СЕДМИ клас - първи срок - 2 тема

• 41 531
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  bouquet
не забравяй и отговорите, че с БЕл сме..... Confused

# 541
  • София
Аз съм за самостоятелност, НО..да се прибират сами по 9-10 вечерта или дори по-рано по неосветени улици...НЕ То си е страшно за голям човек. Сега с новото време свършва курса към 18.15 и си е тъмно, а наоколо е неосветено. 2-3 девойки си ходят сами( но те живеят наблизо)-другите ги взимат.

# 542
  • София
Няма да има промени във формата след 7 клас. Питах Simple Smile

# 543
  • Варна

Благодаря ти! Hug Една идея по-леко ще дишаме! Laughing

# 544
paleto благодаря  bouquet
Децата от нашият клас бяха на екскурзия два дена.Моята девойка този път не я пуснах.Хич не беше доволна защото за пръв път и се случва да не ходи.Преди малко се обади приятелката и ,и каза,че автобусът с който пътуват се запалил.Слава богу нищо им няма на децата освен уплаха а аз как се разтреперих...Ако и моята беше там сигурно щях да се побъркам Sad

# 545
Колко пъти стават злополуки при екскурзии и въпреки това няма никакъв контрол и проверка на фирмите организатори и техните автобуси. А после децата на нас ни се сърдят, че не ги пускаме на такива мероприятия Sad

Добре, че няма да има промяна във формата на изпита, че незнам кога и как щяхме да се оправим с нещо ново.

# 546
Децата от нашият клас бяха на екскурзия два дена.Моята девойка този път не я пуснах.Хич не беше доволна защото за пръв път и се случва да не ходи.Преди малко се обади приятелката и ,и каза,че автобусът с който пътуват се запалил.Слава богу нищо им няма на децата освен уплаха а аз как се разтреперих...Ако и моята беше там сигурно щях да се побъркам Sad

Ужасно, преди малко го казаха по телевизията, добре, че всички са живи и здрави.

# 547

Ужасно, преди малко го казаха по телевизията, добре, че всички са живи и здрави.

А аз го четох в нета......добре е да,че всички са живи и здрави!!!!!! Това е най-важното!

Хубава ваканция, дами! Деца и мами да си починат и да се наспят! Heart Eyes

# 548
  • 1st floor
Ужас наистина!!! Добре, че всичко е свършило само с уплаха!!!
Хубава ваканция и от мен, макар мрачна и дъждовна тук при нас!!! Моите хубавци още спят, а на мен ми е едно такова съботно, като са си у дома... Laughing

# 549
При нас пък е чудесна сутрин, пролетна направо  Heart Eyes
Моята я викат днес, венци ще поднасят, не можа да се наспи горкото  Confused

# 550
  • гр.София
При нас пък е чудесна сутрин, пролетна направо  Heart Eyes

Блазе ви!
 Тук е мрачно,следхелоуинско Twisted Evil

Честит празник на Будителите!

Синът би трябвало да спи.  Хремав и кашляв.
 Матурите в момента не са ни тръпка. Тръпка е обявеният концерт на Бон Джоуви за 14 май. Crazy А изпитът по БЕЛ е на 21 май.

Последна редакция: чт, 01 ное 2012, 08:59 от blanc

# 551
Концертът е добра идея / и там може да се научи нещо- друг по прецизен свят/ и аз го мисля ама не знам доколко е разумно.

# 552
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Честит празник.
За концерта и аз чакам да пуснат билетите, че ще купя за подарък.  Wink

Хубаво ,че не си я пуснала на екскурзията  Peace Браво ,че всички деца са добре. 

# 553
  • Варна
Здравейте и честит празник на всички!
При нас днес има шествие по случай празника и моя трябваше да отиде - знаменосец е на училището Wink. Покрай него и другите деца от класа Wink

Много благодаря за тази информация Hug - могат спокойно да си набират инерция по БЕЛ Wink

# 554
Честит празник на всички учители в темата, а и на всички майки - защо не, синът ми каза, че имам празник , защото го будя всяка сутрин  Grinning
И ние имахме дилема с екскурзия, в крайна сметка решихме в полза на състезанието днес. Радвам се от това ни решение. Щях да психясам ако беше тръгнал, и след тези страхотии по новините...
Успех на всички деца които ще са днес на Черноризец Храбър.
И един такъв въпрос: моля да ми разясните правилното глагоно време при преразказване  във всеки от случаите:
 - от името на неутрален разказвач
 - от името на един от героите
У дома сме в спор със сина. Той смята, че при неутрален разказвач се ползува сегашно време - гледам, поставям, решавам, и т.н., а при преразказ от името на някой от героите - минало време - видях, взех, ходих.. Така ли е наистина?

Общи условия

Активация на акаунт