След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~ 5 в 1 ~ Тема 120

• 30 764
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Бори,дали гледаш други филми освен 1001 нощ си знаеш ти! Тук всички съвсем ясно са ти обяснили нашите предпочитания-ние харесваме Мурат,Бурчин и Нургюл! А за теб много добре се знае,че харесваш Туба-личи си много ясно от подписа ти!
Момичетата на няколко пъти се опитаха да ти обяснят,че не търсим обяснения за действията на другите! Всеки е свободен да си гледа каквото иска! Но и не искаме да ни се навира в очите колко добра актриса била еди си коя,колко хубаво играела или т.н.! Всеки има лично мнение,а аз съм ти казала моето за Туба-о се припокрива с това на момичетата в темата! Но докато тук всички са искрени и толерантни,то другаде се налага да криеш предпочитанията си,нали?
Тук момичетата мразят фалша и лъжите-каквото искаш си гледай,твоя си воля,Бори! Никой няма да те запука с лопатата и да те пита ти защо не гледаш това или онова!
Никой не е длъжен да се обяснява! А ти щом харесваш Туба-гледай я! Твоя воля! Но не го крий,понеже тук всички ровим в старите публикации и знаем всичко! Както виждаш повечето се офлайн!
Ние ще си гледаме Нургюл,Бурчин,Мурат,Берк,Аслъ и т.н. Ние си го харесваме каквито са! И няма да ги променяме или да решаваме съдбите им! Peace
Не искам да ми се сърдиш-на истината винаги се отговаря с истина! Колкото и да боли!

# 106
Кой друг може да плаче така?

# 107
# 108
# 109
  • София
Здравейте момичета,

Какво виждат очите ми? Започвате преговор.  Ако ме приемате, ще участвам и аз. Тъкмо си мислех, че отдавна не съм гледала Любов и наказание.  Моя приятелка започнала да гледа 1001 нощи и много й харесвал. Аз й казах "ти да видиш ЛиН, друго няма да погледнеш".  Казах й къде да го гледа със субтитри и тя е полудяла по него. И се е влюбила в Мурат, естествено.  Та така, казвайте кога започвате, щото аз мисля от утре - днес имам доста задачки, но от утре ще си освободя по 2 часа.
Сега излезте на зелено, времето е чудесно, слънце, синьо небе, мирише на есен, но топла есен.

Ето една есенна снимка от Истанбул. Сезонът много не личи там, все още всичко е зелено. Нали осъществих една от мечтите си, още са ми пресни спомените.  Та на това дърво имаше табелка на старотурски (и на нов турски да беше нямаше да го разбера) но трябва да е много старо. Трамвайната линия завива заради него.

# 110
Бори Hug
Скрит текст:

миличка ,не се притеснявай от това че не ти се гледат другите  сериали на Мурат и Нургюл ,това си е твой избор ,никой не те  насилва да гледаш нещо което не ти се нрави , никой не ти е търсил сметка за нищо ,но понеже ти ни подсказа ,чрез постовете си ,че се чудиш какво да загледаш след финала на ЛиН и затова те попитах ,иначе ти си напълно свободна в избора си за сериал с актьор/актриса които ти допадат,които те омагьосват  Shocked както ние сме омагьосани от Мурат и Нургюл,ние всички разбрахме и в коя тема пишеш, подписа ти е красноречив ,аватара ти беше много хубав,чудно ми е къдееее  newsm78 но ще ти споделя че ме кефеше с постовете си,радвах ти се от сърце,но ме натъжи това че на моменти , се опитваше да се измъкнеш за да си гледаш Аси и да пишеш с другите момичета там ,ами окей  bowuu щом там ти е по забавно пиши си на воля ,забавлявай се,никой няма да те обвини за нищо,но моля те не ни баламосвай с опашати лъжи ,че те изловяваме да знаеш bowuu както ти е писала и Тони,ние тук си харесваме Мурат и Нургюл,уважаваме избора на Мурат в реала с Бурчин но и най-вече тук нито една от нас не обича лъжата и фалша,всички сме искренни,както може би си забелязла тук дали ачик ачик или в спойлер си споделя ме и за други филми и сериали , аз съм го правила не веднъж,предлагаме ги на дружките си,не крием че друг актьор и актриса сме харесали bowuu ами в това няма нищо лошо,не можем само да гледаме едно и също постоянно колкото и да ни харесва  Peace има дружки които пишат при Тихичките, но пишат и тук ,без да се крият ,заедно си се забавляваме както може би си забелязла ,има други които пописват и в други теми ,но в това няма нищо лошо , така че мила Бори  Praynig Praynig не ни огорчавай повече с това да ни баламосваш ,ако искаш пиши ако ли не , твоя си работа bowuu само те моля ,ако искаш ми отговори в спойлер ако искаш ачик ачик, но не се опитвай да започваш излишни спорове, не обичам да се обяснявам излишно  bowuu написах всичко онова по-горе  bowuu защото ми омръзна да ни правиш на балъци  bowuu bowuu

