриксът да се маже след 20-я ден.

# 592
Аз пък още си чакам една част от струпчето да реши да падне...ама и на мен ми казаха поне месец и тогава мазане

# 593
az_alexa, успех и да пишеш скоро. Успокой се само и всичко ще е наред  Simple Smile.

Какво става,момиче,махна ли лепенката ?

Crazy pepelqna, хвана ме срам, че на "стари" години ме е страх една лепенка да махна и снощи я дръпнах сама  bowuu. Изобщо не я усетих. Малко беше зачервен белега, но сега е ок. Доки ми предписа едни силиконови лепенки - ScarEase. Залепва се на мястото и там си седи, докато не започне сама да се отлепва и се носи от 8 до 12 седмици. Уж белезите ставали много бледи, но кой ли знае. Ще видя как ще е. Бързо да ти пада струпчето, че заедно да обменяме опит с кремовете Hug
А между другото не ви казах за резултатите  newsm44. Thyroxin T4 е 1.36, а TSH е 1.580. Това второто е по-близко до долната граница, но най-важното е, че се разминавам с добавката за сега. Питах го дали да започна да пия калций или витамин Д, но той ми препоръча да пия мляко и да се излагам на слънце всеки ден  Rolling Eyes. След 2 месеца като отида отново на преглед щял да ми провери и тези показатели и ако съм имала нужда чак тогава щял да ми предпише калций и витамини. Абе докторска му работа, но за сега съм радостна, че се разминавам с лекарствата и ми остава само с белега да се боря  Laughing.

# 594
Еее,ти си 6 бе,браво! Айде като вземеш лепенките кажи бива ли ги да взимам и аз Simple Smile

# 595
Момичета, здравейте
Всичко да мине гладко и да се събудиш усмихната и успокоена! Hug

# 596
Здравейте,отдавна не съм писала тук,но ви чета.
az_alexa,стискам ти палци,всичко ще е наред ще видиш,просто преди операцията всички сме ужасно изплашени..
 А за белезите...моят си го имам за перфектен,даже си се гордея с него,но ендото ми каза,че всичко зависи от организма,а не от хирурга относно зарастването.Аз започнах мазането веднага след махането на лепенката и понеже беше лято си го излагах и на слънце...обратно на всички правила.

# 597
Здравейте момичета,
Бях обещала да пиша след прегледа при доц. Пандев, всъщност прегледът ми е утре в Дойче клиник, ще пътувам сутринта. Прегледът е следобед, веднага след това си тръгвам за Варна. Притеснено ми е и цялата треперя, избива ме на рев. Не знам какво ми стана изведнъж, чувствах се спокойна все пак отивам само за консултация. Не ми харесва, че ще пътувам сама и 6-7 часа ще се боря с мрачни мисли. Знам, че е глупаво и отстрани изглежда смешно да се циври човек за подобни неща, но повярвайте ми в момента е по-силно от мен.
Стискам палци на Az alexa! Дръж се момиче всичко ще мине и после ще се  чудиш защо е било нужно да се тревожиш.
Извинете ме за мрачния и подтискащ пост, но имам нужда да споделя. Много се надявам това да ми помогне да се отърся!
Утре вечер ще разкажа как е минал прегледа.

# 598
Таня,няма по-голямо и страшно нещо от собствените ни страхове.Трудно се усмиряват и поставят в ъгъла.Не се притеснявай,предстои ти преглед при лекар,нетипичен представител на съсловието.Всичко,което те интересува ще ти бъде обяснено,всичко нужно ще бъде направено по възможно най-добрия начин spoko.Пък и това пътуване е още една възможност да се убедиш какво райско място е Варна yes
Момичета Hug

# 599
  • София
  Да пожелая и аз успех на Az alexa и ще чакам после да пише ,колко много е грешила, като си е късала нервите за нищо. Peace Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт