Американски колеж прием 2013-трета тема

• 92 495
  • 800
  •   1
Отговори
# 690
Можете ли да ми кажете точната тема тази година на есето? По-скоро ме интересуват указанията и подусловията, ако някой ги помни. 

Виж тук темите от последните 3 години
http://www.acs.bg/Home/Admissions/Bulgarian_Students_Admission_after_Grade_7.aspx
тазгодишната сигурно ще я опишат пак там, но покрай следващаото кандидатстване, т.е. кампания 2014/2015

# 691
Ние освободихме едно място.

# 692
Можете ли да ми кажете точната тема тази година на есето? По-скоро ме интересуват указанията и подусловията, ако някой ги помни. 

http://www.acs.bg/Home/Admissions/Bulgarian_Students_Admission_after_Grade_7.aspx
тазгодишната сигурно ще я опишат пак там, но покрай следващаото кандидатстване, т.е. кампания 2014/2015

"Когато пътувам..." - мисля, че така беше формулирана темата. За указанията не знам. Със сигурност е трябвало да се сложи заглавие - това го помня, защото моето слънчице е пропуснало тази "подробност".

# 693

накъде отивате?

# 694

"Когато пътувам..." - мисля, че така беше формулирана темата. За указанията не знам. Със сигурност е трябвало да се сложи заглавие - това го помня, защото моето слънчице е пропуснало тази "подробност".

Благодаря ви!   bouquet Точно указанията ме интересуваха как точно са формулирани. Дано да публикуват скоро и тазгодишната тема. Интересни са им като идеи.

# 695
Съмнявах се, че ще намалят таксата /все пак досега сме били в частно училище/, но тайничко се надявах.

Това е много неприятен момент. Нито едно дете от частно училище ли не е одобрено за намаляване на таксата?  Confused

Последна редакция: ср, 26 юни 2013, 18:55 от Анонимен

# 696
аз знам един случай 2013 класирането, когато ученик от частно училище е получил намаление на таксата!

# 697

накъде отивате?

Към испанската. Обаче сега е класиран на 2 желание, ще пробваме второто класиране.

# 698
Дъщеря ми бе носител на стипендията "Полански" за тази година. Но - до днес! Преди малко отказахме да подпишем договора за обучение.

# 699
аз знам един случай 2013 класирането, когато ученик от частно училище е получил намаление на таксата!

Благодаря много! Дано да е така!

Ben 007,  Shocked
Защо пропускате този шанс?

# 700
Явно трябва да имаш повече кураж, когато нямаш пари да си платиш... А шансове много!

# 701
Дъщеря ми бе носител на стипендията "Полански" за тази година. Но - до днес! Преди малко отказахме да подпишем договора за обучение.
Бихте ли споделили мотивите си за отказа?

# 702
Лични мотиви.

# 703
  • София
Съмнявах се, че ще намалят таксата /все пак досега сме били в частно училище/, но тайничко се надявах.

Това е много неприятен момент. Нито едно дете от частно училище ли не е одобрено за намаляване на таксата?  Confused

Фактът "учещ в частно училище" сам по себе си не е критериий за намаляване на таксата. Основното са доходите, официално и коректно декларирани. Надявам се да съм разбрана правилно и да не влизаме  в дебати за данъци, осигуровки и сива иконимика, тъй като не тук е мястото. Хората си имат правила и някои нашенски особености не се толерират.

# 704
Аз също съм "ЗА" правилата! Това, че не са ни намалили таксата, нямаше никакво значение за решението ни, просто решихме да "се пробваме" - и с изпита /без подготовка/, и с таксата /по настояване на счетоводителя на съпруга ми/. Успех на всички дечица, което и училище да са избрали Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт