СЕДМИ клас - първи срок - 2 тема

• 40 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 585

Днес ще ни дават картон от школата по БЕЛ с месечните оценки, резюме как се справя и на кое място е по успеваемост в групата.   
Това звучи добре. За коя школа става въпрос?

На Весела Кръстева.

# 586
pale, не е късно!

Абе, хора, какво е 'лузер' #Crazy или 'лузър' - не зная как точно се пише newsm78

# 587
губещ

lose-от английски език,губя

# 588
  • Там, където ме обичат
губещ

lose-от английски език,губя

Ако мога да добавя - смотаняк.  Peace

# 589
 Thinking използват го в смисъл на 'смотльо', но исках да разбера точното му значение.

Благодаря, Sause baus!  

# 590
  • София и там където не се пуши
Загубеняк, но си е гадна обида. При нас обиждат отличниците (зубър), а там тези които не успяват.  Joy Joy Joy

# 591
  • my own world....
Крайно време е да се запиша и да следя по-сериозно темата. Тази година нещо много ме мързи да пиша, но поне да чета. Минаха ли вече някакви пробни изпити по школите?
Виждам познати никове, явно втората смяна домашни седмокласници е на линия Laughing

Точно така, крайно време е Simple Smile   bouquet Да, втората смяна при мен лично е на ред. Обаче много трудна таз втора смяна.... Crazy Първата беше по-ученолюбива...

Току-що гледах матурата по БЕЛ 2011г. Стори ми се, че НВО 2011 е с по-трудни въпроси от матурата  newsm78 Може би просто ми се спи  hahaha

# 592
Току-що гледах матурата по БЕЛ 2011г. Стори ми се, че НВО 2011 е с по-трудни въпроси от матурата  Може би просто ми се спи   Grinning

Добро утро!

Мисля,че не е защото ти се спи.
Според мен НВО като цяло е по-труден от матурата след 12 клас. Shocked

# 593
  • Там, където ме обичат
Знаете ли къде ги има миналогодишните балове на софийските гимназии?

# 594
  • Вече на светло в София
В пощата - писмо от 27.06 статистика за София на първа страница

# 595

http://www.regalia6.com/
И тук ги има.Понеже си разглеждам за няколко години назад,на този сайт в архива имат всичко. Laughing

# 596
От тези статистики получавам главоболие  SadНаправо недостижими ми се виждат тези балове ooooh!

# 597
  • Вече на светло в София
От тези статистики получавам главоболие  SadНаправо недостижими ми се виждат тези балове ooooh!
И на мен ми развалят съня Sad
Моя още го приема на шега, а на мама косата й побеля!

# 598
  • София и там където не се пуши

Спокойно, не го мисли, много пъти съм го казвала, аз и с първото не съм гледала и с второто няма гледам, каквото такова.

# 599
  • Там, където ме обичат

http://www.regalia6.com/
И тук ги има.Понеже си разглеждам за няколко години назад,на този сайт в архива имат всичко. Laughing
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт