Момичетата на няколко пъти се опитаха да ти обяснят,че не търсим обяснения за действията на другите! Всеки е свободен да си гледа каквото иска! Но и не искаме да ни се навира в очите колко добра актриса била еди си коя,колко хубаво играела или т.н.! Всеки има лично мнение,а аз съм ти казала моето за Туба-о се припокрива с това на момичетата в темата! Но докато тук всички са искрени и толерантни,то другаде се налага да криеш предпочитанията си,нали?
Тук момичетата мразят фалша и лъжите-каквото искаш си гледай,твоя си воля,Бори! Никой няма да те запука с лопатата и да те пита ти защо не гледаш това или онова!
Никой не е длъжен да се обяснява! А ти щом харесваш Туба-гледай я! Твоя воля! Но не го крий,понеже тук всички ровим в старите публикации и знаем всичко! Както виждаш повечето се офлайн!
Ние ще си гледаме Нургюл,Бурчин,Мурат,Берк,Аслъ и т.н. Ние си го харесваме каквито са! И няма да ги променяме или да решаваме съдбите им!

Не искам да ми се сърдиш-на истината винаги се отговаря с истина! Колкото и да боли!
но ще ти споделя че ме кефеше с постовете си,радвах ти се от сърце,но ме натъжи това че на моменти , се опитваше да се измъкнеш за да си гледаш Аси и да пишеш с другите момичета там ,ами окей
щом там ти е по забавно пиши си на воля ,забавлявай се,никой няма да те обвини за нищо,но моля те не ни баламосвай с опашати лъжи ,че те изловяваме да знаеш
дали те приемаме