Тони освен Мурат не съм виждала друг артист да палче толкова истински  Peace

Последна редакция: сб, 20 окт 2012, 11:48 от Свет_ВАРНА

# 111
Кет,много ще се радвам,ако и ти се включиш в преговора! Колкото повече-толкова повече!

# 112
Кети Хошгялдин джанъм HugHug
точно така миличка започваме преговора на магията ЛиН  newsm44 newsm44 newsm44
ама как можеш да питаш  Thinking дали те приемаме  bowuu ами нали и ти си една от нас  bowuu настанявай се удобно и пиши  bowuu
че ти също си голям майстор на коментарите  Peace докато на мен нещо не ми върви писането,аз съм по фотките и клиповете но ще се постарая заради вас ,че сте ми всички много готини и всички МНОГО ви ОБИЧАМ   love001

# 113
Аз започвам естествено с фотките от промото на ЛиН  Peace

# 114
Здравейте,ЛИН-ки Hug Heart Eyes

Аз не пиша често,но ви чета редовно.Това си е моето кътче за отмора.Но днес като прочетох,че почвате отново ЛИН,няма как да не се включа.Така че зарязах всичката работа и си изгледах първи епизод с голяяяямо удоволствие.Аз филма си го знам наизуст,но сега се опитах да си припомня първите впечатления от него.Вие май всички сте започнали с 1001 нощ и Аси.За мен обаче това е първия турски сериал,който изгледах.Не знаех кой е Мурат,само бях слушала от приятелките си колко бил харизматичен и готин.За първи път чух за бердел и традиции и бях изумена.Много съчувствах на Чичек.Само за няколко дни два пъти я омъжиха насила и то като някаква разменна стока.Жал ми беше за нея и заради отношението на Назан.Чак при следващите гледания забелязах опасните погледи,които хвърля когато я обидят или се заинати за нещо.Това обаче е нормално,не може да мачкаш някого до безкрай и той да не реагира.
Това което ми направи впечатление сега е,че ако не беше станала катастрофата,Саваш нямаше да остане в Турция и нямаше да намери своята Пепеляшка.
Айде стига засега,че много стана.

Тони Hug вярно е,че Мурат плаче много истински,обаче на мен вече ми идва в повече.Искам да го гледам повече усмихнат.

Приятен ден,милички Heart Eyes

# 115
iia Hug Heart Eyes радвам се че и ти ще си с нас  smile3521
наистина това с бердела и кръвната вражда,особенно пък за нас bowuu са много странни и не разбираеми остарели обичаи и щом това ти е и бил първия турски сериал,разбирамо е  за чуденките ти,понеже аз почти нямам пропуск в турските сериали(само тези с Къванч,но вече и него взех да го преглъщам и то заради екранните му партньорки) тези теми бяха засегнати в доста сериали,но не бях съвсем наясно с всичко,но след като намерих форума и темичка и изчетох повечето стари теми ,където  съфорумките ги обясниха подробно чак тогава разбрах и осъзнах за какво иде реч в ЛиН  Peace
много ми се ще да се включваш по често тук при нас,пиши си всичко,без да се притесняваш дали малко или много,нали виждаш аз като Мараподробната се обяснявам на дълго и нашироко hahaha hahaha
 възхищавам се на някои момичета които използват точни думички и в пост от няколко изречения са казали всичко bowuu което аз съм написала на половин или пък на цяла страница  Joy Joy Joy ама не се оплакват bowuu щом вече повече от 1 г.ме търпят значи им е хубаво да четат и дълги тапети  newsm78

Това бяха главните виновници да загледам сериала  bowuu

съжалявам момичета но сега трябва да ви напускам  Weary
но ще се върна  Peace  до следобяд  Hug
дано да се включат още омагьосани, запленени момичета от  ЛиН  smile3521 smile3521 smile3521

# 116
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Светле Hugмерси за кафенцето   bouquet
Сонче Hug,Тони Hug,iia  Hug
Бори Hug 1001 нощ ще ти хареса ,много хубав сериал е  smile3521
Аз 1001 нощ го открих чак към края ,зарибих се  и го изгледах целия от интернет.После 1 сезон го изгледах още един път и сега пак като имам възможност го поглеждам по ДФ  smile3521
Аси също ми попадна в полезрението чак в последните серии .Като го видях Демир с тия негови топли очи как нежно гледа малката Асия си казах тоя сериал трябва  да го гледам  smile3521.И така 4 пъти съм го гледала и мога и още толкова да го гледам smile3521
ЛиН започнах естествено да го гледам заради Мурат Бяха превели 8 серии  и аз ги изгледах на веднъж и после почнах да чакам всяка нова серия с голям интерес.Нургюл в началото ми беше трудна за възприемане защото бях под магията на Аси и Демир.Но това беше само до 7-ма серия когато Саваш каза на Ясемин такова гитме ,че ме убеди напълно че я харесва много тая жена  smile3521.Ооооох с нетърпение чакам почването на обсъждането  smile3521.Само да видим време от къде ще намеря  newsm78 Но винаги като мога ще се включвам .И като си направя един маратон на пропуснатите серии ще ви настигна без проблем  smile3521
Но не мога да забравя и моята най-нова тръпка Еджевит  smile3521Става  за манекен на очила нали  smile3521

# 117
# 118
# 119
Ехоооо,аз се завърнах,че малко ходих по работа до Бургас,но сега съм щастлива,че все повече са съгласни за преговор на ЛиН!
Само искам да решим в кой ден ще имаме преговорни епизоди! Със сигурност отпадат понеделник(заради Султан) и четвъртък (заради Еджи и компания!)! Ако искате по епизод на два дни? какво ще кажете? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт